Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ja jest mam tud tako mišlenje. Mam en povprečn telefon važn da kliče pa da lahko pošleš sms. Ma mp3 sam po pravic povedan mam mobi skoz na vibro. Če hočeš pa kej slikat maš pa itak digitalca.

Objavljeno (popravljeno)
Ja jest mam tud tako mišlenje. Mam en povprečn telefon važn da kliče pa da lahko pošleš sms. Ma mp3 sam po pravic povedan mam mobi skoz na vibro. Če hočeš pa kej slikat maš pa itak digitalca.

Js isto, telefon mam tolk da poklicem pa napisem sms, pa je to to, pa napolnim ga 1x na 14 dni ... :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Js isto, telefon mam tolk da poklicem pa napisem sms, pa je to to, pa napolnim ga 1x na 14 dni ... :D

Js mam tud drugače k750i.. :rolleyes: Nokio mam zarad GPS-a, wlana.. pa še kaka malenkost se najde :)

Objavljeno
Ah škoda motorja, jest bi za take brzine imel aprilio 125 :worship:

je vseeno razlika če sediš na motorju al pa 125ki..

Objavljeno
Nima veze pijanica tle...telefon sam prvlači preveč pozornosti, saj med splošno javnostjo velja za najboljši telefon. Med splošno javnost pa spadajo tud lopovi. In ne govor mi da ni res, k še predobr vem o čemu govorim.

mojster v poslu B)

Objavljeno
Ej boli me kurac kok časa jo maš in isto se popišam na tvoje razmišljanje. Dejansko je tko k sm ti reku, če ki ne vrjameš se naslednič k boš v lj pred texasom oglas.

haha

a so te oropal frajer da si tok nastrojen neki :D

hihi

Objavljeno
haha

a so te oropal frajer da si tok nastrojen neki :D

hihi

Ne mene, mojga sošolca. Sam je fora da je mel nastavlen tud kodo za telefon. Tko da zdej telefo ni več uporabn za nobenga, edin za dele mogoče

Objavljeno
Ne mene, mojga sošolca. Sam je fora da je mel nastavlen tud kodo za telefon. Tko da zdej telefo ni več uporabn za nobenga, edin za dele mogoče

yeah right....tri minute dela na racunalniku...al pa 15 eur prui Demaco trgovini...

Objavljeno

So tr00

Objavljeno (popravljeno)

ej nejcZ kuk gre teb ta tvoj tomos?? maš kej prerihtan??

Popravljeno . Popravil Breezer
Objavljeno (popravljeno)

Pa tak.. nekje 90 normalno, če so dobri pogoji 95, če se skloniš 105 (+dobri pogoji afkors), če imaš pa res velk sreče na avtcesti sklonjen pa to.. pa pride tud do 115, sam takrat pa se že tk dere da te strah rata :rolleyes: Original je vse.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

hahaha

kako pa mislš da dela moj K800i

je biu zakoderan pa še na naročnino ... pa sm za BSIT 3000 v dobrih 10min. imel zadevo porihtano ;) :winkiss:

Objavljeno
Pa tak.. nekje 90 normalno, če so dobri pogoji 95, če se skloniš 105 (+dobri pogoji afkors), če imaš pa res velk sreče na avtcesti sklonjen pa to.. pa pride tud do 115, sam takrat pa se že tk dere da te strah rata :rolleyes: Original je vse.

p mislš kej prerihtat al p kej?? sej zgleda kr ql motorčk ni kej...kamr kol lahku z nim zapelš, tu mi je ušeč :rolleyes: kuk si p dau zanga?

Objavljeno
hahaha

kako pa mislš da dela moj K800i

je biu zakoderan pa še na naročnino ... pa sm za BSIT 3000 v dobrih 10min. imel zadevo porihtano ;) :winkiss:

k si ukrou mobi??? :kva1: B)

Objavljeno
p mislš kej prerihtat al p kej?? sej zgleda kr ql motorčk ni kej...kamr kol lahku z nim zapelš, tu mi je ušeč :rolleyes: kuk si p dau zanga?

Ne mislim, ker ga mislim čez kake pol leta prodat.. sej je vredu, edino smotano je na ravninah, ker tam res nimaš kej za iskat z njim. Je pa super za ovinke :worship: pa za po sprednji vozt (po zadnji ne znam), za štenge, travnike, kake skokce pa tk :)

Objavljeno

Mn pa po ravninah ponavadi števc tut 110 pokaže ... torej je to ene 106 realnih pa mi gre brz problema

zaenkrat pa motor stoji :trance_33_sleep:

Objavljeno (popravljeno)

Glej, Dejanu nej bi tud šol po 115 pa smo dokazal da gre kr enako kot men :) Mal je edino razlike k ma on par kil manj :rolleyes:

Aja, kaj pa če bi spodi tam k ti olje spuša pr vilcah malo dihtmase okol namotal? :D

Objavljeno
Mn pa po ravninah ponavadi števc tut 110 pokaže ... torej je to ene 106 realnih pa mi gre brz problema

zaenkrat pa motor stoji :trance_33_sleep:

max speed dans 106,39km/h :D

Objavljeno

Ja danes je blo vredu k ni nič pihalo :rolleyes:

Objavljeno
Ne mislim, ker ga mislim čez kake pol leta prodat.. sej je vredu, edino smotano je na ravninah, ker tam res nimaš kej za iskat z njim. Je pa super za ovinke :worship: pa za po sprednji vozt (po zadnji ne znam), za štenge, travnike, kake skokce pa tk :)

zaka ga mislis pa prodat :whistle: a bos kj druga kupo??? :lol: :)

Objavljeno (popravljeno)

Nevem, ali bo to ZX6R, ali Z750, ali SMC625.... ali pa Audi A4/A6, Passat,... al pa nekaj v tem stilu. Okoli 99,2000 letnik. Bom vidu kako se bodo stvari obrnale :) Mogoče tudi kaka Mazda, Opel.. :unsure:

Tukej pa smo danes bli:

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1269377

Objavljeno
max speed dans 106,39km/h :D

moj pa 155 :P

policaj je pa reku 87km/h čez naselje na razdalji 157m.

pa sodnika za prkrške sm (bom) dobu, ka lahk pričakujem, sm mladoletn...

Ja danes je blo vredu k ni nič pihalo :rolleyes:

zaključek moj ni biu tak uredu :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

Vidiš, k maš prehitr motor, pol se pa to nardi :D Čim ni več mene je že pizdarija hehe. Lahko si vesel da si še mladoletn.. ker so take kazni da se ti okol obrne :(

Objavljeno

zaključek moj ni biu tak uredu :krneki:

zato se ni fajn prvi furat :D

Objavljeno

Kaj lahko pričakuješ?Čez dve leti (2010) boš verjetno dobil poziv na sodišče in zapisnik, poj ti bodo pa tm mal pametoval pa bla bla bla pa en ukor boš dobu :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!