Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Je gdo zasledil gdaj se bo zakon spremenil?

Objavljeno

če delaš izpit po vseh korakih (125, 25kw,... ), bi po novem zakonu dobil za neomejeno še prej kot po sedanjem zakonu

Objavljeno

Tisto ni 1.1... če bi bil bi komi do 150 prlezu :) lool

Objavljeno
Tisto ni 1.1... če bi bil bi komi do 150 prlezu :) lool

tisto je 1.1 pa se lahk na glavo postavš, ti garantiram d je, 1.4 pa 1.6 imata belo ozadje števcev

Objavljeno

Pa mnda ja vem.. to je tak ko twingo od mame :lol1:

Objavljeno

no lej ni terba vrjet če nočeš, sam ti povem da res gre tok k sam sm se pelu malo pod 190, twingota sm pa včer vozu .....uno jajce od renoja pa res ne gre nikamor

Objavljeno

Mah nikol ne gre tolk noooo.. 150 max.

Objavljeno
KLIK

evo kaj dela 1.1 mašina in 60HP :naughty:

link mi ne dela :)

Objavljeno

js se popolnoma strinjam, da neka omejitev mora bit. tako kot je pri motorjih, nebi blo nč napačnega, da je pr avtomobilih. ker kot je k0ci reku. danes so močni avtomobili relativno poceni, vendar stari in nevarni za začetnika.

samo je zadeva nekako nerodna, saj po večini so družinski avtomobili 100KM+ , in če nastavijo neko omejitev, pomeni da se niti v spremstvu fotra ne smeš peljat na nedeljski izlet. ponavadi pa družinski proračun ravno ne dovoljuje stroškov s še enim avtomobilom.

pri motorjih je drugač, ker je to v bistvu luksuzna dobrina, avto pa nekako danes že obvezna oz. nujna zadeva. pa pri motorju je malo drugač, če ti padeš pri 50 na uro al pa pri 150, avto gre pa praktično vsak 150, naj bo še tako švoh, je pa razlika če se razbiješ v saksoju pri 150 al pa recimo v bmw 5...

tukaj ne bo še kmalu kompromisa. ti nejcZ, se pa malo umiri, da ne bo spet kje kake črne kronike ;) , verjemi, da ne obvladaš 100 konjev, čeprav ti vrjamem da si lahko že veliko prevozil, ampak ne bit preveč ponosen na to, ker te lahko udari po glavi ;)

lp

Objavljeno
Mah nikol ne gre tolk noooo.. 150 max.

sm ti pokazu posnetk pa ne verjameš, ok tut prov, nism jst kriv če twingo nikamor ne gre, vem d ne gre, in teh dveh avtov sploh ne morš primerjat, ti bom posnel kok gre k bom šel v čet al pa petk iz lj, pa boš vidu

Objavljeno (popravljeno)

Lej, kar hočm povedat je da so omejitve brezvezne kkr kol obrneš. BTW, koliko konj ima tvoj avto? Ja, se mi je zdelo :) Kdo pa pravi da nameravamo vsi dirkati, pač za neko bolj lagano vožnjo, kak izlet.. pa da maš klimo, udobje 1A..

ok k0ci, kr posnami hehe :) twingo je podn, skos maš gas do konca pa še kr nikamr ne gre, pri 60,70 si že v četrti prestavi itd itd.. pajade da bom js to vozu ja :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

prfoksa za slovo ma twingota pa je rekla da ga tud 150km/h po avtocest tiši :lol1: jest sm se sam smejat začev

Objavljeno

kaj je tukaj tako smešnega?

Objavljeno

sej mogoče res, ker uni stari twingači ne grejo nikamor, mislim da so šli le malo čez 130, zaradi prekratkega menjalnika

Objavljeno

To da ne gre toliko :)

No, napipi zdej svojo repliko na moj post. Koliko konj ima tvoj Opel? In zakaj jih po tvoje ti obvladaš jaz pa jih nebi? Kako bi tebi bilo všeč da bi zdaj zakon spremenili tako da recimo ti svojega avta pač legalno nebi mogel več voziti? Da te slišim zdaj :) Ker prej si sam sebe negiral :)

Objavljeno

ja za twingota je pomojm zlo težko da gre 150km/h, možno je, sam ga ne morš skoz 150 držat

Objavljeno

No, napipi zdej svojo repliko na moj post. Koliko konj ima tvoj Opel? In zakaj jih po tvoje ti obvladaš jaz pa jih nebi? Kako bi tebi bilo všeč da bi zdaj zakon spremenili tako da recimo ti svojega avta pač legalno nebi mogel več voziti? Da te slišim zdaj :) Ker prej si sam sebe negiral :)

to je čist odvisno od človeka, če imaš žilico za vožnjo potem jo imaš, eni pa so kljub opravljenemu izpitu čisti antitalenti

saj veš kako pravijo, kaj storiti da bo na cesti manj nesreč:

moškim je treba vzeti alkohol, ženskam pa bencin

Objavljeno

Ja.. avto mislim met za normalno se vozit, v šolo pa te frkarije, pa morje.. hočm pa tud en mal bl spodobn avto ne neka male škatlice. ZZa dirkat je motor :krneki:

Objavljeno
sej mogoče res, ker uni stari twingači ne grejo nikamor, mislim da so šli le malo čez 130, zaradi prekratkega menjalnika

ne vem no, kokr js poznam folk, grejo tam 150-160, je pa res, da so to malo novejši, ne ravno prve serije

moj opel ma 100 dizelskih konjev pa 1400 kil pa je prekleto prehiter za začetnika, priznam, vendar se zavedam tega in ne, ne obvaldam jih, niti nisem nikjer napisal da jih

glede zakona sem pa objasnil post višje. samo lahko povem sam, zdaj ko imam že malo manj kot 1000 kilometrov za sabo v slabih dveh tednih, da je moj avto še prehiter za začetnika, pa nisem nek divjak in nekaj izkušenj s cesto že imam, če lahko štejem 18 tisoč v letu in pol z motorjem...

lp

Objavljeno

Verjemi da tud js ne nameravam kupit kaj mčnejšega, nekje v tem rangu kar imaš ti. Torej glede na tvoj prejšnji post bi si ti zdaj moral kupiti švohnejši avto, pa potem postomoma močnejšega, ne pa da greš kr brez izkušnj na tako pošast ( kar 100 konjev valda ni in ni za tak avto 0 lol)

Objavljeno
če delaš izpit po vseh korakih (125, 25kw,... ), bi po novem zakonu dobil za neomejeno še prej kot po sedanjem zakonu

točno tako

meni je prav :)

Objavljeno

Js pa v tem tednu mogoč dobim Škodo Felicio

Podobna je tej, sam much bol zedelana :D

9499vksa1m.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Mene tudi to ne moti.. ampak mormo tud na mlajše gledat :) Skrbijo me le morebitne glupe omejitve za B kategorijo..

Hozi, kaj boš ti avto mel če še izpita nimaš (pa ne da jaz mam, sam tak hehehe)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

si prepirčan?

veš iz prve roke? jst vem. fotr ma twingota službenga :)

gre čez 130 preverjeno ;) ;) :winkiss:

Objavljeno

Vem iz prve roke, ga mamo doma. 130 gre ja, samo 150 in več pa ne :) Mogoče res pride do 150, meni je enkrat ratalo ampak je to absolutn limit v brezvetrju na avtocesti po 3km polnega gasa hehe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!