Jure Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Ko se sprehodiš po boksih, npr. na Grobniku in šteješ GSXRje šele vidiš kako močno zastopan je ta motor :) Jaz sem nasprotno od graj, slišal le kar lepo število pohval.. Je pa res, da se povsod najdejo napake. Pri mojem 750 k4 so hiba 6. prestave.. Pr CBRKi 1000 so pa npr pri rezervoarjih zajebali. Se zgodi, ni kaj. Kawasaki je pa itak zakon, takoj ko bo kaj več €€ pride 10ka k bajti :D
RHonda Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Sej pravim. Vozil sem gsx-r 750 SRAD in bil izredno navdušen. Vozne lastnosti odlične. Samo vizualni izgled me je odvrnil. Pol sm čez en tedn sprobal svojga zx-6r in moči je blo 10x manj kot pri suzi. Sam je bil pa sanjsko lep. S kawasakijem imam tudi sicer v 2-letnem lastništvu same dobre izkušnje: niti enkrat se mi ni ena stvar pokvarila. To se mi zdi skor nemogoče. Zmagovalnega konja pa se ne menja. Da pa ne rečem za italjana: menjal sem vse mogoče stvari: od potošnega materiala, verig, zobnikov, batov, ojnic, ležajev, zajl, itd itd. V dveh letih sm z aprilio zagonu celotno kupno vrednost ninje god damned...samo z stroški brez bencina :SS :SS Jama brez dna :SS A kar sem mel stroškov z kawlnov je bil samo bencin pa en servis v dveh letih- 6X manj kot z aprilio. Še dobro da imamo kawasaki, če ne sploh ne bi bil več motorist :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 tocno ta bo na mojem motorcku :D nice :D , pol pa mimo kolega z ax-om citroen 1.1 pa sm sam debelo gledal. Njemu je kazal pa 165 km/h oh shit happens... sm meu dva AX-a.. avto je nevrjetn :D mini gokart :P prežvi use živo.. gre pa tut zlo fajn :D ne priporočam pa d se z nemu zaletite, ker boste mel mašino v naročju že pr 70km/h pumoje :) zdj mam pa renault 19 1.4.RT energy :D .. ni glih okretn.. pač navadn avto :) :lol1: funny :D
RHonda Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 :lol1: Zaželjen še kakšen komentar kawasaki riderjev :grim
k0ci Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Zaželjen še kakšen komentar kawasaki riderjev :grim eh pusti jih, saj ne vedo kaj delajo :D DejaVu for president :worship:
Schmid87 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 me je zdele mal zamikal da bi šu vn driftat na kšn parkiriše al pa o cest.. ampak je premal snega :) brezveze.. sam trava je bela.. cesta nč.. sam mokro je use :)
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 http://www.eblogx.de/Elektrische-Fensterheber-8546.html :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) se ne morn bol strinjati z dežavujem :worship:...sploh pa tisto o 636 letniki 03/04, pa akrapo...ni ga jačega motorja hehe...samo pc še nabavim pa je popoln Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil _Nejkoo_
_N3jC_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 se ne morn bol strinjati z dežavujem :worship:...sploh pa tisto o 636 letniki 03/04, pa akrapo...ni ga jačega motorja hehe...samo pc še nabavim pa je popoln sam ne vem kaj boš pc rabu za na cesto :hmm:
NejcZ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 povr komanderja ha.. to more bit fajn ja :worship:
_N3jC_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 povr komanderja ha.. to more bit fajn ja :worship: to je za cesto čista bedarija...ker že tko ne morš na cesti izrabt vse moči motorja brez power comanderja kaj šele z njim...za ta dnar si rajš stabilizator kupš k je mal bol pomembn .)
Ven0m Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Ej a kdo ve kolk pride nov dellorto 34 fergi??
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Ej a kdo ve kolk pride nov dellorto 34 fergi?? hm... kaj pa je s tvojmu narobe? mene tud zanima za ceno :whistle: :whistle:
Noiser69 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) to pa je kruto, fak :huh: KLIK Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil AbNormaln
payback Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 omg :krneki: toti ludi pa cis veselo to snemal...ka sm na hit pogledo sm ze misl da so vesolca ujel :lol: te pa vidim da kao dojencek:S
Noiser69 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 O šit ker nagnusn posnetek :wacko: Na CBR 125 maš ti Akrapoviča???
Ven0m Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 hm... kaj pa je s tvojmu narobe? mene tud zanima za ceno :whistle: :whistle: nč ni narobe sam zanima pa me :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Lol, NejcZ je tok ponosn da ma akrapota da ga mot če ma kdo drug userbar... :rolleyes: :whistle: Drgač pa, glede videota... dost gadno da dajejo take posnetke na net. Je pa to neki čist realnga... defekt kože , prav se pa temu harlequin baby v angleščin, če kerga kej zanima. Žlostno... :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se