k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 mah budale naše sam gledajo in primerjajo statistiko z drugimi evropskimi državami.....oni omajo toliko in toliko večjo varnost, manj nesreč.........alo, oni imajo tudi dirkališča, kjer folk lahko sprosti svoj adrenalin, pri nas pa še tisto bogo ko je zapirajo....kreteni imbecilski, na vislice vse po vrsti
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 V večji kontrolo kar se tiče alkohola&co..
k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 haha kaj si pa zdej povedu... kupl so 25 tuaregov veš da morjo tist 1mio. € dobit notr. Saj povišanje kazni njih nič kaj dosti ne stane. Še dobiček bodo imel :naughty: aja dirkališče nebi rešil prolemov. Ljudje tam dirkajo zdaj in še vedno bodo. Ko so na cesti tudi cesta postane dirkališče. a misliš da če bi se ti 1x na mesec zdivjou na dirkališču da bi pol 98% po omejitvah vozu? My ass bi ... vsaj jst ne bi. Noben mi ni pral možganov. Rešitev je v večji kontroli... Ne pa v višanju kazni ti mogoče ne bi, bi pač plačal astronomsko kazen :naughty: eni ki bi pa radi vsake toliko časa se zdivjali pa še šanse nimamo/jo
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) samo tu niso nic kaj primerjali, ker v tujini majo NIZJE kazni kot pri nas! saj je blo vse pri porocilih (24h). Za tako prekoracitev, ko pri nas placas 500€, je ponekod glih 30, pa majo kljub temu manj mrtvih oz. nasplosno nesrec. Pac pri tem smo se vedno balkan in se mormo sprijaznit, da mamo take voznike... Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil Gixxer
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Pista ne reši ničesar. Še vedno bodo obstajali ljudje s premajhnim inteligenčnim kvocientom, ki se bodo za večji adrenalin posluževali lokalnih cest. Drugod po svetu so države, ki imajo zvrhan koš pist, pa imajo še vedno povečano število smrtnih žrtev. Pri tem bi se strinjal z JeRn3j-jem glede radikalno povečane kontrole, ne pa povečanih kazni. Več obveznega izobraževanja bodočih motoristov bi tudi pomagalo. spljuvajte me zdej, i dont care Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil Racon
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Ok, prevelko povečanje kontrol pa spet ne, da se bom peljal 30km, pa me 3x štopajo vmes..al pa da me neki čez polnoč z radarjem meri v coni 30 k je podnevi tam polno otrok.. sm tud si sam svoje mislu :headbang: Kazni morajo biti visoke, ampak ne za take male prekoračitve.. recimo 500€ če bi za enkrat prekoračil hitrost (samo naselja/avtoceste) :whistle: Precej splošno rečeno ja..
k0ci Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Pista ne reši ničesar. Še vedno bodo obstajali ljudje s premajhnim inteligenčnim kvocientom, ki se bodo za večji adrenalin posluževali lokalnih cest. Drugod po svetu so države, ki imajo zvrhan koš pist, pa imajo še vedno povečano število smrtnih žrtev. Pri tem bi se strinjal z JeRn3j-jem glede radikalno povečane kontrole, ne pa povečanih kazni. Več obveznega izobraževanja bodočih motoristov bi tudi pomagalo. spljuvajte me zdej, i dont care ja samo če še nisi pogruntal pri nas ne gre tako, boli jih kurac za varnost ko pa so do vratu v dolgovih......za povečanje kontorle bi rabili dodatnih več 100 policajev, in več 100 dodatnih plač, ki bi odžirale denar iz proračuna.......kaj ni bolj enostavno dvignit kazen za prekrške za 100%, je ravno tako kot da bi zaposlili še enkrat toliko policajev kot jih je na dolžnosti sedaj, vendar s tem ne ovirajo proračuna.....pametno :headbang:
JeRn3j Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Pista ne reši ničesar. Še vedno bodo obstajali ljudje s premajhnim inteligenčnim kvocientom, ki se bodo za večji adrenalin posluževali lokalnih cest. Drugod po svetu so države, ki imajo zvrhan koš pist, pa imajo še vedno povečano število smrtnih žrtev. Pri tem bi se strinjal z JeRn3j-jem glede radikalno povečane kontrole, ne pa povečanih kazni. Več obveznega izobraževanja bodočih motoristov bi tudi pomagalo. spljuvajte me zdej, i dont care Poglej piste NE bodo rešile problema. Tudi če bi imel pisto takorekoč za vogalom bajte me zanima če bi hodil na njo min. 1x na mesec. Večina ali pa kar skoraj vsi nismo finančno sposobni da bi bili 1x na mesec na dirkališču ;) tja greš 3x na leto to je luksuz... divja se pa še zmer po cestah...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Pista ne reši ničesar. Še vedno bodo obstajali ljudje s premajhnim inteligenčnim kvocientom, ki se bodo za večji adrenalin posluževali lokalnih cest. Drugod po svetu so države, ki imajo zvrhan koš pist, pa imajo še vedno povečano število smrtnih žrtev. Pri tem bi se strinjal z JeRn3j-jem glede radikalno povečane kontrole, ne pa povečanih kazni. Več obveznega izobraževanja bodočih motoristov bi tudi pomagalo. spljuvajte me zdej in kako si ti "inteligentnež" povezal, da tisti ki divjajo po lokalnih cestah imajo nižji iq...nevem od kod ti ta povezava...kaj potem tudi da dam primer, ko je pred leti uspešen slovenski zdravnik z doktratom znanosti, nelegalno strelal z nelelagno kupljeno lovsko puško, muflone po jadranskih otokih in zraun lepo prodajal njihove kože in rogove, je bil neinteligenten al kaj...kaj ma veze inteligenca, z željo po dodatnem adrenalinu, ki je pač prepovedan...ve se da je tisto kar je prepovedano vedno najslajše, in nima tu inteligenca res nobene povezave... :D ...mogoče si edino mislil rečt, da je to za splošno prepričanje in norme ki veljajo v naši družbi, nespametno...to edino mogoče...
Schmid87 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja fak ane... jst pa fingi sva se šla mal pelat... sva mislna it na bled pa moja aprilia mal pušča :unsure: :unsure: :unsure: Bikes don't leak oil.. they mark their territory :P moja je označla svoj teritorij na racelandu :D :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: POGLEJ haha.. teli so carji.. kva use se spovnejo :D hahaha
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 ja samo če še nisi pogruntal pri nas ne gre tako, boli jih kurac za varnost ko pa so do vratu v dolgovih......za povečanje kontorle bi rabili dodatnih več 100 policajev, in več 100 dodatnih plač, ki bi odžirale denar iz proračuna.......kaj ni bolj enostavno dvignit kazen za prekrške za 100%, je ravno tako kot da bi zaposlili še enkrat toliko policajev kot jih je na dolžnosti sedaj, vendar s tem ne ovirajo proračuna.....pametno :headbang: Super, pa še dodatnih 100 delovnih mest- a ni fajn? Profil današnjega policaja bi moral biti pa na nivoju zajebanosti miličnika izpred 30 let. Prekoračiš omejitev za 40km/h v naselju, enkrat po gofli. Ko bi desetkrat prekoračil tako omejitev, je enajstič ne bi več.
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Poglej piste NE bodo rešile problema. Tudi če bi imel pisto takorekoč za vogalom bajte me zanima če bi hodil na njo min. 1x na mesec. Večina ali pa kar skoraj vsi nismo finančno sposobni da bi bili 1x na mesec na dirkališču ;) tja greš 3x na leto to je luksuz... divja se pa še zmer po cestah... Kaj sem pa jaz napisal drugega? Se strinjam 100% s tvojo prejšnjo in to izjavo.
JeRn3j Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Super, pa še dodatnih 100 delovnih mest- a ni fajn? Profil današnjega policaja bi moral biti pa na nivoju zajebanosti miličnika izpred 30 let. Prekoračiš omejitev za 40km/h v naselju, enkrat po gofli. Ko bi desetkrat prekoračil tako omejitev, je enajstič ne bi več. super rešitev :worship: Kaj sem pa jaz napisal drugega? Se strinjam 100% s tvojo prejšnjo in to izjavo. se oproščam . površno prebrano :)
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 in kako si ti "inteligentnež" povezal, da tisti ki divjajo po lokalnih cestah imajo nižji iq...nevem od kod ti ta povezava...kaj potem tudi da dam primer, ko je pred leti uspešen slovenski zdravnik z doktratom znanosti, nelegalno strelal z nelelagno kupljeno lovsko puško, muflone po jadranskih otokih in zraun lepo prodajal njihove kože in rogove, je bil neinteligenten al kaj...kaj ma veze inteligenca, z željo po dodatnem adrenalinu, ki je pač prepovedan...ve se da je tisto kar je prepovedano vedno najslajše, in nima tu inteligenca res nobene povezave... :D ...mogoče si edino mislil rečt, da je to za splošno prepričanje in norme ki veljajo v naši družbi, nespametno...to edino mogoče... Očitno njegov IQ ni tako zelo blestel. Ne bi bil edini, če ne bi s svojim trudi prišel do naziva doktorja... Kaj ma inteligenca z željo po dodatnem adrenalinu? Če inteligenca sploh pri človeku obstaja, že vnaprej pomisli kakšne bi lahko bile posledice te njegove želje.
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 V večji kontrolo kar se tiče alkohola&co.. Prekomerna uporaba alkohola je ponavadi sindrom avtomobilistov. Na alkoholu se ne bi dalo kaj dosti zmanjšati žrtev motociklizma...
Climber116 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 jaz dam roko v ogenj, da ko bo sprejet ta zakon, eno leto po tem ko bojo gledali statistiko, bo približno isto mrtvih kot s starimi kaznimi ali pa še več...vsekakor pa se bo povečalo število udeležncev v prometu, ki nimajo registriranega motorja ali kerega drugega vozila in izpita zanj...1000000000%...edino kaj bojo dosegli, je to da bo še več socialnih problemov in takih, ki jih bojo te brezpredmetne kazni pripeljale v skrajnem primeru na cesto....pametna država, ni kaj se čist strinjam, tisti ko se ne vozjo po omejitvah, se tud nikol ne bojo, edino kar bo da majo ti zdej registrirane motorje, pol pa ne bo meu noben več, ker tak ne bo šanse počakat v nobenem primeru, ker plačat kazni bo skor nemogoče :headbang: kaj je 30 preveč na motorju...nič..1000eur pa je nekaj...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Očitno njegov IQ ni tako zelo blestel. Ne bi bil edini, če ne bi s svojim trudi prišel do naziva doktorja... Kaj ma inteligenca z željo po dodatnem adrenalinu? Če inteligenca sploh pri človeku obstaja, že vnaprej pomisli kakšne bi lahko bile posledice te njegove želje. to pa ni inteligenca...tebi se vidi da še nisi reševal inteligenčnih testov, ki so pač bolj ali manj matematika in logika...kdo pa je rekel da se ne zavedaš posledic...mi ko divjamo po cesti, in on ko je strlejal muflone, se je valda zavedal kake so posledice...ampak je pač bla želja po prepovedanem večja kot misel na posledice...in nevem zakaj bi bil tukaj manj inteligenten, reklo bi se pač, da ga je skušnjava premamila, in ne neinteligentnost... in še glede naziva doktor znanosti...res je da se z zgolj s trudom in tako imenovanim hard core piflanjem da nardit doktorat iz kakšnega prava in ekonomije, mogoče celo z podpovprečno inteligenco...nikakor pa doktorata znanosti iz medicine...moj stric ga ima, in poleg tega da govori 5 jezikov tekoče govorno in pisno, se je poleg svoje naravne inteligence moral učiti kot zmešan da je doktoriral iz tega področja...tako, da zgolj s trudom in učenjem se iz medicine NE DA doktorirat...in v to sem prepričan!!!
Čamac Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 sem jaz tud gledal ravno kar to ja... @Čamac - tvojo CBRko sma vidla z duhecom :D je ne mores zgresit s tem DPM izpuhom hehe :D in zdaj pa po resnici... a ma dober zvok? kok je usnjen kombinezon muka :headbang: dons sm se vozu in sm mislu da bom umru v njemu :wacko: eh kombinezon je zakon, meni je neumno se vozit v kavbojkah posodi ga debelemu čamčiju, za par dni da si ga obleče...pol te neo več tiščal, ampak boš mel namesto kombinezona šotorsko krilo :D ja, luzerji ki niso sposobni za naravoslovni ali tehniški faks... :D haha ha ha ha :D meni se jebe za tehniške fakse in feri al pa kaj druga takega mi ga lahk sam pofafa :D res se mi ne da več o teh stvareh v sql za poslušat :D HAHA
RHonda Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Te Chesterfield-ke so najlepše Aprilie ever :worship: UUUU tako sm jest imel. Long live aprilia :worship:
Schmid87 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 :whistle: In the eyes of a ranger, The unsuspecting stranger, Had better know the truth of wrong from right, Cause the eyes of a ranger are upon you, Any wrong you do, he's gonna see, When you're in Texas, look behind you, Cause that's where the rangers gonna be. :whistle:
RHonda Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Grdi SmRAD, hitri SRAD, 750 comes in my attention :wub: Suzy
Stroj Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Grdi SmRAD, hitri SRAD, 750 comes in my attention :wub: Suzy Hmm 750 je dobr, sam ne ta škatla
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Hmm 750 je dobr, sam ne ta škatla se strinjam, gixxerji pod letnik 04, so tako gadni, škatlasti, skratka za kozlat... :D
Schmid87 Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 Grdi SmRAD, hitri SRAD, 750 comes in my attention :wub: Suzy res je :closedeyes:
RHonda Objavljeno Februar 10, 2008 Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Današnji izlet na Dolenjsko je bil super. Družba 1A, pijače zadost, imeli smo se super :worship: Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil DejaVu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se