Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
03/04 :wub: Če pa maš kaj proti 98, pa to hropenje fergijev+akrapovič da tak zvok da se ti strga. Elektronika pa itaq sux. Sej še pri 125/250gp še kar ostajajo pri carbih :worship:

čak čak te pridm mal dražt sam da K&N pride pa odvečni šravfki odiedjo :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

aja drgač pa tista 750rr za 1850€ je do konca huda :worship: :worship: :worship:

bombnik taprav... ja dejavu drgač je sekala tista tvoja 98 na obratih, ampak ne pa tko k tale 03/04 ... to je res neki posebnga :D kako poka iz rora. to morš slišat da vidš o čem govorim :D tud brodar je biu baje čist navdušen... jer eku da je mislu da je guma počla :D

sej je tud fafex pohvalu da kj tazga pa tud njegova cebra ne dela :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)

Zdaj pa mam jaz tudi :) zvok enostavno bombasticen :D

dsc00892.jpg

dsc00891.jpg

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno
aja drgač pa tista 750rr za 1850€ je do konca huda :worship: :worship: :worship:

bombnik taprav... ja dejavu drgač je sekala tista tvoja 98 na obratih, ampak ne pa tko k tale 03/04 ... to je res neki posebnga :D kako poka iz rora. to morš slišat da vidš o čem govorim :D tud brodar je biu baje čist navdušen... jer eku da je mislu da je guma počla :D

sej je tud fafex pohvalu da kj tazga pa tud njegova cebra ne dela :P

:yes: :OK:

Objavljeno

dsc00892.jpg

dsc00891.jpg

lep...posnami zvok :D

Objavljeno

dsc00892.jpg

dsc00891.jpg

heh no si končno zamenju ... tisto prej je ko sesalc za listje :P

Objavljeno

Pa še rr je :worship: Drgač pa ma isto konj kot novejši zx-7r :worship:

Objavljeno

dsc00892.jpg

dsc00891.jpg

lpo lpo...kuk pol pride ena takale mašinca, p kuk je pol kej strošlou z njo?kuk je kej registracija p servisi? tnx za info. :winkiss:

Objavljeno

a ne bi ti mal na avtonet pogledu, za registracijo zračunat maš pa na amzs.si, za servise daješ ene 10k na leto za olje pa ene 2k za filter, pije lih en tok ko tvoja rs-ka, pa mal bl gume papa, to je pa vse :D

Objavljeno
a ne bi ti mal na avtonet pogledu, za registracijo zračunat maš pa na amzs.si, za servise daješ ene 10k na leto za olje pa ene 2k za filter, pije lih en tok ko tvoja rs-ka, pa mal bl gume papa, to je pa vse :D

z komplet akrapotom pa se poraba dvigne malo nad apriliino :P....

Objavljeno
Objavljeno (popravljeno)

@ abnormaln: In kdo je to? Kaj so to neki drogeraši?

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)

@Abnormalen

Ali si med izvajalci ? Drugače mi ni prov nič všeč, pa še ene jointe zvijajo tam pa tisti grdi nagravžni kombi ^_^

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno

to je bol za vas ... pa še čupe

:P

Objavljeno
to je bol za vas ... pa še čupe

:P

Dej dej kdo bo te fafovce gledu.

Objavljeno

hvala koci :worship:

Objavljeno

Dvomim da čez cel filmeč fura forc. K tm k forc fura se glih tok avto pele da kumi gre tm k se pa po blatu furajo pa po vod pa 100% en drug pele.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!