Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
sweet high school life hehe...đeri če misliš it na strojno drugo leto in nardit, boš se mogo odvadit od teh ponočevanj malo :D

zakaj baje se na faxu tapravo začne :P

ej čamac sam da nov spet mene sošolc kurcov nasledn dan... "ej mene učer en iz totega maribora kliče pa prav da sn ga jaz včeraj klicu... ma jebemti nism te jst nč klicu hahaha :lol1: " ...

Objavljeno

ej čamac sam da nov spet mene sošolc kurcov nasledn dan... "ej mene učer en iz totega maribora kliče pa prav da sn ga jaz včeraj klicu... ma jebemti nism te jst nč klicu hahaha :lol1: " ...

ja če hojiš na kaki texas faks v stilu ekonomije in podobno...če boš pa šou na kakega tehničnega, sploh uni pa bolonjsko pa neoš ravno mel ohoho časa

Objavljeno

Alo pičke, a kdo kej ve če je kaka huda moto trgovina bliz Graz-a?! Pa da majo dost pocen stvari tk ko louis recimo :) Fajn bi blo tud čemajo kako spletno stran al pa točn naslov da sam vnesem v GPS; da nebomo lutali.. ve kdo za kako trgovino?

Objavljeno
Alo pičke, a kdo kej ve če je kaka huda moto trgovina bliz Graz-a?! Pa da majo dost pocen stvari tk ko louis recimo :) Fajn bi blo tud čemajo kako spletno stran al pa točn naslov da sam vnesem v GPS; da nebomo lutali.. ve kdo za kako trgovino?

kr u luiza zalutej

preverjeno najbolš... smo mi tam enkrat tud neki lutal pa ni vse skup nič

louiz je pa zakon :D

Objavljeno

Ja sam k je dalč pa fotr prav da ne :trance_33_sleep:

Objavljeno
Ja sam k je dalč pa fotr prav da ne :trance_33_sleep:

pa reč fotru da ja... sploh pa ni daleč :)

Objavljeno

Je kr a veš... bogu za leđama..maš zihr več kot uro gor... eh lol, še večč :D

Objavljeno

no, pa je sal deal z yoshimuro po gobe. Ko kontaktiram tipa ki to prodaja, mi rece, da lahko placam ali po posti, torej da denar poslem na njegov naslov, ali preko paypala. Za posiljanje denarja sem rekel, da ne pride v postev, ker ta dnar zgine ze v avstriji. Tako da sem se odloco za paypal. Ja zaj pa najdi ti nekoga, ki to ma. Se hocem prijavit, ugotovim da gre to samo z mastercardon, america, visa...jaz tega seveda nimam. Vsakega ki ma paypal prosim, ce bi mi lahko nakazal denar, a majo vsi limite, oz. nocejo opraviti tako velikega nakazila. Ko pa prosim prodajalca, da mi da njegov bancni racun in da mu direktno nakazem denar, pa mi odgovori, da tega podaka ne posreduje in da prosi za placilo preko paypala, tako da sem mu sporocil, da na ta nacin pa ne morem placat izpuha in da ga lahko proda dalje.

Tak da kaj cemo, bom pa ocino mogo igorja kupit...pa tak sem se veselil, ker je res nooooorrrrrooooo leo :( Mogoce bom pa cakal na kako novo ponudbo tega in ne bom zdaj kupoval nekaj nasilo, ker je ta res nekaj posebnega...

Objavljeno

KLIK :lol1:

preberi opombe :kva2:

pač se ded ne more odvadit vožnje dizla :lol1:

Objavljeno
KLIK :lol1:

preberi opombe :kva2:

pač se ded ne more odvadit vožnje dizla :lol1:

enkrat na dizlu... vedno na dizlu :D :worship:

Objavljeno

jaja saj je smešno ja, jaz zdaj ko kaj prodajam pol vedno nazaj kličem ker me ponavadi za oglase kličejo pa raje preverim pa kaj prodam :D

Najbližje ti je v Lipnici, kar je kr bližje od Graza, Motorrad-Klinik... Ni poceni roba, ker je vrhunska (dainese, arai,... Maš pa tudi te Dainese Ducati čelade itd pa motorje majo noter parkirane 1098S, mv agusta F4 1000,... ) ampak ko pa naletiš na akcijo pa naletiš na posebno... Lani je bila razprodaja ker je nek del trgovine se vžgal in so morali spraznit. Roba nič poškodovana al pa kaj ampak popolna in sem dobil Arai čelado za 40 al 50% manj pa še neke malenkosti sem vzel pa ata hlače pa nekaj še...

no, pa je sal deal z yoshimuro po gobe. Ko kontaktiram tipa ki to prodaja, mi rece, da lahko placam ali po posti, torej da denar poslem na njegov naslov, ali preko paypala. Za posiljanje denarja sem rekel, da ne pride v postev, ker ta dnar zgine ze v avstriji. Tako da sem se odloco za paypal. Ja zaj pa najdi ti nekoga, ki to ma. Se hocem prijavit, ugotovim da gre to samo z mastercardon, america, visa...jaz tega seveda nimam. Vsakega ki ma paypal prosim, ce bi mi lahko nakazal denar, a majo vsi limite, oz. nocejo opraviti tako velikega nakazila. Ko pa prosim prodajalca, da mi da njegov bancni racun in da mu direktno nakazem denar, pa mi odgovori, da tega podaka ne posreduje in da prosi za placilo preko paypala, tako da sem mu sporocil, da na ta nacin pa ne morem placat izpuha in da ga lahko proda dalje.

Tak da kaj cemo, bom pa ocino mogo igorja kupit...pa tak sem se veselil, ker je res nooooorrrrrooooo leo :( Mogoce bom pa cakal na kako novo ponudbo tega in ne bom zdaj kupoval nekaj nasilo, ker je ta res nekaj posebnega...

neeee ker je norrrr ta izpuhhhhhh morš ga vzet ker nima primerjaveee ne bodi norrrrrr naj ti nekdo posodi ko poznaš prek paypala mama al pa kdo ma ziher kako kartico al pa kdorkoliiii

Objavljeno

camac vem da je res hud :( samo ne morem cisto nic zaj :(

Objavljeno
camac vem da je res hud :( samo ne morem cisto nic zaj :(

Ne kompliciraj. Vzemi od fotra kartico, se prijavi na paypal in plačaj. Tako sem tudi jaz kupoval.

Kar se pa limita tiče, je kakor se spomnim tako, da ti paypal omogoča, da plačaš tudi večje vsote kot imaš limit na kartici.

Mora bit pa tud en bumbar, da ti noče dat TR, od tega jaz sploh ne bi kupil, ker mi je že sumljiv.

Objavljeno
ja če hojiš na kaki texas faks v stilu ekonomije in podobno...če boš pa šou na kakega tehničnega, sploh uni pa bolonjsko pa neoš ravno mel ohoho časa

Jaz hodm na strojno in verjem, da ne bo kaj dost časa za pijančevanje, če misliš narest letnik.

Na začetku tko prtisnejo, da prvi letnik nardi sam 30% folka

Objavljeno

saj meni je tud blo cudno, kaj mi te ne das zdaj TR, koda lahko kaj nareim z njim. Tak da po eni strani je mogoce celo dobro, da nisem kupo. Kaj pa vem...itak pa da mi je zal...

Objavljeno

To morte videt, ka je to drift :P :worship: lol

Objavljeno (popravljeno)

Waaaaaaaaaaaaaa, to bi blo treba kupit/narest ... na KTM-a al pa kerga gosenice pa škijo spreda ... noroooooo :kva2:

(KTM, Husaberg in winter) Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Ewoo na avto-net se prodaja en snow cross, čist nov, sam neka neznana firma, 250 ccm, za samo 1500 € :hmm:

KLIK !!!

Objavljeno
Jaz hodm na strojno in verjem, da ne bo kaj dost časa za pijančevanje, če misliš narest letnik.

Na začetku tko prtisnejo, da prvi letnik nardi sam 30% folka

jaz tudi ja hehe, in vem kako je, sej zato pa mu pravim naj še uživa kolk pač lahko :D

Objavljeno
jaz tudi ja hehe, in vem kako je, sej zato pa mu pravim naj še uživa kolk pač lahko :D

to se vi učite... eni smo bolj brihtni :P :grim

Objavljeno
to se vi učite... eni smo bolj brihtni :P :grim

videćemo :D

Objavljeno
videćemo :D

pa ti si itak prizadet

rajs poglej ka sm zogra napiso

Lahko Noč :zzz:

Objavljeno
pa ti si itak prizadet

rajs poglej ka sm zogra napiso

Lahko Noč :zzz:

??????

Objavljeno

Jest tud, no prvi pa tretji letnik se še kar da, se da skor vse splonkat, pa če si praktičen ne bi smelo bit težav. Učenje, kaj je že to ? Drugi letnik pa je druga pesem, tam če se ne jebeš zadost tud nč ne nardiš, dost je piflarije pa poročila iz vaj so nečloveška tud po 70 strani. Tak da jest mam 2.letnik skor še nenarjen delam pa 3-ga.

Objavljeno
Jest tud, no prvi pa tretji letnik se še kar da, se da skor vse splonkat, pa če si praktičen ne bi smelo bit težav. Učenje, kaj je že to ? Drugi letnik pa je druga pesem, tam če se ne jebeš zadost tud nč ne nardiš, dost je piflarije pa poročila iz vaj so nečloveška tud po 70 strani. Tak da jest mam 2.letnik skor še nenarjen delam pa 3-ga.

zakaj bi plonkal, če se učim za življenje...to ni več srednja šola in ne jemlem tega tako, ker vse kar bom preplonkal, bo me enkrat teplo po glavi, ko bom v kaki firmi...raje mogoče malo nižja ocena, pa vsaj veš da si si jo zaslužo in nekaj znaš...drugač pa jaz imam že bolonjski sistem, ki je kar precej zajeban in mam večino predmetov iz drugega letnika že v prvem ( 15 predmetov mam v prvem letniku, od tega jih morn 10 nardit, če hočem v drugi letnik) :D ...res pa je da lahko v 3 in pol letih končam :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!