Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

evo jelinčiča borca---posnetki so resnični in so nastali med to osvoboditveno vojno...

je reko da so jna petarde pokali pa so misli da so cigani hahahah

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
evo jelinčiča borca---posnetki so resnični in so nastali med to osvoboditveno vojno...

je reko da so jna petarde pokali pa so misli da so cigani hahahah

hahaha.. ker pogled na konc :D pa taj car.. nimaš kj :D hahaha :worship:

Objavljeno

No vi ko pravite da hodite na strojni faks. Malo razmišlam kam bi šou pa še nisem čist odločen. Dajte mi malo povedat kje bi lahk pol delal, kaj delaš, kam se da prit itd. če se komu da

Objavljeno
No vi ko pravite da hodite na strojni faks. Malo razmišlam kam bi šou pa še nisem čist odločen. Dajte mi malo povedat kje bi lahk pol delal, kaj delaš, kam se da prit itd. če se komu da

poglej na spletno stran od fakultete za strojništvo v mariboru in ljubljani, tam boš našel vse podatke ki te zanimajo v zvezi s študijem in nadaljno zaposlitvijo....

drugač pa pubeci, papa se vidimo čez en mesec :cry:

Objavljeno (popravljeno)

Uh kle maš pa možnosti ne-broj :worship: Lahk se zaposliš v kakšnem konstrukcijskem biroju (boš risal na comp), v proizvodnji (npr. Akrapovič, Trimo, Saturnus-to so sama uspešna podjetja), v javni upravi, na letališču, v hangarju, v servisnih delavnicah, v trgovinah z avtomobili in motorji, vse pa je odvisno od tega kakšno usmeritev boš izbral. Seveda pa strojnike rabijo tudi na povsem ne-strojniških področij, ker je spekter znanja, ki ga boš pridobil zelo širok ! V ljubljani na VSŠ maš energetsko in procesno strojništvo, konstruiranje in mehanika, letalstvo in proizvodno strojništvo, na UNI pa je smeri še več. Tako da če prideš na naš faks ne boš zgrešil, samo pridno se boš moral učit in je to to :worship: Če te pa karkoli še zanima v zvezi z strojništvom pa kar vprašaj, zato smo tu OK :worship:

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno
drugač pa pubeci, papa se vidimo čez en mesec :cry:

Kaj pa ti bojo comp zaplenili ?? :?

Objavljeno
hehe :lol1:

ej dejavu k si dau že popraut motor?? kje si pa to pou?? fak ej...nč kej prijetnu :unsure:

Ne je že prodan, enmu mehaniku, ki pa ga je zdej že poštimal :worship:, zato pa me je tud klical za papirje od homologacije. Drgač pa sem padel na Kačjih ridah, to je ene 5km iz Postojne na cesti Lj-Koper. Drgač pa ni blo zajebano, mene je sicer ene 2 uri po padcu full bolel trebuh pa roke sam pol je blo pa OK. Ninja pa čist totalka, uničene sprednje vilice in križi, hladilnik, obe stranski plastiki, vbočen tank, zvit okvir, zamaknjene zadnje vilice skratka vse. Zdej bo pa devetka :worship:

Objavljeno

Čamec, kaj si mel ti zaene auspuhe na cbr 600? Sm gledal fotografije motociklov forumašev pa je huda ko svinja :worship:

Objavljeno
Čamec, kaj si mel ti zaene auspuhe na cbr 600? Sm gledal fotografije motociklov forumašev pa je huda ko svinja :worship:

Hehe DPM :) De pretto moto :) Jaz sem naročil preko interneta, odločil sem se pa za ta izpuh, ker mi je bil noro lep :)

post-10915-1202215064_thumb.jpg

Objavljeno

tak lep, kot je akrapoviceva hexagonal serija :D

Objavljeno

potrebujem nekoga ki se vsaj malo spozna na računalnike, jaz se namreč nea nič :/

mam sledeč problem.. zanič sem kupo rutera in sicer brezžičnega v upanju da bom imel omogočen dostop do internet tako iz hišnega računalnika kot tudi iz laptopa. hišni računalnik in ruter še mi je nekak uspelo usposobit da zaj dela, samo še vedno pa ne vem kaj moram naredit da bo tudi laptop imel omogočen dostop do interneta..

daj naj se en razpiše kak pa kaj je treba :D

Objavljeno

"Ali veš kaj se zgodi, če se najbolj neumen Gorenjec preseli na Štajersko?"

"Na Gorenjskem se dvigne inteligenčni nivo."

"Ja, pa na Štajerskem tudi."

:D

Objavljeno

A zna keri zlo dobr slike oblikovat? Rabu bi tisto masko (v priponki) dat na motor.. Prosim, hvala :rolleyes:

post-9211-1202224307.jpg

post-9211-1202224315_thumb.jpg

Objavljeno
potrebujem nekoga ki se vsaj malo spozna na računalnike, jaz se namreč nea nič :/

mam sledeč problem.. zanič sem kupo rutera in sicer brezžičnega v upanju da bom imel omogočen dostop do internet tako iz hišnega računalnika kot tudi iz laptopa. hišni računalnik in ruter še mi je nekak uspelo usposobit da zaj dela, samo še vedno pa ne vem kaj moram naredit da bo tudi laptop imel omogočen dostop do interneta..

daj naj se en razpiše kak pa kaj je treba :D

preveri signal, preveri I.P.

poglej, če imaš sploh spremenjen na wireless

mal več nm boš mogu povedat

Objavljeno
preveri signal, preveri I.P.

poglej, če imaš sploh spremenjen na wireless

mal več nm boš mogu povedat

ti mi boš tud mogo malo več povedat :)

od tega kaj si zaj tu napisal ne zam nič nared :)

vidim da bom mogo nekomu rečt da mi to nastavi, ker če bom čakal da meni uspe, pol še dolgo nebo nič iz laptopa pa interneta :D

Objavljeno (popravljeno)

Nevem kaj maš to za čarat.. js sm ruter priklopil, omogočil wireless na njem, zakurblal laptop, tam ne našlo signal, nastavil da vedno poveže na ta net in dela brez problema.. nobenih nastavitev :) (no, imam nastavljene DNS-je, ampak to ni potrebno pri tebi)

p.s. kateri ruter imaš?

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

ja, al pa idi na uradno stran od firme, od katere je router, pa potegni kake driverje dol, da ti ga bo prepoznalo...

jaz mam tui po celi bajti wireless, pa nisn rabo kaj posebej nastavlat...

Objavljeno
Nevem kaj maš to za čarat.. js sm ruter priklopil, omogočil wireless na njem, zakurblal laptop, tam ne našlo signal, nastavil da vedno poveže na ta net in dela brez problema.. nobenih nastavitev :) (no, imam nastavljene DNS-je, ampak to ni potrebno pri tebi)

p.s. kateri ruter imaš?

linksys wrt54gl

glej nimam blage veze kak se kaj nasatvi itd. ponavadi tak dolgo nekaj stiskam da se mi pol posreči, samo tu pa mi nea uspe..

Objavljeno

tomos1.jpg

Ni ravno profesionalno, je pa za vzorec. Upam, da ti kaj koristi.

Objavljeno

Tp maš pravi ruter.. js mam G verzijo pa je samo sranje.. čakam da mi ga zamenjajo barabe gnile :rolleyes: (ko je obremenjen se sesuje wireless). Drugače pa je na isti princip kot moj oz je identična nastavitev in vse. Kateri OS pa imaš na kompu kjer hočeš wireless? Js mam na Visti in prov sama zazna in nastav vse potrebno, pr XP pa mislim da morš sam nastavt... Drugače pa v TCP/IP nastavitvah na računalniku nastaviš njegov IP, masko, pa prehod. Si zraven dobil nek cd z navodili k te vozi skoz setup ane? Probej z njim..

Objavljeno

lol ka ti mas na tomosu :ninja: zadn disk na desni strani sprednega pa na levi :whistle: O:-)

Objavljeno

Men original maska zgleda lepše ;)

/ta je ko na ghostriderjovi busi:P)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!