Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Ne? Ti tud na pašeš na ta forum pa si gor? :P
NejcZ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Lol, NejcZ je tok ponosn da ma akrapota da ga mot če ma kdo drug userbar... :rolleyes: :whistle: Drgač pa, glede videota... dost gadno da dajejo take posnetke na net. Je pa to neki čist realnga... defekt kože , prav se pa temu harlequin baby v angleščin, če kerga kej zanima. Žlostno... :( Će je bla fora, on pa prov zbrisat šol hehehe :lol1: Ti tud na pašeš na ta forum pa si gor? :P Zakaj ne pašem? :hmm:
Čamac Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 no pa da sporocim - yoshimura je moja ;) čestitke, auspuh je noro lep :worship: FANTJE, NUJNO RABIM TOČNO ZDAJ NEKOGA, KI GOVORI ITALIJANSKOOOO!!! ZNA KDO???
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Zakaj ne pašem? :hmm: Kr tko, k si glih unga zajebavov :P
_LuX_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Drgač pa, glede videota... dost gadno da dajejo take posnetke na net. Je pa to neki čist realnga... defekt kože , prav se pa temu harlequin baby v angleščin, če kerga kej zanima. Žlostno... :( Dej to mal bl po slovensk povej, kwa je to s kožo narobe?
fbevc93 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Dej to mal bl po slovensk povej, kwa je to s kožo narobe? blabla. en moj sošolc ma to :closedeyes:
pehy Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 FANTJE, NUJNO RABIM TOČNO ZDAJ NEKOGA, KI GOVORI ITALIJANSKOOOO!!! ZNA KDO??? Pronto? Alo kolkih mormo bit jutri v šoli?
Čamac Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Pronto?Alo kolkih mormo bit jutri v šoli? ne vem
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 blabla. en moj sošolc ma to :closedeyes: Ne vrjamem... ker otroci s to boleznijo živijo zlo malo časa, oz. je v večini primerov smrtna. Gre se pa nekak za to da je koža zelooo tanka, pa nekako prekratka, neelastična, in na mestih, kjer se prepogiba, poči. Plus, še ostalo, sej , vidte na slikah... pa šeen podobn video: http://www.bofunk.com/video/5264/harlequin_baby.html WIKI KLIK Uglavnm... dost žalostno an :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
payback Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 sam zaka ma pol take rdece izbulene nic podobne oci-em :krneki: bols da tkoj umre ko pa da se muci:S
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 to pa je kruto, fak :huh: KLIK kva d fak naj bi blo to?
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 čestitke, auspuh je noro lep :worship: FANTJE, NUJNO RABIM TOČNO ZDAJ NEKOGA, KI GOVORI ITALIJANSKOOOO!!! ZNA KDO??? dokler se zveče ne oglašaš na telefon ne bo nič ;)
Čamac Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 dokler se zveče ne oglašaš na telefon ne bo nič ;) ne rabim več. ok se bom ta vikend javil :D
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 ne rabim več. ok se bom ta vikend javil :D sam da novš mojge kolega pol spet zjutraj klicou pa govoru ja vi ste včeraj mene klicali :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 sam da novš mojge kolega pol spet zjutraj klicou pa govoru ja vi ste včeraj mene klicali :D nejko pa se vedno javi ha :naughty:
Noiser69 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Alo fantje ... a ste čuli kako godljo mamo tule na Koroškem ??? Mamo en night club Rožmarin ko je bil v soboto pustni party ntr (blo je 1352636 folka) in je bla ena med njimi z meningitisnim virusom in je pol sred cluba skup padla in naj bi okužla ludi, zdej bi pa naj kao vsi sli po tablete proti viruso... ko bi vidli kako je pred vsemi zdravstvenimi domi ... lol ! Sreča nism bil tam, sam se prenaša po lufto, pa malo cvikam ker je blo 3/4 sošolcev celo noč tam ... Zej pa na vlko delijo tablete !!! LOL !!!
Stroj Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 to pa je kruto, fak :huh: KLIK Drgač ni to zarad pretanke kože an.......to je blo še enkrat na kanalu a, stvar je taka da telo pr tej bolezni v enem dnevu proizvede tok kože kokr jo normaln člowk v 14 dneh. In tiste rdeče oči...niso oči ampak veke.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Drgač ni to zarad pretanke kože an.......to je blo še enkrat na kanalu a, stvar je taka da telo pr tej bolezni v enem dnevu proizvede tok kože kokr jo normaln člowk v 14 dneh. In tiste rdeče oči...niso oči ampak veke. sej pa je kjutkan mali mutantek :D
Stroj Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Alo fantje ... a ste čuli kako godljo mamo tule na Koroškem ???Mamo en night club Rožmarin ko je bil v soboto pustni party ntr (blo je 1352636 folka) in je bla ena med njimi z meningitisnim virusom in je pol sred cluba skup padla in naj bi okužla ludi, zdej bi pa naj kao vsi sli po tablete proti viruso... ko bi vidli kako je pred vsemi zdravstvenimi domi ... lol ! Sreča nism bil tam, sam se prenaša po lufto, pa malo cvikam ker je blo 3/4 sošolcev celo noč tam ... Zej pa na vlko delijo tablete !!! LOL !!! hahahahhahaha temu se pa reče divja noč :D
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 nejko pa se vedno javi ha :naughty: tako je pravilno :D se treba javt če te kdo kliče ane :P
Čamac Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 tako je pravilno :D se treba javt če te kdo kliče ane :P če ne bi ti kurba pijan vedno klical ob 3 ponoči ko al delam al pa spim :D zdaj ta vikend bom veni pa budn pa me pokliči jebem ti :D
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 če ne bi ti kurba pijan vedno klical ob 3 ponoči ko al delam al pa spim :D zdaj ta vikend bom veni pa budn pa me pokliči jebem ti :D no bomo vidl če boš dosegljiv :D ta tedn te bom že v četrtek pomojem... ke r ga gremo že v četrtek pit :P
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 no bomo vidl če boš dosegljiv :D ta tedn te bom že v četrtek pomojem... ke r ga gremo že v četrtek pit :P sweet high school life hehe...đeri če misliš it na strojno drugo leto in nardit, boš se mogo odvadit od teh ponočevanj malo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se