Aless Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 zdaj grem pa pocasi spat....kere za akcijo ni blo...tiste ko so pa za "prvi letnik" nacin "sranja" mi pa tud ni
Breezer Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil Breezer
Jerry_exc Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 nop....ker sem reko da ne bom so z nokie,.... P1i je pa edini razlog zarad kerga bi so :P ne ne se ne splaca ;) noki n95 pa garmin mobile xt paj to to :evilgrin:
Stroj Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 ne ne se ne splaca ;) noki n95 pa garmin mobile xt paj to to :evilgrin: In pol ti jo spizdijo k kje zuni komeraš. Đabe ti N95 ker preveč pozornosti privlač
Aless Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 tak je na stvari....honda gre 252 pol pa je blo treba bremzat ko butl pred ovinkom....pa na koleno tud gre :P
JMatic Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 haha na koleno pa :) cbra pa ja ni narjena za to :)))
NejcZ Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 In pol ti jo spizdijo k kje zuni komeraš. Đabe ti N95 ker preveč pozornosti privlač Zakon je N95+Garmin. Deluje perfektno :rolleyes: Če pa greš na kako pijanico pač pusti doma telefon al pa enega starega vzami lol?
JMatic Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 am...fantje...kdaj je letos kj Grobnik.... ker jest bi su mal pogledat dol....mogoce na ksn trening...mam prevec mesa na straneh gume hehe
Aless Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 niti ne moja se fura ze 14 dni :)) na koleno tud?
frk Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 tak je na stvari....honda gre 252 pol pa je blo treba bremzat ko butl pred ovinkom....pa na koleno tud gre :P pri meni pa je tak.. ninja gre 184, pa je še blo še in še ravnine samo ni šlo bol.. na kolenko pa newem ker še nisem probal :P
Aless Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) pri meni pa je tak.. ninja gre 184, pa je še blo še in še ravnine samo ni šlo bol.. na kolenko pa newem ker še nisem probal :P ti ni skoda motorja ko ga unicujes z blokadami?...niti zadihat mu ne pustis...kak bi se pocuti ti,da ti nekdo za vec kot pol zmanjsa moznost dihanja,pitja,hrane,....? :P :D Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil aless
JMatic Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 na koleno tud? ja...sicer samo na levo...desno mi se ne gre. upal se pa tut se nisem usit, ker je blo le prevec mraz...sm pa probou na parkiriscu...po enih 10h krogih haha :) sm se skoz okol pelou pa zmer nizi :))
Gixxer Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 kje pri nas bi se dalo dobit nosilec avspuha? Taki pac, da nebi rabo met tack za sopotnika...
Aless Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 ja...sicer samo na levo...desno mi se ne gre. upal se pa tut se nisem usit, ker je blo le prevec mraz...sm pa probou na parkiriscu...po enih 10h krogih haha :) sm se skoz okol pelou pa zmer nizi :)) sej se bo...za desno sem jaz tud dlje rabo kje pri nas bi se dalo dobit nosilec avspuha? Taki pac, da nebi rabo met tack za sopotnika... lahko ti ga kdo naredi,..drugac pa se da kupit tam ko majo auspuhe....
Stroj Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Zakon je N95+Garmin. Deluje perfektno :rolleyes: Če pa greš na kako pijanico pač pusti doma telefon al pa enega starega vzami lol? Nima veze pijanica tle...telefon sam prvlači preveč pozornosti, saj med splošno javnostjo velja za najboljši telefon. Med splošno javnost pa spadajo tud lopovi. In ne govor mi da ni res, k še predobr vem o čemu govorim.
NejcZ Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Pač ne hodiš recimo po šoli ko največi frajer z telefonom v roki pa musko naglas da ja vsi vidjo..pa je vse kul :rolleyes: Če se pa neki kurčiš pol pa itak ane..
Stroj Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Pač ne hodiš recimo po šoli ko največi frajer z telefonom v roki pa musko naglas da ja vsi vidjo..pa je vse kul :rolleyes: Če se pa neki kurčiš pol pa itak ane.. Ja ok...ti veš vse
NejcZ Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Ja če si frajer boš mel probleme tk al drugač.. mam nokio že en cajt.. ja, še vedno jo mam :krneki:
Stroj Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Ej boli me kurac kok časa jo maš in isto se popišam na tvoje razmišljanje. Dejansko je tko k sm ti reku, če ki ne vrjameš se naslednič k boš v lj pred texasom oglas.
RHonda Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 ne ne se ne splaca ;) noki n95 pa garmin mobile xt paj to to :evilgrin: Ah, jest mam pa en star telefon ,sicer je barven, ne dam pa na te stvari veliko, fotkiča ne rabim, sicer pa s telefoni pozirajo meni neljube narodnosti osebki tak je na stvari....honda gre 252 pol pa je blo treba bremzat ko butl pred ovinkom....pa na koleno tud gre :P Ah ninja je šla 266, na koleno pa tud redno :worship: am...fantje...kdaj je letos kj Grobnik.... ker jest bi su mal pogledat dol....mogoce na ksn trening...mam prevec mesa na straneh gume hehe Slovenski dan enkrat maja...se vidmo gor!!! pri meni pa je tak.. ninja gre 184, pa je še blo še in še ravnine samo ni šlo bol.. na kolenko pa newem ker še nisem probal :P Ah škoda motorja, jest bi za take brzine imel aprilio 125 :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se