Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

koci zakaj nč na msn ne pridš? :trance_33_sleep: denis ma že en cajt napisan d ga klikn k boš gor...

aja p motor je odpru jeršin...je reku d so mi šli zobniki, k poganjajo oljno p vodno pumpo...p d se ni mazalu tku d je še ojnica p bt p ležaji :headbang: sm je reku d 500 ne bo, d bo mau mn...sam me ni kej dost potolažu :hmm:

Objavljeno
bitno je da ti veš zakaj se gre, pa da meni še vedno ne dela net na laptopu :(

a router je povezan ?

pa na routerju nastimej moznost DHCP (to pomen da avtomatsko vsak racunalnik dobi IP)

pa dj v windowsih nastimej avtomatsko iskanje IP naslova

Objavljeno

Privzeto je že omogočen DHCP..

Objavljeno

nvm, prasam ker moj ni biu...

Objavljeno

eh, odstranjen oglas :)

Objavljeno
dobr pol...k ku sm gledou je še kr mene zravn zabolel :huh: pa to ti je zadn konc onesl vn ne, al kaj je blo? kko to d se je to zgudl? sm svaka čast, zdej p kr nouga lpo...zaaakooon!! :kva1: :OK: js bi tut :wub: :P

Ja mi smo stali tam pa debatirali ene 2 ure, medtem so se pa gume že kar fajn shladile. Pol pa prav un model da naj grem en krog da bo posnel. Jest pa itaq takoj na polno, še pomislu nism na gume. Pol je pa zadnjo gumo spodneslo naprej je blo pa vse tko hitr da se niti ne spomnm. Čez pol sekunde sm že ležal na tleh. Pol k sm vidu kaj je z motorjem me je pa skor kap zadela. Drgač pa nism hotu delat powerslide, pa tud po zadnjem ne gre v drugi zlepa ne, še v prvi komi pa še to mu moraš orng z sklopko pomagat.

Objavljeno

ne sej veš d nism mislu resno, sam na mal smešen način sem mu razložil kaj se je zgodilo :)

Objavljeno

dejavu kuk si pa dau za un motor??č ni skrivnost :) pa kuk boš dau zdej za druzga? B)

Objavljeno
kak se je blo fajn pelaat :D

superca ja :D

aja ampak sm pa doživu spet eno dogodivščino

en čefur ki je biu sopotnik spredaj je kaka 2 metra pred mano ko sm se približeval semaforju odpru nalašč vrata...

zadevo sm nekako pričakoval itak se pa premikam s hitrostjo spuščene sklopke... preklet idijot zabit ... ne moreš verjet kaki kreteni so eni :closedeyes:

Objavljeno

saj mas akrapota - obrni se z zadkom proti njemu, pritisni ter nato spusti gas, pa mu bo ze glavo zazgalo, ko bo ogenj ven bruhno :D pa bo se bolj pecen :D

Objavljeno (popravljeno)
saj mas akrapota - obrni se z zadkom proti njemu, pritisni ter nato spusti gas, pa mu bo ze glavo zazgalo, ko bo ogenj ven bruhno :D pa bo se bolj pecen :D

pa sej sm ga grdo gledov pa mu je blo že jasn zakaj

pol me je pa poskušal lovit voznik ampak s tistimi starimi jajcami od ene honde nažalost ni uspeu :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
pa sej sm ga grdo gledov pa mu je blo že jasn zakaj

pol me je pa poskušal lovit voznik ampak s tistimi starimi jajcami od ene honde nažalost ni uspeu :)

Če vidš tko pa da po po možnosti kmal zelena stegn nogo pa špegl odbij...sam pazi da se ne prekucneš... :whistle:

aya pa pazi da te ne ujame :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

Ene 2 leti nazaj sem mel eno podobno izkušnjo, sicer takrat z skuterjem. Bila je ravno zlata lisica, pa je bilo kar nekaj avtov hrvaških. No in jaz lepo peljem od 1. semaforjev proti drugim, pred mano pa en hrvat, cincal ko norc, prehitevat pa ga tut nisem hotel, ker je premala razdalja med semaforji pa še avti so bli po drugi strani. Zato sem mu ene 2x potrobo pa pelal naprej. Na semaforju se prižge rdeča, peljem pred njega in čakam...v špegl vidim, da je odprl vrata. Takrat me je malo stisnlo pri srcu :D, človek stopi iz avta :) meni že hudo bed...pride do mene. Jaz sem že hotel odpeljat kr preko rdeče, nakar me možakar vpraša: "Kje se pride v Maribor?" in mu seveda razložim :).

Objavljeno (popravljeno)
Ene 2 leti nazaj sem mel eno podobno izkušnjo, sicer takrat z skuterjem. Bila je ravno zlata lisica, pa je bilo kar nekaj avtov hrvaških. No in jaz lepo peljem od 1. semaforjev proti drugim, pred mano pa en hrvat, cincal ko norc, prehitevat pa ga tut nisem hotel, ker je premala razdalja med semaforji pa še avti so bli po drugi strani. Zato sem mu ene 2x potrobo pa pelal naprej. Na semaforju se prižge rdeča, peljem pred njega in čakam...v špegl vidim, da je odprl vrata. Takrat me je malo stisnlo pri srcu :D, človek stopi iz avta :) meni že hudo bed...pride do mene. Jaz sem že hotel odpeljat kr preko rdeče, nakar me možakar vpraša: "Kje se pride v Maribor?" in mu seveda razložim :).

ej an kero šolo hodiš ti

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

Men se je pa nardilo da speljem pred križiščem ponesreč je mal zakopalo zarad kurčevega peska, pa še nisem vedel da je kdorkoli za mano. No bil je tipson z novo Mazdo 6.. za mano se je vozil cirka 3km, pa pogledam nazaj pa si mislim kaj temu ni jasno, zapeljem mal na stransko cesto, pa še enkrat.. še vedno za mano, ustavim, on na žlajf ustavi pred mano tak da naprej nism mogu it, prleti iz avta, začne krolt kdo mu bo havbo plačal :lol1: Komej sm se zadržal da nism crkno od smeha haha, ona njegova blontna pička v avtu pa se je tud smejala.. pol je sicer si tablco zapisal pa neki grozil, pa dobr :lol1: Preveč cajta majo eni res..

Objavljeno
ej an kero šolo hodiš ti

Sredna Slov. Bistrica

Objavljeno
Men se je pa nardilo da speljem pred križiščem ponesreč je mal zakopalo zarad kurčevega peska, pa še nisem vedel da je kdorkoli za mano. No bil je tipson z novo Mazdo 6.. za mano se je vozil cirka 3km, pa pogledam nazaj pa si mislim kaj temu ni jasno, zapeljem mal na stransko cesto, pa še enkrat.. še vedno za mano, ustavim, on na žlajf ustavi pred mano tak da naprej nism mogu it, prleti iz avta, začne krolt kdo mu bo havbo plačal :lol1: Komej sm se zadržal da nism crkno od smeha haha, ona njegova blontna pička v avtu pa se je tud smejala.. pol je sicer si tablco zapisal pa neki grozil, pa dobr :lol1: Preveč cajta majo eni res..

vsga boga maš res dandans na cest...eni so res čis prfuknjen...bi jim blo treba sm izpit uzet p bi blo...čeprou ne vem kdo jim ga je sploh dau :glare:

Objavljeno
Ene 2 leti nazaj sem mel eno podobno izkušnjo, sicer takrat z skuterjem. Bila je ravno zlata lisica, pa je bilo kar nekaj avtov hrvaških. No in jaz lepo peljem od 1. semaforjev proti drugim, pred mano pa en hrvat, cincal ko norc, prehitevat pa ga tut nisem hotel, ker je premala razdalja med semaforji pa še avti so bli po drugi strani. Zato sem mu ene 2x potrobo pa pelal naprej. Na semaforju se prižge rdeča, peljem pred njega in čakam...v špegl vidim, da je odprl vrata. Takrat me je malo stisnlo pri srcu :D , človek stopi iz avta :) meni že hudo bed...pride do mene. Jaz sem že hotel odpeljat kr preko rdeče, nakar me možakar vpraša: "Kje se pride v Maribor?" in mu seveda razložim :) .

ti je mau u hlače ušlu ne :P

Objavljeno

Skoraj ja :D Pol je bla še fora ko mi reče: Najlepša hvala!, pa jas nazaj Hvala vam! :D

Objavljeno
Če vidš tko pa da po po možnosti kmal zelena stegn nogo pa špegl odbij...sam pazi da se ne prekucneš... :whistle:

aya pa pazi da te ne ujame :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

dobra ideja ja :evilgrin: sam morš pa kr bliz pridt da bi špegu sneu... ujeu me že nebi problem je sam da se neb res prebrnu zravn njega :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!