JMatic Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 imei se da spremenit brez znanja telefonov, programiranj, racunalnistva...samo poguglas...dobis progam, vtaknes kabl...thats it. to sm jest delou ze v sedmem razredu. ne kradu mobitele :)...ampak sem vsem doma sm dau imei na 0000000000000 :)
norc 16 Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 od pičke foter že teden dni žge šnops. bom mu probal en liter odtujit :)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 od pičke foter že teden dni žge šnops. bom mu probal en liter odtujit :) ti pa v zameno njegovo hčerko ha, pacek :D
Stroj Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 Fantje a ma ker od vas kšne teme za style XP ?
Roky Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 Fantje a ma ker od vas kšne teme za style XP ? www.wincustomize.com Res težko najdt to v googlu,a :D
Stroj Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 www.wincustomize.comRes težko najdt to v googlu,a :D Problem nastane k mi stylexp pol ne najde teme
Čamac Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) max speed dans 106,39km/h :D moj danes pa nekaj čez 190 km/h z ninjo ZX-6R 636 2004 in nekaj čez 170, 180 km/h s hondo varadero 1000 2003 no bom še jaz malo pameten glede telefonov.. jaz sem v gostilni pozabil(iz žepa padel ko sem sedel) telefon w800 star 2 tedna... in valda ko sem zgruntal da ga nimam smo šli nazaj in noben nič vedo o tem.. drugi dan sem šel na policijo prijavil"tatvino" in to blo to... so rekli da še lahko prosim za sledenje in sem šov na simobil in so mi vklopili sledenje prek imei.... in od tega je 2 leti....sem pa se pozanmal pri enem handlerju z mobiji... da se z malo znanja da imei spremenit in ga ne morjo izsledit.... pa telefon je stal 60k bivših pa če bi odkodiranje stalo 10k bi usak to naredo....tak da đeri nič se ne boj.... možnost da te najdejo je 1/43245213 1:43245213 če si že hotel napisat proti Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil Čamac
frk Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 moj danes pa nekaj čez 190 km/h z ninjo ZX-6R 636 2004 in nekaj čez 170, 180 km/h s hondo varadero 1000 2003 ne me jebat :D dejansko si si varederko domu pripelal :D daj zaj pa si nik zamenjaj v varadero driver#2 :D
kukec1 Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 1:43245213 če si že hotel napisat proti pardon :blush:, nea vsi na drugo hodimo.....
Čamac Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 ne me jebat :D dejansko si si varederko domu pripelal :D daj zaj pa si nik zamenjaj v varadero driver#2 :D Ja pa saj je ne bom jaz mel, probat pa sem jo le mogo pardon :blush:, nea vsi na drugo hodimo..... ni problema, you are welcome, drugače pa to si že v OŠ moral znat
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 ne me jebat :D dejansko si si varederko domu pripelal :D daj zaj pa si nik zamenjaj v varadero driver#2 :D ja samo ne vprašaj ko je pol ninjo pelal...se je takoj odločo, da varaderček ne bo dolgo več pri hiši hehe...drugač pa sn jaz tui pelo toto varadero 1000, sej je faca motorčič, prav krava vlka, se mi je zdelo da tank vozim, to pa res lahko pomoje pol evrope brez postanka prevoziš hehe...amapk vseeno- ne bi menjal niti v sanjah za ninjo hehe...mogoče čez 20- 30 let, ko bom mel zaroštane sklepe in križ :D
kukec1 Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 ni problema, you are welcome, drugače pa to si že v OŠ moral znat aja, sorry my bad... škoda da sem se vpisal na šolo ki ni mela omejitve, ker če bi,te bi vsaj vedo da nič ne znam....
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Amm, mogoče kdo ve kje bi dobnil kaj takega: ??
Breezer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Ja celi mafijci pa hekerji ste tle :) mafija!!! :evilgrin: :P
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Amm, mogoče kdo ve kje bi dobnil kaj takega: in to je...?
Breezer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 nea mi z ono šmarnico, ker mi še zaj gre na kozlanje ko se spomnim piknika in tiste njegove šmarnice hehe...ni me položla vodka, ni me položo absint, položla me je duhecova šmarnica hehe, in to v globoko komo :D :lol1: sm res...šmarnca ubija...lani za rojstni sm js meu ene 3 litre šmarnce tut polg ostalga, p sm s tistimi tremi litri napiu več folka kukr p z žganim p ostalim sranjem...p še nč se ne spomnjo tisti keri so pil šmarco...koma totalna :lol1: dobr d sm js tko pridn p nism nč piu O:-) :P
k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ti pa priden ja, sej tebe bomo tut enkat napil, boš šu z nam u zidanco, je treba te mal k si se napol v brusnice prselu :lol1:
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 in to je...? Ja mini ogledala za motor... handguard mirrors.. sm gledal in je sicer stvar na ebayu, samo če bi se dalo to kje v slo dobit?
Gizmo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Ja mini ogledala za motor... handguard mirrors.. sm gledal in je sicer stvar na ebayu, samo če bi se dalo to kje v slo dobit? U lojzu maš zihr :evilgrin: :evilgrin:
Breezer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ti pa priden ja, sej tebe bomo tut enkat napil, boš šu z nam u zidanco, je treba te mal k si se napol v brusnice prselu :lol1: jo jo...že kumi čakam d bom kje umru z vami pol... :P drgač p sm pridn d veš!!! :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 alo fingi, zaj sn komaj vijo da maš neki novi motor...ti se pa ne morš nikak ločit od 125 ccm al kaj hehe :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Hehe... veš kaj... bi se, zlo rd ... samo, da bi se pa brez izpita vozu mi pa nekako ni... ne morm da bi se sam tle okoli vozil... 15k km brez izpita pa tud ne mislm narest.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Hehe... veš kaj... bi se, zlo rd ... samo, da bi se pa brez izpita vozu mi pa nekako ni... ne morm da bi se sam tle okoli vozil... 15k km brez izpita pa tud ne mislm narest. ja ja sej maš prav, morš bit legaln...jaz sn se tui odločo da bom letos registriral ninjo, čeprav s polnimi kilovati... no bom pa vseeno manj nelegalen kot zdaj hehe... :D
Čamac Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 a to si kupil od koga iz foruma? ni mel to nek "straza" al nekaj takega pa še en TrEp al nekak tak ko jo je novo kupil pa prvi dan padel z njo?
Čamac Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja ja sej maš prav, morš bit legaln...jaz sn se tui odločo da bom letos registriral ninjo, čeprav s polnimi kilovati... no bom pa vseeno manj nelegalen kot zdaj hehe... :D Brez izpita pa kakšna sposojena tablica al pa kaj takega je že stalnica pri nas :D Včeraj ravno ne vem če me ni na radar pikno pol bo ata dobil položnico (iz njegovega motorja sem si jo sposodil), ki jo bom moral jaz plačat, če je od zadaj potem videl tablico...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se