Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
se strinjam, gixxerji pod letnik 04, so tako gadni, škatlasti, skratka za kozlat... :D

What a fuck. Sej men je tud grd sam jest med vožnjo ne gledam drugod kot na armaturo. Ma pa tale pošast preko 140 konjičev pa 180 kg, pa ko so ga delali so vzeli za vzor obliko od rgv-500 dirkača tako da :worship: :wub:

Objavljeno

meni so tud ninje pod 04 gadne...edini relativno lepi motorji so R6ke od 01 dalje...al 99 saj nevem...

Objavljeno

alternativa: ninja powah

navora ko blata, ninja is 'comin :wub:

Objavljeno (popravljeno)
meni so tud ninje pod 04 gadne...edini relativno lepi motorji so R6ke od 01 dalje...al 99 saj nevem...

Ej če ti je ninja 98-02 (meni najlepši supersport ever made) grda, moraš biti nekje malo premaknjen. To so bile res najbolj skladne, sexy oblike motocikla. Gixxer-ji naj bo k4-k8 ne sežejo do kolen :worship: Poglej moj avatar. Pizda če to ni lepota :? Kaj je vendar s tabo ?

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno

02 ninje so res grde, ker majo luči take vlke ko kake muhe oči... je pa 98 letnik ninja lepa, s tisto svojo staro- kultno enojno lučjo...

Objavljeno
02 ninje so res grde, ker majo luči take vlke ko kake muhe oči... je pa 98 letnik ninja lepa, s tisto svojo staro- kultno enojno lučjo...

Ja 02 je res bol grda sam 98 :wub:

Objavljeno
Ja 02 je res bol grda sam 98 :wub:

98 je lepa ja, prava stara kultna ninja, jo je pa že čas povozo s tistimi fergazerji in podobno...tak da od novejših- pa je daleč najlepša 03/04 pa tudi 05/06 je izredno lepa- pa še te 2 imata 636 ccm :D ...07 spet ni tak posrečena... :D

Objavljeno
98 je lepa ja, prava stara kultna ninja, jo je pa že čas povozo s tistimi fergazerji in podobno...tak da od novejših- pa je daleč najlepša 03/04 pa tudi 05/06 je izredno lepa- pa še te 2 imata 636 ccm :D ...07 spet ni tak posrečena... :D

03/04 :wub: Če pa maš kaj proti 98, pa to hropenje fergijev+akrapovič da tak zvok da se ti strga. Elektronika pa itaq sux. Sej še pri 125/250gp še kar ostajajo pri carbih :worship:

Objavljeno
Ej če ti je ninja 98-02 (meni najlepši supersport ever made) grda, moraš biti nekje malo premaknjen. To so bile res najbolj skladne, sexy oblike motocikla. Gixxer-ji naj bo k4-k8 ne sežejo do kolen :worship: Poglej moj avatar. Pizda če to ni lepota :? Kaj je vendar s tabo ?

kera je že tista k ma dve luči spredi? no men je tista lepa :)

to k maš na avatarju mi je sam zadej lepa.. spredej mi pa ni tok :)

Objavljeno (popravljeno)

Ampak tole me je pa čist s stola vrglo kawy

:wub:

Objavljeno
03/04 :wub: Če pa maš kaj proti 98, pa to hropenje fergijev+akrapovič da tak zvok da se ti strga. Elektronika pa itaq sux. Sej še pri 125/250gp še kar ostajajo pri carbih :worship:

ja samo ipak je dual direct injection (vidiš koci da prav napišem) jače od fergazerjev hehe...drugač pa tud 03/04 + akrapovič nima švoh zvoka, sploh tisto pokanje ti postavi dlake pokonci...lahko prideš enkrat poglejat, no oz. ti bo đeri pokazal, ker ma enak motor in izpuh kot jaz...in obema pokaaaaa in seka ogenjjjj :D

Objavljeno

verjemi da imajo motorji z furgazorji lepši zvok od tistih z vbrizgom, vsaj meni

aja, še povej zakaj dual direct injection

Objavljeno

kaj je lahko lepše od tega...jo hitro grem v garažo pkrit da je ne bo zeblo :wub: :D

post-11619-1202685227_thumb.jpg

Objavljeno

nice :)

Objavljeno
kaj je lahko lepše od tega...jo hitro grem v garažo pkrit da je ne bo zeblo :wub: :D

tole :P

pa še auspuh ma ful lep :D

post-5337-1202685520_thumb.jpg

Objavljeno
verjemi da imajo motorji z furgazorji lepši zvok od tistih z vbrizgom, vsaj meni

aja, še povej zakaj dual direct injection

zato, ker se pri določenih obratih (mislim da na 6 k rpm) odpre kao druga linija ajnšprica, to pa pač uravnava elektronika, ki to prilagaja z obrati motorja...

Objavljeno

tole :P

post-9362-1202685699_thumb.jpg

post-9362-1202685726_thumb.jpg

pa še men najjača: 2005/06 model z izpuhom ob strani :wub:

post-9362-1202685824_thumb.jpg

Objavljeno

kawasaki.jpg :wub:

Drgač pa 98 ninja tud poka k svina. Vpraši đerija. Ko pri 10000 spustiš gas gre cela kanonada skoz auspuh :worship:

Objavljeno

naj se vidi kera je najjača, in kero majo punce najraje...

post-11619-1202686175.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Meni se je ena muca čist nalimala na šestko l.98. Bla je pa ona lepa ko satan...Pa oblečena tud :devil: :wub:

Če mi pa tole uspe kupit pa vabim vse kle k meni domov na gajbo pira se zmenmo 100 % :worship:

Objavljeno
zato, ker se pri določenih obratih (mislim da na 6 k rpm) odpre kao druga linija ajnšprica, to pa pač uravnava elektronika, ki to prilagaja z obrati motorja...

....samo nisem nikjer zasledil da bi to imel že 2004 letnik, za 2005 pa vem da ima (2005 ima tudi kot prvi motor na trgu ovalna sesalna grla, in ne več okroglih)

Objavljeno

tole :grim

post-10671-1202689625_thumb.jpgpost-10671-1202689653_thumb.jpg

Objavljeno
Če mi pa tole uspe kupit pa vabim vse kle k meni domov na gajbo pira se zmenmo 100 % :worship:

sj niti ni tok težko dostopna. ni tok zlo draga :)

Objavljeno (popravljeno)
Meni se je ena muca čist nalimala na šestko l.98. Bla je pa ona lepa ko satan...Pa oblečena tud :devil: :wub:

te bomo prijeli za besedo hehe

....samo nisem nikjer zasledil da bi to imel že 2004 letnik, za 2005 pa vem da ima (2005 ima tudi kot prvi motor na trgu ovalna sesalna grla, in ne več okroglih)

am..ja 04 tut ma baje, sem zasledil nekje na nekem tujem kawasakijevem forumu...no sej sicer neke drastične razlike zarad tega s prejšnjimi modeli verjetno ni, ampak lepo se čuje hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
:whistle:

In the eyes of a ranger,

The unsuspecting stranger,

Had better know the truth of wrong from right,

Cause the eyes of a ranger are upon you,

Any wrong you do, he's gonna see,

When you're in Texas, look behind you,

Cause that's where the rangers gonna be.

:whistle:

uuuu najjaće :D

Grdi SmRAD, hitri SRAD, 750 comes in my attention :wub:

Suzy

grd je ko pes fuj, če nimaš še denarja za motor raje ne kupuj kot pa da kupiš tako jajce... boš že še kupil

te zadevce majo res hud zvok od kawasakijev

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!