Noiser69 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Smo ga že preizkusli, je kr isti po vsebini, sam preobleko se je :D Najbol pa itak to zažge: Švasamo ga že od 5 do pol 7ih :D :grim Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil AbNormaln
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 uuuu lepa flaška, zgleja ko heineken hehe
Climber116 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Dej nej mi gdo tiočn pove ko je s tem, ker zdej res ne vem, vsak drugač neki govori... Pa zakoni se skos spreminjajo... Js sm prekoraču v naselju omejitev za več kot 30km/h kar po zakonu pomeni 1000eur + 9točk + možnost odvzema vozniškega dovoljenja. Zdej ker sm mladoletn, policaj mi je reku da bom dobu sodnika, pa da bo to verjetn upomin al ka je že... Dans pa je ena sodnica starim rekla da baje lahk oni kazn dobijo, js pa brez ispita ostanem? :headbang: ka je zdej na tem, vem da bo še trajal to predn dobim sam vseen, bi rad vedu ka je zdej s tem :ninja:
ZaLLaR Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Laško ma novo flaško Z ljubeznijo ga varimo od leta 1825 ali drugače povedano: Švasamo ga že od 5 do pol 7ih ZVESTOBA DO ROBA
k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Dej nej mi gdo tiočn pove ko je s tem, ker zdej res ne vem, vsak drugač neki govori...Pa zakoni se skos spreminjajo... Js sm prekoraču v naselju omejitev za več kot 30km/h kar po zakonu pomeni 1000eur + 9točk + možnost odvzema vozniškega dovoljenja. Zdej ker sm mladoletn, policaj mi je reku da bom dobu sodnika, pa da bo to verjetn upomin al ka je že... Dans pa je ena sodnica starim rekla da baje lahk oni kazn dobijo, js pa brez ispita ostanem? :headbang: ka je zdej na tem, vem da bo še trajal to predn dobim sam vseen, bi rad vedu ka je zdej s tem :ninja: kaj ti bluziš, sm lih zdaj gledal 24kur, pa je tut blo o kaznih pa to in ta zakon o 1000€ za 80km/h v naselju še ni v veljavi!!!
Climber116 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja jaz sem po internetu gledal in so že ti podatki bli.. Mene bol zanima če jo lahk odnesem res sam z opominom?
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 sem jaz tud gledal ravno kar to ja... @Čamac - tvojo CBRko sma vidla z duhecom :D je ne mores zgresit s tem DPM izpuhom hehe :D
ZaLLaR Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Ta država je tok čudna vsak mesc nov zakon in si čist zmedn kaj je nazadne in sploh neveš.
k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja jaz sem po internetu gledal in so že ti podatki bli.. Mene bol zanima če jo lahk odnesem res sam z opominom? odvisno od sodnika
Gizmo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Zdravo! Da nebom gužval forum in smetil z topici. Bi vprašal če je tale sedež komu znan, oz če gdo ve kateremu motorju pripada. na notranji strani piše: Aprilia Made in italy DIS. 12106 2, / 95 let the games bigin! lp :) To je od Rs 125 Chesterfield :) PAč ena posebna serija, ki neboš uganil so jih delal 95 leta :evilgrin: :evilgrin:
ZaLLaR Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja jaz sem po internetu gledal in so že ti podatki bli.. Mene bol zanima če jo lahk odnesem res sam z opominom? Ja želim ti vso srečo da boš čim boljš skoz pršu. Da nov prevelka kazn pa da novš ob izpit. Sam k si pa mladi voznik je pa možnost 90% da ga boš zgubu.
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Ma nč neboš dobu no :rolleyes: Ukor sodnika pa konc, ker oni zakon še res ni sprejet.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Ma nč neboš dobu no :rolleyes: Ukor sodnika pa konc, ker oni zakon še res ni sprejet. tako je, najjače je ko si mladoletn (v bistvu ti noben nič ne more, če si vsaj malo iznajdliv), škoda da že takrat nisn ninje mel, uff bi blo veselo :D Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil _Nejkoo_
Schmid87 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Zdravo! Da nebom gužval forum in smetil z topici. Bi vprašal če je tale sedež komu znan, oz če gdo ve kateremu motorju pripada. na notranji strani piše: Aprilia Made in italy DIS. 12106 2, / 95 let the games bigin! lp :)
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Te Chesterfield-ke so najlepše Aprilie ever :worship:
_N3jC_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 kok je usnjen kombinezon muka :headbang: dons sm se vozu in sm mislu da bom umru v njemu :wacko:
Breezer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 kok je usnjen kombinezon muka :headbang: dons sm se vozu in sm mislu da bom umru v njemu :wacko: se preveč pedra u njem počutš al kaj...č je to neb smeu bit problem k ne :P O:-)
Schmid87 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 kok je usnjen kombinezon muka :headbang: dons sm se vozu in sm mislu da bom umru v njemu :wacko: in kaj je narobe? :)
_N3jC_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 se preveč pedra u njem počutš al kaj...č je to neb smeu bit problem k ne :P O:-) ma neumn si in kaj je narobe? :) tišči use :glare:
_N3jC_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Pol si pa premalega uzel jah ena številka večji mi je pa mal prevelk...so rekl v trgovini da se bo raztegnu, sej upam da se bo .)
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Je nekje na forumu tema o raztegovanju/kršenju kombinezonov :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se