Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ja to so dirkalne mašince..rabjo največ vzdrževanja.

Objavljeno

Eno bedno vprašanje...

A zakon predpisuje obvezno levo in desno ogledalo na motorju?

Objavljeno

Za A mislim da samo levega.. za H nič.

Objavljeno
drugač pa pubeci, papa se vidimo čez en mesec :cry:

spet kšni banovci? :lol:

Objavljeno
pri tekmah je še več servisov pa vsega tega kot na krosu... pr mojmu je recimo za enduro vožno menjava olja oljnih filtrov + še kej po potrebi vsakih 20ur vožne... bat vsakih 100ur. če enduro predelaš v sm nej bi to delov še bl pogosto zarad višjih obratov, mučenja motorja... kšn smc660 je mn problematičn k te lc4 mašine se bl fajn držijo

Na excjih zdrži bat 100 ur? :unsure: Samo olje+oljni filtri redno? Hm... pol pa ni neke panike :) kaj pa smc 625?

Objavljeno (popravljeno)

Mene pa zanimajo predvsem tiste 690 mašine... ? Any info? To k je zej na novo, 2008

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
honda power :D ...nekdo se z motorjem ne nardi takiga burnouta :P

To je una turbašica ko se zej prodaja na avto netu.

Objavljeno
Tp maš pravi ruter.. js mam G verzijo pa je samo sranje.. čakam da mi ga zamenjajo barabe gnile :rolleyes: (ko je obremenjen se sesuje wireless). Drugače pa je na isti princip kot moj oz je identična nastavitev in vse. Kateri OS pa imaš na kompu kjer hočeš wireless? Js mam na Visti in prov sama zazna in nastav vse potrebno, pr XP pa mislim da morš sam nastavt... Drugače pa v TCP/IP nastavitvah na računalniku nastaviš njegov IP, masko, pa prehod. Si zraven dobil nek cd z navodili k te vozi skoz setup ane? Probej z njim..

ok malo dalje sem kot sem bil na začetku :D

XP mam za OS. zaj pa mi še samo povej kje najdem IP, masko in prehod? z onim cdjem pa si nea znam kaj extra pomagat :/

Objavljeno
ok malo dalje sem kot sem bil na začetku :D

XP mam za OS. zaj pa mi še samo povej kje najdem IP, masko in prehod? z onim cdjem pa si nea znam kaj extra pomagat :/

Za IP idi v start pa desno Zaženi (oziroma Run) in vpiši cmd.exe, se ti pojavi okno novo črno pa vpiši ipconfig pa boš mel IP

za drugo dvoje pa sploh ne vem kaj misliš masko pa prehod

Objavljeno
Za IP idi v start pa desno Zaženi (oziroma Run) in vpiši cmd.exe, se ti pojavi okno novo črno pa vpiši ipconfig pa boš mel IP

za drugo dvoje pa sploh ne vem kaj misliš masko pa prehod

Verjetno Maska Podomrežja in Privzeti prehod, ki ju tud najdeš pod ipconfig :hmm:

Objavljeno

Ja to sem mislil.. masko pa prehod pa nastaviš v nastavitvah ruterja.. oz poglej kak je nastavljeno, pa še tak na kompu nastavi.

Objavljeno
Ne je že prodan, enmu mehaniku, ki pa ga je zdej že poštimal :worship: , zato pa me je tud klical za papirje od homologacije. Drgač pa sem padel na Kačjih ridah, to je ene 5km iz Postojne na cesti Lj-Koper. Drgač pa ni blo zajebano, mene je sicer ene 2 uri po padcu full bolel trebuh pa roke sam pol je blo pa OK. Ninja pa čist totalka, uničene sprednje vilice in križi, hladilnik, obe stranski plastiki, vbočen tank, zvit okvir, zamaknjene zadnje vilice skratka vse. Zdej bo pa devetka :worship:

dobr pol...k ku sm gledou je še kr mene zravn zabolel :huh: pa to ti je zadn konc onesl vn ne, al kaj je blo? kko to d se je to zgudl? sm svaka čast, zdej p kr nouga lpo...zaaakooon!! :kva1: :OK: js bi tut :wub: :P

Objavljeno

ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle:

drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več

Objavljeno
ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle:

:lol1:

Objavljeno

Zadnje so une ki majo enako al pa zelo podobno obliko kot ninje 01-02 .... če se ne motm... mislm pa da so jih še 03 delal... :whistle:

Objavljeno

ne, 2004 pomoje

Objavljeno

to vem ker sm jest pelou 2004 letnik :)

ne vem pa do kdaj so jih delal

Objavljeno

ojaa :krneki: aja no dobr pol, nism tuk seznanjn s tem :whistle: u smart guy :P

Objavljeno

drugač se pa iz tega ni za hecat :closedeyes:

Objavljeno

poznavalci internetnega svetova..

zdaj sem že tak daleč da mam povezan ruter pa laptop, samo še vedno mi ne dela internet na laptopu. kaj še je lahko zaj krivo?

Objavljeno
to vem ker sm jest pelou 2004 letnik :)

ne vem pa do kdaj so jih delal

ja kupo bo pa 9ko okol letnika 98 ;)

Objavljeno
drugač se pa iz tega ni za hecat :closedeyes:

sej vem, in tut nobenmu ne privoščim tega

...frk, napiše se sveta :lol1:

Objavljeno
poznavalci internetnega svetova..

zdaj sem že tak daleč da mam povezan ruter pa laptop, samo še vedno mi ne dela internet na laptopu. kaj še je lahko zaj krivo?

Mogoče je krivo, da v Zgornji Velki nikjer ne moreš ulovit interneta...

Če bi ti slišal njegovo sklanjanje samostalnikov in podobno bi se konkretno nasmejal :P

Objavljeno

looool :slap: :lol:

Objavljeno

bitno je da ti veš zakaj se gre, pa da meni še vedno ne dela net na laptopu :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!