Noiser69 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) hmmm bol podobne ne morm najt :D sam se morm še odločit če bi jov mev, ker izpita še tk leto pa pol nem mev, doma pa mamo že 2 avtona, pa noben ne bi še 3 vozo ;) Sam rdeča :D Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil AbNormaln
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 glede tistega da bi bila za B omejitev je pa kretenizem pri nas recimo nimamo nobenga tok švoh avta (twingo ni zame za furat :P ) in tudi nimamo denarja da bi mel še en avto... sam zame tko da to je navadn kretenizem :) no ja itak predvidevam da zakon še par let ne bo (za B kat.) pol pa me ne moti več :)
C4V4L13R Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Verjemi da tud js ne nameravam kupit kaj mčnejšega, nekje v tem rangu kar imaš ti. Torej glede na tvoj prejšnji post bi si ti zdaj moral kupiti švohnejši avto, pa potem postomoma močnejšega, ne pa da greš kr brez izkušnj na tako pošast ( kar 100 konjev valda ni in ni za tak avto 0 lol) mogoče si mal narobe razumel. samo spomni se kaj si govoril nekaj časa nazaj. 1.8 turbo pa 150 konjev pa da to ni nič za en tak avto in bla bla, a vedno pozabljaš da praktično nisi probal še NIČ. nisem rekel, da si moraš kupit nekaj takega kot jaz al pa švohnejše. samo hočem povedat, da je že to veliko. razumeš? veliko je, da se zavedaš samega sebe in zmožnosti avtomobila. samo malo je takih. in iz tvojih postov te ne štejem mednje, oprosti lp
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Aja to je res.. gledal sem te AUdije A4 1.8t.. ampak ne zaradi divjanja, saj sem lepo tam napisal zakaj tak avto. Turbo samo zato ker so bili takrat trenutno ne netu ugodni.. Nimam nč prot če ni turbo :rolleyes:
k0ci Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 1.6 so še ugodnejši, zakaj pa tistih ne gledaš :whistle:
Noiser69 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Aja, pa škoda da ne bi dobo ozvočenja za 2500 € zravn :D
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 problem nastane tudi tle da noben varen avto nima pod 80 konjev :)
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Ker jih ni veliko :whistle: Oz kar je teh večjih avtov majo vsi neke jače kubikaže.. krneki :) Nova Mazda 6 mi je všeč.. sam to bo še verjetn waaay over budgeta :)
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Ker jih ni veliko :whistle: Oz kar je teh večjih avtov majo vsi neke jače kubikaže.. krneki :) Nova Mazda 6 mi je všeč.. sam to bo še verjetn waaay over budgeta :) točno tako moje mnenje je da so SUV ji eni najbolj varnih avtomobilov ampak noben SUV nima pod 130 konjičev :)
Gizmo_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 točno tako moje mnenje je da so SUV ji eni najbolj varnih avtomobilov ampak noben SUV nima pod 130 konjičev :) Sej lah da bo pa kkšna svena razmerje masa/ moč tko k zdej pr 25kW... k itq da je 160KM u hondici crx al pa u enmu SUVu mal razlike...
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Sej lah da bo pa kkšna svena razmerje masa/ moč tko k zdej pr 25kW... k itq da je 160KM u hondici crx al pa u enmu SUVu mal razlike... točno to razmerje med maso in močjo bi moral narest... to bi bilo edino primerno
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 No evo, če bo neko pametno razmerje sm pa čist za ta zakon! Recimo 1500kg 120 konjev, se prav 0,08 konja/kg.. to bi še nekak šlo, samo nekej časa nazaj je bilo govora o omejitvi prostornine.. to je pa bedarija.
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 No evo, če bo neko pametno razmerje sm pa čist za ta zakon! Recimo 1500kg 120 konjev, se prav 0,08 konja/kg.. to bi še nekak šlo, samo nekej časa nazaj je bilo govora o omejitvi prostornine.. to je pa bedarija. na ene 0.10 bi se dalo zdilat... to bi blo pa glih fajn :)
Gizmo_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 No evo, če bo neko pametno razmerje sm pa čist za ta zakon! Recimo 1500kg 120 konjev, se prav 0,08 konja/kg.. to bi še nekak šlo, samo nekej časa nazaj je bilo govora o omejitvi prostornine.. to je pa bedarija. Sej pol ti pa še zmer RX8 ostane k ma 1.3 motor pa ma 192 al pa 231KM :whistle: :whistle: :whistle: SAm denar je problem... k avtki teli so še kr dragi :headbang: :headbang:
JeRn3j Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Sej pol ti pa še zmer RX8 ostane k ma 1.3 motor pa ma 192 al pa 231KM :whistle: :whistle: :whistle: SAm denar je problem... k avtki teli so še kr dragi :headbang: :headbang: sej verjem da če bi bil zakon o omejeni prostornini bi biu tud zakon o omejenih konjih :)
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 na ene 0.10 bi se dalo zdilat... to bi blo pa glih fajn :) Evo za tak zakon sm pa js takoj za :)
_N3jC_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 mah men je pa važn da to ne zjebejo pred marcem pol se mi pa jebe hahahahaha
Gizmo_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 sej verjem da če bi bil zakon o omejeni prostornini bi biu tud zakon o omejenih konjih :) Sej najbrž nebi bla prostornina ampak KW (tko da ja vem da odpade) sam pol je fora,k kolega ma doma oldtimer Mecedeza pa ma 90KM pa ma 2.5 mašino... (str dizel brez turbine) in je tak avto še mn nevarn v smislu moči, k kkšn 1.4 Fsi VW recmo....pa bi ga najebu ker je pa 2.5 ....(če bi bla omejitev izključno prostornina)
Gixxer Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 no pa da sporocim - yoshimura je moja ;)
k0ci Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 potovalnikom prav lepo paše zadaj kufer :D in tudi ta ni izjema
_Fingi_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 potovalnikom prav lepo paše zadaj kufer :D in tudi ta ni izjema nizka :krneki: :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se