_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 evo, priso iz ene lepe turce. Padlo je kakih 150km, v glavnem, blo je super :OK: 150 km...kam si te šou? si pa tui šunjar da nič ne poveš, kaj te nisi včeraj reko, bi šli skup trije malo tak na izi...
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 150 km...kam si te šou? si pa tui šunjar da nič ne poveš, kaj te nisi včeraj reko, bi šli skup trije malo tak na izi... vceraj me itak ni blo doma, dans sn pa sal k seki v celje, pol pa do bistrice, pa sma se tam z duhecom dobila, pol sma se pelala proti ptuju, pa zavil atam proti pragerskemu, pa gaju, pa nazaj do bistrice, pol sn jaz sal do moje drage, pa domu :D
Breezer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 vceraj me itak ni blo doma, dans sn pa sal k seki v celje, pol pa do bistrice, pa sma se tam z duhecom dobila, pol sma se pelala proti ptuju, pa zavil atam proti pragerskemu, pa gaju, pa nazaj do bistrice, pol sn jaz sal do moje drage, pa domu :D je bla vesela tvoja draga k si pršou ne :)
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 je bla vesela tvoja draga k si pršou ne :) itak :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 vceraj me itak ni blo doma, dans sn pa sal k seki v celje, pol pa do bistrice, pa sma se tam z duhecom dobila, pol sma se pelala proti ptuju, pa zavil atam proti pragerskemu, pa gaju, pa nazaj do bistrice, pol sn jaz sal do moje drage, pa domu :D aha z duhecom, mi je že vse jasno :D ... torej nista mela izi turce, ampak superduper penzionistično hehe...tolk upam da sta pazla da vaju niso apni prehitevali :D
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 aha z duhecom, mi je že vse jasno :D ... torej nista mela izi turce, ampak superduper penzionistično hehe...tolk upam da sta pazla da vaju niso apni prehitevali :D :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 je bla vesela tvoja draga k si svršu ne :) je bla ja, tak lep nasmešek je mela na obrazu :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 EJ NEJKO ! ka je houzi...remo mal grta na korouško :D
Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ka je houzi...remo mal grta na korouško :D Preverjam če še dihaš :D Pridi, grema mal v kelnarce :P
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Preverjam če še dihaš :DPridi, grema mal v kelnarce :P ouu nea mi s kelnarcami...ono si že vido pri lahovniku, blontno, pa mensezdi da onega starega hjundaj coupeja vozi...ona je pa prva na lestvici top 10 kelnarc koroške :D
Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ouu nea mi s kelnarcami...ono si že vido pri lahovniku, blontno, pa mensezdi da onega starega hjundaj coupeja vozi...ona je pa prva na lestvici top 10 kelnarc koroške :D :naughty: jebes kerlanarce, druge so vlk bolse :naughty: :D I'm a genie in a Butthole baby, Come, come, come and let me out
JeRn3j Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 haha kaj sm jst svina :P furam se tle nek ko je 40 omejitev in vidm eno bebiko k teče s hrbtom obrnena... dam v prvo in sm reku mogoče mi rata ninjo sprovocirat da vseka ven direkt pred njo... dam v prvo potegnem... mal gas zadržim spustim... direkt pred glavo.... BOOOOOOOM na polno ... pomojem je skor iz pločnika dol padla ma sm se smejov :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 :naughty: jebes kerlanarce, druge so vlk bolse :naughty: :D I'm a genie in a Butthole baby, Come, come, come and let me out no houzi, tiste tvoje zablužene metalke ali darkerce niso za mene...jaz mam najrajši guzate, sisate, vesele, radodarne in ne preveč inteligente kelnarce...to so moje sanjske ženske :D haha kaj sm jst svina :P furam se tle nek ko je 40 omejitev in vidm eno bebiko k teče s hrbtom obrnena... dam v prvo in sm reku mogoče mi rata ninjo sprovocirat da vseka ven direkt pred njo... dam v prvo potegnem... mal gas zadržim spustim... direkt pred glavo.... BOOOOOOOM na polno ... pomojem je skor iz pločnika dol padla ma sm se smejov :D hahah, pa to je to, samo da sekaaaa :OK:
Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 no houzi, tiste tvoje zablužene metalke ali darkerce niso za mene...jaz mam najrajši guzate, sisate, vesele, radodarne in ne preveč inteligente kelnarce...to so moje sanjske ženske :D Kake metalke pa darkerce to je podn :D A mis da ce se js tk oblacim da mam babe tut take ... bari nejcZa kaka roba je :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Kake metalke pa darkerce to je podn :DA mis da ce se js tk oblacim da mam babe tut take ... bari nejcZa kaka roba je :naughty: sej vem saj vem...tvoja bivša še zaj sanja nejkota juniora :D
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Alo stari res.. toti Hozi je taki jebač da brezveze ane.. nč ne bo za druge ostal :krneki:
Valth Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Zdravo! Da nebom gužval forum in smetil z topici. Bi vprašal če je tale sedež komu znan, oz če gdo ve kateremu motorju pripada. na notranji strani piše: Aprilia Made in italy DIS. 12106 2, / 95 let the games bigin! lp :)
Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Morda zadek od Rossijevega motorja??? __________________ Ker zegn je mev tti: KLIK Lucky Guy
Roky Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Zdravo! Da nebom gužval forum in smetil z topici. Bi vprašal če je tale sedež komu znan, oz če gdo ve kateremu motorju pripada. Aprili RS125 letnik 95, če sm prov razbral iz podatkov in vidu iz slik? Kašn vprašanje,lol :slap:
Valth Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja ce bi pisal vzadi aprilia rs 125 nebi spraseval? tak pr0 pa spet nism : P jz sm pa bluzil da je rsv :slap:
Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Laško ma novo flaško Z ljubeznijo ga varimo od leta 1825 ali drugače povedano: Švasamo ga že od 5 do pol 7ih Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil AbNormaln
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se