Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
moj pa 155 :P

policaj je pa reku 87km/h čez naselje na razdalji 157m.

pa sodnika za prkrške sm (bom) dobu, ka lahk pričakujem, sm mladoletn...

zaključek moj ni biu tak uredu :krneki:

ufff...sm kko te je lhko kr na radar dubu?? pol morm js tut začet mau merkat vidm...js se tut kr 100 al p kdaj še kej več čez naselje pelm :krneki: enkat bom sm nabasou tistga taplauga...p še 18 bom marca :headbang: se bo treba u roke uzet :whistle:

Objavljeno
Kaj lahko pričakuješ?Čez dve leti (2010) boš verjetno dobil poziv na sodišče in zapisnik, poj ti bodo pa tm mal pametoval pa bla bla bla pa en ukor boš dobu :whistle:

sm res ne, tu maš tut prou...naša policija tko počas deluje d je za znort...js sm dubu poziu za k sodniku šele čez 8 mescou...kr neki...sm že mislu d so pozabil name :D p niso tko dobri d bi kr tko pozabil...ja dubu sm p sm opozorilu p oblubt sm mogu d bom pridn O:-) sm tle ni bla prehitra vožna :P

Objavljeno
zato se ni fajn prvi furat :D

pa skos si se prvi vozu:p js sm se žrtvovau ko ti boš zarad nepravilnega prečkanja dobo :P pol sm se jim p js raj nastavu :whistle:

aja pa še neki, kr na en list si je moje podatke napisu, nobenga zapisnika nisn podpisu...

Objavljeno

Ne rabš, k se verjame policaju..

Objavljeno (popravljeno)
hahaha

kako pa mislš da dela moj K800i

je biu zakoderan pa še na naročnino ... pa sm za BSIT 3000 v dobrih 10min. imel zadevo porihtano ;) :winkiss:

Ja lepo si ga nesu na mobi kliniko. On je pa postavu kodo telefona....isto k pin, sam da telefon ne dela tud če daš drugo kartico notr. Če pa hočeš to težavico na mobi kliniki odpravt rabš pa paperje prnest da si telefon kupu. No way man :D Sicer pa tud takoj k se bo telefon pržgau bo dal signal in se ga bo izsledil, ker je sošolc že dal prošnjo za izsleditev tko da zdej gospodje policisti že iščejo ;)

Btw...fingi čestitam za odličen nakup :OK:

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno (popravljeno)
Kaj lahko pričakuješ?Čez dve leti (2010) boš verjetno dobil poziv na sodišče in zapisnik, poj ti bodo pa tm mal pametoval pa bla bla bla pa en ukor boš dobu :whistle:

jst sm dobu čez pol leta sodnika :winkiss:

kaj se zgodi pa vemo usi :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)
Ja lepo si ga nesu na mobi kliniko. On je pa postavu kodo telefona....isto k pin, sam da telefon ne dela tud če daš drugo kartico notr. Če pa hočeš to težavico na mobi kliniki odpravt rabš pa paperje prnest da si telefon kupu. No way man :D Sicer pa tud takoj k se bo telefon pržgau bo dal signal in se ga bo izsledil, ker je sošolc že dal prošnjo za izsleditev tko da zdej gospodje policisti že iščejo ;)

hihi sanjaš ti mal preveč... mal preveč filme gledate fantje :winkiss:

jst sm to porihtu pr enmu k prodaja rablene telefone (trgovina) (drgač tega ne dela ampak prek vez se da use)

uglavnm men je takrat reku da telefon dela na use kartice samo na vego ne. mam ga pa že 1.5 leta pa ni še noben pršu. Najde se jih dost enostavno ... to je res, sam če ga znaš uporabljat se mi zdi da ni problemov. brez UMTS a GPS a in raznih internetov... pa ni krize. Res pa je tudi da moj telefon ni ukraden temveč najden :) ko ga bo pa dobu kolega sporoč... oz. če ga bo sploh dobu kdaj... če ga ne bo u roku kakega mesca dobu je za vedno izgubljen. res pa je da je sošolc dobu eno staro nokio po 1 letu ko so mu jo ukradli. kako je možno ne vem, najbrž so ga v kaki hišni našl.

res se vid da si še mal mlečn pr teh zadevah :whistle: oz. naiven ampak sej smo usi to čez dal B)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
hihi sanjaš ti mal preveč... mal preveč filme gledate fantje :winkiss:

jst sm to porihtu pr enmu k prodaja rablene telefone (trgovina) (drgač tega ne dela ampak prek vez se da use)

uglavnm men je takrat reku da telefon dela na use kartice samo na vego ne. mam ga pa že 1.5 leta pa ni še noben pršu. Najde se jih dost enostavno ... to je res, sam če ga znaš uporabljat se mi zdi da ni problemov. brez UMTS a GPS a in raznih internetov... pa ni krize. Res pa je tudi da moj telefon ni ukraden temveč najden :) ko ga bo pa dobu kolega sporoč... oz. če ga bo sploh dobu kdaj... če ga ne bo u roku kakega mesca dobu je za vedno izgubljen. res pa je da je sošolc dobu eno staro nokio po 1 letu ko so mu jo ukradli. kako je možno ne vem, najbrž so ga v kaki hišni našl.

res se vid da si še mal mlečn pr teh zadevah :whistle: oz. naiven ampak sej smo usi to čez dal B)

Dej đeri sploh se ne oglaši k nimaš pojma kdo je mlečn. Ti govoriš zdej o zablokeranih telefonih, kot je primer da ga kupš pr simobilu in ne dela na kartico od mobitela. Ko ga odblokeraš pa dela na vse kartice. Ne mi buč prodajat k točn vem o čemu se gre.

Objavljeno

:lol1:

Objavljeno
Dej đeri sploh se ne oglaši k nimaš pojma kdo je mlečn. Ti govoriš zdej o zablokeranih telefonih, kot je primer da ga kupš pr simobilu in ne dela na kartico od mobitela. Ko ga odblokeraš pa dela na vse kartice. Ne mi buč prodajat k točn vem o čemu se gre.

Oje, tud če je celi telefon zablokiran je to lih 15 minut dela na kompu pa je spet ko novi :rolleyes: Pa ne govorim o zablokiranosti glede omrežja..

Objavljeno
Oje, tud če je celi telefon zablokiran je to lih 15 minut dela na kompu pa je spet ko novi :rolleyes: Pa ne govorim o zablokiranosti glede omrežja..

No sej o temu govorim. Ampak morš met najbrž neki malga znanja da to nrdiš ane? Če bi men porinu to v roke ne bi znou

Objavljeno

tud to se da use porihtat :) pol bi blo brez veze kradt telefone če se jih nebi dalo odkodirat :)

mlečnik

Objavljeno

Ja, nekej malga znanja pa ustrezn software... ni nek problem to nardit :) Pa ne da mam js zdej to, poznam pa par primerov :) Pravega človeka k se bavi z takimi frkarijami morš met pa je to to.

Objavljeno
No sej o temu govorim. Ampak morš met najbrž neki malga znanja da to nrdiš ane? Če bi men porinu to v roke ne bi znou

al pa sam tapravga moža dobit. jst tud take poznam k se s tem ukvarjajo :)

teb pa men pa še marsikomu nebi tak telefon nič koristil. ampak kdor zna zna

Objavljeno

Ja celi mafijci pa hekerji ste tle :)

Objavljeno
tud to se da use porihtat :) pol bi blo brez veze kradt telefone če se jih nebi dalo odkodirat :)

mlečnik

Se da ampak morš sam oz. prek vez. In o temu ti tupim že 3 poste ampak si preveč debiln da bi razumel. Tega mlečnika pa ne bom komenteru, sploh če mi to pravi patuljak :winkiss:

Objavljeno
Se da ampak morš sam oz. prek vez. In o temu ti tupim že 3 poste ampak si preveč debiln da bi razumel. Tega mlečnika pa ne bom komenteru, sploh če mi to pravi patuljak :winkiss:

a po tanovem sovražš čefurje ? :)

Objavljeno
a po tanovem sovražš čefurje ? :)

Ne, čefurji so men čist uredu. Ne vem po čemu to sklepaš

Objavljeno
Ne, čefurji so men čist uredu. Ne vem po čemu to sklepaš

pa dobr to pol usak misl ne slovence. a sovražš une zajebane prfuknene osebke ki za povrh niso slovenci?

zdiš se mi ful agresiven po tanovem :P

Objavljeno (popravljeno)
pa dobr to pol usak misl ne slovence. a sovražš une zajebane prfuknene osebke ki za povrh niso slovenci?

zdiš se mi ful agresiven po tanovem :P

Ne, men grejo na kurac edin emoti. Od čefurjov mi noben nč noče, nej bo še tok prfuknen. Gre mi na živce da mi tuki govoriš da sm jst mlečn, a k smo skupi se lepo pogovarjamo in nisi nč pametn

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno
Ne, men grejo na kurac edin emoti. Od čefurjov mi noben nč noče, nej bo še tok prfuknen. Gre mi na živce da mi tuki govoriš da sm jst mlečn, a k smo skupi se lepo pogovarjamo in nisi nč pametn

sej je velik folka agresivnih prek neta u živo so pa čist ok. sploh pa tist z mlečnim ni nč tazga :whistle:

Objavljeno

đeri nea se špilaj s strojčijem, ker ga je dvakrat več skup ko tebe in te bo sprefukal ko sprefukanega odojka...s strojčijem si še jaz ne upam češenj zobati... :D :D

Objavljeno
s strojčijem si še jaz ne upam češenj zobati... :D :D

Ma jebeš češnje nejko.....pivo bo treba. Al pa duhecu rečt za šmarnico :D

Objavljeno
Ma jebeš češnje nejko.....pivo bo treba. Al pa duhecu rečt za šmarnico :D

nea mi z ono šmarnico, ker mi še zaj gre na kozlanje ko se spomnim piknika in tiste njegove šmarnice hehe...ni me položla vodka, ni me položo absint, položla me je duhecova šmarnica hehe, in to v globoko komo :D

Objavljeno

no bom še jaz malo pameten glede telefonov.. jaz sem v gostilni pozabil(iz žepa padel ko sem sedel) telefon w800 star 2 tedna... in valda ko sem zgruntal da ga nimam smo šli nazaj in noben nič vedo o tem.. drugi dan sem šel na policijo prijavil"tatvino" in to blo to... so rekli da še lahko prosim za sledenje in sem šov na simobil in so mi vklopili sledenje prek imei.... in od tega je 2 leti....sem pa se pozanmal pri enem handlerju z mobiji... da se z malo znanja da imei spremenit in ga ne morjo izsledit.... pa telefon je stal 60k bivših pa če bi odkodiranje stalo 10k bi usak to naredo....tak da đeri nič se ne boj.... možnost da te najdejo je 1/43245213

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!