Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 tak lep, kot je akrapoviceva hexagonal serija :D samo nehaj, ker ti še lahko gledaš samo tisto yoshimuro, ki si mislil kupit, ker je milijonkrat lepša od hexagonalca A zna keri zlo dobr slike oblikovat? Rabu bi tisto masko (v priponki) dat na motor.. Prosim, hvala :rolleyes: joj samo tega ne, ker je grdo A mislite da bi jo kupo :rolleyes: ? tnx ne
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Najraje bi tole mel: Ampak je trikrat dražja kot ostale :trance_33_sleep: Kaj pa tale?
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Najraje bi tole mel: Ampak je trikrat dražja kot ostale :trance_33_sleep: Kaj pa tale? Prva je daleč najgrša izmed vseh možnih mask, druga je pa zelo lepa. Kupi tole drugo
R1FREAK Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Nvem no, meni se zdi orginal še najlepša. Če maš potrebo po spreminjanju te si raj kaj bol pametnega omisli.
Jerry_exc Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to masko sm mu jest na DT k sm jo pocen dobu... rajs dej tole gor. sej je cena ista pa oblika tud... samo luc je druga notr. (men je lepsa ta)
R1FREAK Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) Nevem, to morš pa ti vedet kaj je takega za tvoj motor. Npr. jaz bi na tvojem mestu malo mašino spedenal če se sploh kaj da. Drugač pa daš to zravn za kako gumo al pa kaj takega. Sicer je pa itak tvoj motor pa tvoj denar tak da se sam odločaj kak ga misliš porabit. Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil R1FREAK
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to masko sm mu jest na DT k sm jo pocen dobu... rajs dej tole gor. sej je cena ista pa oblika tud... samo luc je druga notr. (men je lepsa ta) Ja, ta je homologirana, ona ni.
Jerry_exc Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 za smc masko pa nevem kok so cene... mislm da je tud fuullll drago. ker za exc pride samo spredna luč 80€ brez maske dobr res da je z makso skup poj ene 85 :whistle:
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 za smc masko pa nevem kok so cene... mislm da je tud fuullll drago. ker za exc pride samo spredna luč 80€ brez maske dobr res da je z makso skup poj ene 85 :whistle: jaz sem imel v mislih komplet motor, ne maske :grim
Gixxer Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 KTM SMC 625 naprimer StricBurek ga je kupo par dni nazaj :D
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) boljša ideja :OK: Ti bi lahko dal en krog ta tvoj strup :D Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil Čamac
Jerry_exc Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ni panike ;) prlet enkrt na pir k bo bl toplo pa se bomo mal pelal :naughty: da vids kaj je to ko se spredna guma bran asfalta ko hudic kriza :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ni panike ;) prlet enkrt na pir k bo bl toplo pa se bomo mal pelal :naughty: da vids kaj je to ko se spredna guma bran asfalta ko hudic kriza :evilgrin: tud jst bi probu en tak močn super moto ... me prov zanima kaki je filing se bomo poleti dobli pa mal zamenjali :P
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ni panike ;) prlet enkrt na pir k bo bl toplo pa se bomo mal pelal :naughty: da vids kaj je to ko se spredna guma bran asfalta ko hudic kriza :evilgrin: O.K. Bom prišel :) Ti pa boš dobil za krog po vsej verjetnosti RS 250, v najslabšem primeru kakšno 125ko (RS, mito), v najboljšem pa Ducatija :) tud jst bi probu en tak močn super moto ... me prov zanima kaki je filingse bomo poleti dobli pa mal zamenjali :P točno tak. same goes for me
R1FREAK Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) No, eno vprašanje tu za tiste ko vete malo več o sm-ih. Kaj npr. pri aprili-i al pa husqvarni (450 npr.) sm morš tut bat tolk pogosto menjevat kot pri kroslih? Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil R1FREAK
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Mene tud to zanima, recimo za KTM. Tako "švoh mašina" z 60 konji pa 660 kubiki recimo, to bi ja mogl delat??!!
JeRn3j Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 No, eno vprašanje tu za tiste ko vete malo več o sm-ih. Kaj npr. pri aprili-i al pa husqvarni (450 npr.) sm morš tut bat tolk pogosto menjevat kot pri kroslih? pri KTM duku se menjava na 24.000km če me spomin ne vara :) res pa je da ni primerljiva cena z ceno menjava bata pri kaki rs ki :P
Jerry_exc Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 pri tekmah je še več servisov pa vsega tega kot na krosu... pr mojmu je recimo za enduro vožno menjava olja oljnih filtrov + še kej po potrebi vsakih 20ur vožne... bat vsakih 100ur. če enduro predelaš v sm nej bi to delov še bl pogosto zarad višjih obratov, mučenja motorja... kšn smc660 je mn problematičn k te lc4 mašine se bl fajn držijo
Aless Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 honda power :D ...nekdo se z motorjem ne nardi takiga burnouta :P
R1FREAK Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ja kaj pa npr. kaki smr al pa sms 450, 550?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se