Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Je nekje na forumu tema o raztegovanju/kršenju kombinezonov :OK:

hehe sej sm se že pozanimu o tem k sm ga kupu in usi pravjo da se raztegne, sam zaenkrat je pa še muka :wacko:

Objavljeno
hehe sej sm se že pozanimu o tem k sm ga kupu in usi pravjo da se raztegne, sam zaenkrat je pa še muka :wacko:

Kje si bil ti.. jst sm te pa klicu če bi šu kkšn krog :)

Drgač pa ja mene tut mal ledr tišči sam se počas navadš pa uleže se po telesu...

teli Beriki so pa sploh znani da so tko dost trdi ko jih kupš :whistle: :whistle:

Objavljeno
Kje si bil ti.. jst sm te pa klicu če bi šu kkšn krog :)

Drgač pa ja mene tut mal ledr tišči sam se počas navadš pa uleže se po telesu...

teli Beriki so pa sploh znani da so tko dost trdi ko jih kupš :whistle: :whistle:

kdaj si me klicu...jst nč ne vem :D šov sm pa drugač mal do trojan pa tle okol domžale pa tko B)

jah upam da se bo ulegl, ker če ne bom znoru hehe

Objavljeno

alo folk hodi kdo v lj na fakulteto za družbene vede? :)

Objavljeno
kdaj si me klicu...jst nč ne vem :D šov sm pa drugač mal do trojan pa tle okol domžale pa tko B)

jah upam da se bo ulegl, ker če ne bom znoru hehe

ja fak ane... jst pa fingi sva se šla mal pelat... sva mislna it na bled pa moja aprilia mal pušča :unsure: :unsure: :unsure:

pa sej gre na servis u kratkem... :whistle:

pa še novi motorji pridejo zelo zelo kmalu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

posodi ga debelemu čamčiju, za par dni da si ga obleče...pol te neo več tiščal, ampak boš mel namesto kombinezona šotorsko krilo :D

alo folk hodi kdo v lj na fakulteto za družbene vede? :)

ja, luzerji ki niso sposobni za naravoslovni ali tehniški faks... :D

Objavljeno
ja fak ane... jst pa fingi sva se šla mal pelat... sva mislna it na bled pa moja aprilia mal pušča :unsure: :unsure: :unsure:

jah sej bomo kmal skup eno ornk turco nardil...sam ti najprej MOTOR kup :naughty:

posodi ga debelemu čamčiju, za par dni da si ga obleče...pol te neo več tiščal, ampak boš mel namesto kombinezona šotorsko krilo :D

:slap: :lol1:

Objavljeno

ha ha ha :D

meni se jebe za tehniške fakse in feri al pa kaj druga takega mi ga lahk sam pofafa :D

res se mi ne da več o teh stvareh v sql za poslušat :D

Objavljeno
kok je usnjen kombinezon muka :headbang:

dons sm se vozu in sm mislu da bom umru v njemu :wacko:

Zakaj že? :D

Aja,tišči te...toj navadn za taprve 3 dni,poj se boš pa navadu pa še unesu se bo :OK:

Objavljeno
kaj ti bluziš, sm lih zdaj gledal 24kur, pa je tut blo o kaznih pa to in ta zakon o 1000€ za 80km/h v naselju še ni v veljavi!!!

točno tako

vsi so mislijo da je zakon stopil v veljavo 1.1.08

to sploh ni res zaenkrat še ni sprejet !

Objavljeno
ha ha ha :D

meni se jebe za tehniške fakse in feri al pa kaj druga takega mi ga lahk sam pofafa :D

res se mi ne da več o teh stvareh v sql za poslušat :D

no comment...sočustvujem s tabo :D

Objavljeno

sm ti reku da ni za it če vozš aprilio :evilgrin: :closedeyes:

Objavljeno

Ja sej pravm.. dal sm link predvsem zarad primerjave kazni pri nas in v tujini.

Objavljeno
Ja sej pravm.. dal sm link predvsem zarad primerjave kazni pri nas in v tujini.

Sej to je že počas nenormalno.

jaz dam roko v ogenj, da ko bo sprejet ta zakon, eno leto po tem ko bojo gledali statistiko, bo približno isto mrtvih kot s starimi kaznimi ali pa še več...vsekakor pa se bo povečalo število udeležncev v prometu, ki nimajo registriranega motorja ali kerega drugega vozila in izpita zanj...1000000000%...edino kaj bojo dosegli, je to da bo še več socialnih problemov in takih, ki jih bojo te brezpredmetne kazni pripeljale v skrajnem primeru na cesto....pametna država, ni kaj

Objavljeno
jaz dam roko v ogenj, da ko bo sprejet ta zakon, eno leto po tem ko bojo gledali statistiko, bo približno isto mrtvih kot s starimi kaznimi ali pa še več...vsekakor pa se bo povečalo število udeležncev v prometu, ki nimajo registriranega motorja ali kerega drugega vozila in izpita zanj...1000000000%...edino kaj bojo dosegli, je to da bo še več socialnih problemov in takih, ki jih bojo te brezpredmetne kazni pripeljale v skrajnem primeru na cesto....pametna država, ni kaj

Maš prov ja.

Objavljeno

Se strinjam, je pa to že dolgo jasno da se nebo nič glede tega spremenilo.. tak kot se do zdaj nikol ni, pa še kar višajo kazni..

Objavljeno

Namest da bi kazni višal pa polnil državno plagajno s tem. Bi raj država vložila za en dobr dirkališče.

Objavljeno
Se strinjam, je pa to že dolgo jasno da se nebo nič glede tega spremenilo.. tak kot se do zdaj nikol ni, pa še kar višajo kazni..

moja rešitev bi bila veliko bolj povečana kontrola policije

ne pa zviševanje kazni katere so že tko al tko svinsko visoke.

Objavljeno

Kazni glede hitrosti so res že globoko v pizdi.. za 30 fakin km/h 1000 kazni, pa še odvzem za začetnike :headbang: :headbang: Moja rešitev? Večja kontrola kar se tiče alkohola, spodbujanje države k tem delavnicam varne vožnje, kak poligon/dirkališče.. ma polno je tega :)

Objavljeno
moja rešitev bi bila veliko bolj povečana kontrola policije

ne pa zviševanje kazni katere so že tko al tko svinsko visoke.

kaj pa je tebi zadnje cajte...kaj si mel kako pranje možganov od kakega "angela" mogoče :D ...

Objavljeno
Namest da bi kazni višal pa polnil državno plagajno s tem. Bi raj država vložila za en dobr dirkališče.

haha kaj si pa zdej povedu... kupl so 25 tuaregov veš da morjo tist 1mio. € dobit notr. Saj povišanje kazni njih nič kaj dosti ne stane. Še dobiček bodo imel :naughty:

aja dirkališče nebi rešil prolemov. Ljudje tam dirkajo zdaj in še vedno bodo. Ko so na cesti tudi cesta postane dirkališče. a misliš da če bi se ti 1x na mesec zdivjou na dirkališču da bi pol 98% po omejitvah vozu? My ass bi ... vsaj jst ne bi.

kaj pa je tebi zadnje cajte...kaj si mel kako pranje možganov od kakega "angela" mogoče :D ...

Noben mi ni pral možganov. Rešitev je v večji kontroli... Ne pa v višanju kazni

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!