NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ja to so dirkalne mašince..rabjo največ vzdrževanja.
Igorr Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Eno bedno vprašanje... A zakon predpisuje obvezno levo in desno ogledalo na motorju?
Schmid87 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 drugač pa pubeci, papa se vidimo čez en mesec :cry: spet kšni banovci? :lol:
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 pri tekmah je še več servisov pa vsega tega kot na krosu... pr mojmu je recimo za enduro vožno menjava olja oljnih filtrov + še kej po potrebi vsakih 20ur vožne... bat vsakih 100ur. če enduro predelaš v sm nej bi to delov še bl pogosto zarad višjih obratov, mučenja motorja... kšn smc660 je mn problematičn k te lc4 mašine se bl fajn držijo Na excjih zdrži bat 100 ur? :unsure: Samo olje+oljni filtri redno? Hm... pol pa ni neke panike :) kaj pa smc 625?
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) Mene pa zanimajo predvsem tiste 690 mašine... ? Any info? To k je zej na novo, 2008 Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil NejcZ
biker125 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 honda power :D ...nekdo se z motorjem ne nardi takiga burnouta :P To je una turbašica ko se zej prodaja na avto netu.
frk Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Tp maš pravi ruter.. js mam G verzijo pa je samo sranje.. čakam da mi ga zamenjajo barabe gnile :rolleyes: (ko je obremenjen se sesuje wireless). Drugače pa je na isti princip kot moj oz je identična nastavitev in vse. Kateri OS pa imaš na kompu kjer hočeš wireless? Js mam na Visti in prov sama zazna in nastav vse potrebno, pr XP pa mislim da morš sam nastavt... Drugače pa v TCP/IP nastavitvah na računalniku nastaviš njegov IP, masko, pa prehod. Si zraven dobil nek cd z navodili k te vozi skoz setup ane? Probej z njim.. ok malo dalje sem kot sem bil na začetku :D XP mam za OS. zaj pa mi še samo povej kje najdem IP, masko in prehod? z onim cdjem pa si nea znam kaj extra pomagat :/
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ok malo dalje sem kot sem bil na začetku :D XP mam za OS. zaj pa mi še samo povej kje najdem IP, masko in prehod? z onim cdjem pa si nea znam kaj extra pomagat :/ Za IP idi v start pa desno Zaženi (oziroma Run) in vpiši cmd.exe, se ti pojavi okno novo črno pa vpiši ipconfig pa boš mel IP za drugo dvoje pa sploh ne vem kaj misliš masko pa prehod
Roky Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Za IP idi v start pa desno Zaženi (oziroma Run) in vpiši cmd.exe, se ti pojavi okno novo črno pa vpiši ipconfig pa boš mel IP za drugo dvoje pa sploh ne vem kaj misliš masko pa prehod Verjetno Maska Podomrežja in Privzeti prehod, ki ju tud najdeš pod ipconfig :hmm:
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ja to sem mislil.. masko pa prehod pa nastaviš v nastavitvah ruterja.. oz poglej kak je nastavljeno, pa še tak na kompu nastavi.
Breezer Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ne je že prodan, enmu mehaniku, ki pa ga je zdej že poštimal :worship: , zato pa me je tud klical za papirje od homologacije. Drgač pa sem padel na Kačjih ridah, to je ene 5km iz Postojne na cesti Lj-Koper. Drgač pa ni blo zajebano, mene je sicer ene 2 uri po padcu full bolel trebuh pa roke sam pol je blo pa OK. Ninja pa čist totalka, uničene sprednje vilice in križi, hladilnik, obe stranski plastiki, vbočen tank, zvit okvir, zamaknjene zadnje vilice skratka vse. Zdej bo pa devetka :worship: dobr pol...k ku sm gledou je še kr mene zravn zabolel :huh: pa to ti je zadn konc onesl vn ne, al kaj je blo? kko to d se je to zgudl? sm svaka čast, zdej p kr nouga lpo...zaaakooon!! :kva1: :OK: js bi tut :wub: :P
k0ci Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle: drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več
Matex_46 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle: drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več :lol1:
Gizmo_ Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več Zadnje so une ki majo enako al pa zelo podobno obliko kot ninje 01-02 .... če se ne motm... mislm pa da so jih še 03 delal... :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to vem ker sm jest pelou 2004 letnik :) ne vem pa do kdaj so jih delal
Breezer Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle: drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več ojaa :krneki: aja no dobr pol, nism tuk seznanjn s tem :whistle: u smart guy :P
Matex_46 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 ja mal je preveč gasa navil, vrjetn je misli slajdat kao sbk style pa pol po zadni it naprej, sam ni ratal :whistle: drgač pa 9ka ne bo nova ker jih ne delajo več drugač se pa iz tega ni za hecat :closedeyes:
frk Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 poznavalci internetnega svetova.. zdaj sem že tak daleč da mam povezan ruter pa laptop, samo še vedno mi ne dela internet na laptopu. kaj še je lahko zaj krivo?
JeRn3j Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to vem ker sm jest pelou 2004 letnik :) ne vem pa do kdaj so jih delal ja kupo bo pa 9ko okol letnika 98 ;)
k0ci Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 drugač se pa iz tega ni za hecat :closedeyes: sej vem, in tut nobenmu ne privoščim tega ...frk, napiše se sveta :lol1:
Čamac Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 poznavalci internetnega svetova.. zdaj sem že tak daleč da mam povezan ruter pa laptop, samo še vedno mi ne dela internet na laptopu. kaj še je lahko zaj krivo? Mogoče je krivo, da v Zgornji Velki nikjer ne moreš ulovit interneta... sej vem, in tut nobenmu ne privoščim tega...frk, napiše se sveta :lol1: Če bi ti slišal njegovo sklanjanje samostalnikov in podobno bi se konkretno nasmejal :P
Breezer Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 sej vem, in tut nobenmu ne privoščim tega ...frk, napiše se sveta :lol1: looool :slap: :lol:
frk Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 sej vem, in tut nobenmu ne privoščim tega...frk, napiše se sveta :lol1: bitno je da ti veš zakaj se gre, pa da meni še vedno ne dela net na laptopu :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se