Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ja ja sej maš prav, morš bit legaln...jaz sn se tui odločo da bom letos registriral ninjo, čeprav s polnimi kilovati... no bom pa vseeno manj nelegalen kot zdaj hehe... :D

nejko postaja iz dneva v dan pametnejši.. zgleda da ga srečeuje pamet glede motociklizma in nevarnosti, ki jo pripelje s seboj ;)

pohvalno nejko..

(ne zaj tega razumet, da se norčujem.. resno mislim, da si se tak odločo in prav je)

Objavljeno
nejko postaja iz dneva v dan pametnejši.. zgleda da ga srečeuje pamet glede motociklizma in nevarnosti, ki jo pripelje s seboj ;)

pohvalno nejko..

(ne zaj tega razumet, da se norčujem.. resno mislim, da si se tak odločo in prav je)

še enkrat preberi kaj je napisal

Objavljeno
Brez izpita pa kakšna sposojena tablica al pa kaj takega je že stalnica pri nas :D Včeraj ravno ne vem če me ni na radar pikno pol bo ata dobil položnico (iz njegovega motorja sem si jo sposodil), ki jo bom moral jaz plačat, če je od zadaj potem videl tablico...

ti pa daj neko sliko od mašine, da te bom prepoznal na cesti :P

Objavljeno

Eh saj se ne bom jaz s tem nekaj vozil, malo sem jo včeraj šel sprobat edino...

Objavljeno
še enkrat preberi kaj je napisal

saj sem prebral.. bolše že je tak kot pa neregistriran al pa tista 25kw varjanta pol pa se zakantaš pa si v pizdi ko plačuješ za nekoga celo življenje..

Eh saj se ne bom jaz s tem nekaj vozil, malo sem jo včeraj šel sprobat edino...

in kaj te čakajo zaj vse za ena pota da bo motor pridobil slo drževljanstvo?

Objavljeno
saj sem prebral.. bolše že je tak kot pa neregistriran al pa tista 25kw varjanta pol pa se zakantaš pa si v pizdi ko plačuješ za nekoga celo življenje..

in kaj te čakajo zaj vse za ena pota da bo motor pridobil slo drževljanstvo?

v Koper morem it homologacijo naredit :) pizda ej zakaj za vraga ne gre to v Mariboru... :headbang:

Objavljeno

Kaj si pa kupil? :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
Kaj si pa kupil? :krneki:

Honda XL 1000V Varadero

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Brez izpita pa kakšna sposojena tablica al pa kaj takega je že stalnica pri nas :D Včeraj ravno ne vem če me ni na radar pikno pol bo ata dobil položnico (iz njegovega motorja sem si jo sposodil), ki jo bom moral jaz plačat, če je od zadaj potem videl tablico...

glej ne delaj panike stari ker te ni...v mene je strelal pa me zgleda ni na radar dobo, al pa sem pravočasno upočasnil (čeprav še vedno ni blo 50), tebe pa zgleja tudi ni, ker pol ko sn glejo v špegl, je še vedno dalje tja gledal s pištolo pa avte mero za nama, ni pa nič slikal, ker toti nea slikajo pa niti gledal ni za nama, kolk sn jaz vido v vzvratnem špeglu, tak da ziher ni blo nič...ti raje drugič glej malo pred sebe da se neoš v mene zakantal hehe...jaz sn že mislo da si anglež postal, ko si me po desni strani prehitel hehe

pohvalno nejko.

haha, zgleja nisi razumel, še vedno sn stari dobri fukjeni nejko hehe...registriro pa bom izključno zato, ker stari pritiskajo glede tega, pa sploh če bom kam šou izven slovenije je vrei met registrirano, ker to je prvo kaj te fukajo, za tisti izpit pa bomo že neke zmutli hehe...

Objavljeno

evo slikico treh največjih petard od motorov :worship: hehe

post-11619-1202651549_thumb.jpg

Objavljeno
glej ne delaj panike stari ker te ni...v mene je strelal pa me zgleda ni na radar dobo, al pa sem pravočasno upočasnil (čeprav še vedno ni blo 50), tebe pa zgleja tudi ni, ker pol ko sn glejo v špegl, je še vedno dalje tja gledal s pištolo pa avte mero za nama, ni pa nič slikal, ker toti nea slikajo pa niti gledal ni za nama, kolk sn jaz vido v vzvratnem špeglu, tak da ziher ni blo nič...ti raje drugič glej malo pred sebe da se neoš v mene zakantal hehe...jaz sn že mislo da si anglež postal, ko si me po desni strani prehitel hehe

ja kje pa bi naj te prehitel če po bremzi stisneš pred mano nisem mel kje mimo it kot po desni ker ustavil se itak s to kravo ne bi pravočasno... policije pa itak nisem vido dokler že nisem mimo letel...

evo slikico treh največjih petard od motorov :worship: hehe

post-11619-1202651549_thumb.jpg

vse bi dal za jawo :D

Objavljeno

Kera krava je tale Honda, Ninja prov mejhna zgleda :D

Objavljeno
Kera krava je tale Honda, Ninja prov mejhna zgleda :D

na mestu pa obračanju pa to se ful pozna masa pa visoka je, med vožnjo pa niti ni tak neokretna, se da fajn vozit

Objavljeno
ja kje pa bi naj te prehitel če po bremzi stisneš pred mano nisem mel kje mimo it kot po desni ker ustavil se itak s to kravo ne bi pravočasno... policije pa itak nisem vido dokler že nisem mimo letel...

vse bi dal za jawo :D

ja vijiš, sreča da maš nejkota ko ma oko sokolovo in opazi te tarzane na daleč, medtem ko mam 150 kmh noter ...jaz sn samo čako da dvigne tisti loparček, pa misleč da se jaz vstavim, si mane roke po novem zaslužku...samo hvalabogi me ni verjetno not v radar dobo, ker če ne bi postalo burno, sploh če bi se odločo it za nama hehe...tablice pa mi itak ni mogo videt hehe

Objavljeno (popravljeno)
ja vijiš, sreča da maš nejkota ko ma oko sokolovo in opazi te tarzane na daleč, medtem ko mam 150 kmh noter ...jaz sn samo čako da dvigne tisti loparček, pa misleč da se jaz vstavim, si mane roke po novem zaslužku...samo hvalabogi me ni verjetno not v radar dobo, ker če ne bi postalo burno, sploh če bi se odločo it za nama hehe...tablice pa mi itak ni mogo videt hehe

odpulnca :worship: :krneki:

Popravljeno . Popravil Breezer
Objavljeno
odpulnca :worship: :krneki:

kaj pa to pomeni?

Objavljeno
kaj pa to pomeni?

d sta zmešana sam u pozitivnm smislu B) d vama ni dougčs :D

Objavljeno

Da si pozer.

Objavljeno
d sta zmešana sam u pozitivnm smislu B) d vama ni dougčs :D

ma no zmešana niti ne tak fejst...obstajajo še dosti bolj...pač čimveč da dogaja, boljše je hehe

Da si pozer.

če bi bil pozer se ne bi vozo z raztrganimi kavbojkami, smučarsko bundo in skuter, občasno tudi kros čelado... :D ...pozeri ponavadi hodijo lepo opicanjeni z najboljšim najnovejšim tip top kombinezonom, vrednim xxxx evrov, se furat na en in isti ovinek, ga nadrkat v nulo in se potem tam pederišit kako oni hudo vozijo...no sej ne rečem, dobra oprema mora bit vsekakor, samo včasih je pa tui vrei tak malo po kavbojsko... :D

Objavljeno
ma no zmešana niti ne tak fejst...obstajajo še dosti bolj...pač čimveč da dogaja, boljše je hehe

če bi bil pozer se ne bi vozo z raztrganimi kavbojkami, smučarsko bundo in skuter, občasno tudi kros čelado... :D ...pozeri ponavadi hodijo lepo opicanjeni z najboljšim najnovejšim tip top kombinezonom, vrednim xxxx evrov, se furat na en in isti ovinek, ga nadrkat v nulo in se potem tam pederišit kako oni hudo vozijo...no sej ne rečem, dobra oprema mora bit vsekakor, samo včasih je pa tui vrei tak malo po kavbojsko... :D

Temu se reče, da si preveč BikerBoyze gledov :D

Vsak, ki neki, da na svojo varnost še ni pozer .)

Objavljeno

haha ena neumesna:P

Slabo spite? Se zbujate s hrkeljcem v grlu? Vas pogosto boli glava? Se na delu težko zberete in vam v šoli znanje nikakor ne gre v glavo? Imate boleče sklepe in lepljivo blato neprijetnega vonja? Imamo rešitev za vas - kupite si motocikel! Namesto v nekvalitetnem, suhem in klimatiziranem zraku v avtomobilu boste vseskozi na svežem pišu, ki bo pozitivno vplival na vaše počutje. Torej znebite se odvečnega pleha in se pridružite tisočim, kaj tisočim, miljontim, ki so že odkrili blagodejno delovanje dvokolesnika na človeški organizem.

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
Temu se reče, da si preveč BikerBoyze gledov :D

Vsak, ki neki, da na svojo varnost še ni pozer .)

ne ne, ruff ryderzi so moji idoli hehe...ma dobro zaj pozer gor al dol nima veze, ko se zakantaš pri 200+ kmh v nek avto je tak vseeno al maš gor titano-kevlar-karbon-rostfrei-platina-xxxsuperduperzlitina, al pa si nag je tak isto...v vsakem primeru bojo imeli mrliški ogledniki zapletene puzzle skup za sestavit...je pa res da marsikdaj dobra oprema reši, in ne mislit da sem zaj proti dobri opremi, nikakor...pač sem povedal keri so bolj k poziranju nagnjeni...jaz itak nimam s čim pozirat, razn z ninjo pa še to je do pred parih dnevov bla malce naked varjanta, ker nisn mel zadnjega sedeža gor hehe

Objavljeno

ihaaaaa :P B)

Objavljeno

evo, priso iz ene lepe turce. Padlo je kakih 150km, v glavnem, blo je super :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!