Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

V soboto pa malo v Maribor pogledat, kak se kaj mate tam :P

Objavljeno (popravljeno)

Pekarna? Pridema z Nejkootom pogledat :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Pekarna? Pridema z Nejkootom pogledat :D

Škoda da žemljic nimajo, bi še rajši prišo :P

Ja prita kaj no, pa da spijemo kakega :D

Objavljeno

p.s ... pa da čujeta kk bobne lamam :D

Objavljeno

Abnormaln... prvi link k si ga dal je res zakon ...

si ti kje umes? :unsure:

Objavljeno

Kaj kam drugam pa ne bi šel kot samo tja v pekarno... Ni drugače nekak to najin stil z Nejkootom.

Objavljeno
Kaj kam drugam pa ne bi šel kot samo tja v pekarno... Ni drugače nekak to najin stil z Nejkootom.

jebeš tote stile pa vse skup, men bolj je folk čudaški pa opran boljši so mi, jebeš normalne, jaz nisn normaln, ti tut ne čamac, tak da se ne raima več normalne delat hehe...v pekarno pa sn jaz itak na cajte šou se smejat malo onim zadetkom ker so res face eni haha z ovimi čupami...tak da če boš tam ziher prijema malo poglejat, pa remo na kaki pir pa opalimo enga green peacea hehe :D

Objavljeno
jebeš tote stile pa vse skup, men bolj je folk čudaški pa opran boljši so mi, jebeš normalne, jaz nisn normaln, ti tut ne čamac, tak da se ne raima več normalne delat hehe...v pekarno pa sn jaz itak na cajte šou se smejat malo onim zadetkom ker so res face eni haha z ovimi čupami...tak da če boš tam ziher prijema malo poglejat, pa remo na kaki pir pa opalimo enga green peacea hehe :D

Nič ne opalimo ker nisem jaz drogeraš ;)

Si pogledal Zeitgeist?

Objavljeno
Nič ne opalimo ker nisem jaz drogeraš ;)

Si pogledal Zeitgeist?

Pomoje ni mel horsa v mislih :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Abnormaln... prvi link k si ga dal je res zakon ...

si ti kje umes? :unsure:

ne :) tti so lublančani, zej so na touro po JAR al so že nazaj, nvm :) ... fajn ga sekajo pobi ;)

Enga Ivana zanetimo, sam jas tk sam pijem, vlečem mogoč tam pa tam malo kda za dušo , kadim pa sploh ne :D

Mi bomo ene 6h dola, da tonsko nardimo pa vse, pol je pa cajt za pitje, močno pitje, ene 10h bo pa koncert :P

Tak da ti kr pokliči pa je to to :OK:

Si pogledal Zeitgeist?

Js ga glih gledam, toti američani ej, ka nam prekrivajo :P

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

ja čamči je tak sam na hard core stvareh...ono ga sploh ne prime več...hehe

Objavljeno

Ena obična propalica drogerantska praviš :D

Objavljeno
ne :) tti so lublančani, zej so na touro po JAR al so že nazaj, vnm :)

Enga Ivana zanetimo, sam jas tk sam pijem, vlečem mogoč tam pa tam malo kda, kdaim pa sploh ne :D

Mi bomo ene 6h dola, da tonsko nardimo pa vse, pol je pa cajt za pitje, ene 10h bo pa koncert :P

Js ga glih gledam, toti američani ej, ka nam prekrivajo :P

vlečem jaz tudi nea ničesar- in bilokaj si s tem mislil hehe- drugač pa ko grem vun se zadnje cajte držim načela: zakaj bi vozil in pil, če lahko kadim in letim...hehe...pa od teh zelišč me nikoli nea glava boli naslednji pa kozlam, tak ko od alkohola... :D

ja ja on rabi prave doze, da mu kaj hasne :D

Objavljeno
vlečem jaz tudi nea ničesar- in bilokaj si s tem mislil hehe- drugač pa ko grem vun se zadnje cajte držim načela: zakaj bi vozil in pil, če lahko kadim in letim...hehe...pa od teh zelišč me nikoli nea glava boli naslednji pa kozlam, tak ko od alkohola... :D

ja ja on rabi prave doze, da mu kaj hasne :D

Hehe, sej je fajn zanetit kakega ja :P

Pa eno litrco si kupit pa je to to :D

Ej ko bota tja prisla, ce bota, mi bos neka za jest zravn prplo pa ti dam js pol pare :D

Nazadne sm biv lačn ko rakun pa ni blo blizo kaj za jest, edino enga šipšija sm vido da kostane peče :P

Grem js v 9 nebesa, se cujemo jutr, nockooooo :winkiss:

Objavljeno
Hehe, sej je fajn zanetit kakega ja :P

Pa eno litrco si kupit pa je to to :D

Ej ko bota tja prisla, ce bota, mi bos neka za jest zravn prplo pa ti dam js pol pare :D

Nazadne sm biv lačn ko rakun pa ni blo blizo kaj za jest, edino enga šipšija sm vido da kostane peče :P

Grem js v 9 nebesa, se cujemo jutr, nockooooo :winkiss:

haha, maš tam blizu kebapčija, drugač pa itak če bo naš lakom lačni čamči zraun, bo mel poln nahrbtnik hrane tak ko vedno, tak da se ne bat...če boš prijazen do njega ti bo mogoče celo dal en pajs od svojih 6 hamburegerjev in 10 kebapov, ki jih ima vedno pri sebi na zalogi ob vsakem trenutku... :D

Objavljeno
Kje se dobi tisti kombinezon za 24k sit PROBIKER? meni rdeč zgleda prav lep :P

poglejte ga branjevca, kako poceni robo hoče kupovat...samo da profitira haha

Objavljeno

nejko tak ko ovi nemški raper kaj ? :D :D :D

Objavljeno

Jutri pa zxr-ja gledat :worship: Kako pa bo pa sproti poročam :naughty:

Objavljeno
nejko tak ko ovi nemški raper kaj ? :D :D :D

ja, če zaj razmišlam, al bi si pusto dugo čupo čist, samo bo pol bad zaraji čelade, tak da si bom zaj verjetno irokezo dal ono hard core tak ko ma abnormaln hahaha...

uf uf, če nabaviš priji v maribor poglejat, pa da daš en krog, s toto staro kultno mašino...hehe

Objavljeno
uf uf, če nabaviš priji v maribor poglejat, pa da daš en krog, s toto staro kultno mašino...hehe

Haha, v v totem Mariboru se pa že z eno pupo neki dogovarjam, tak da pridem kej naokol :worship: Boš pa di dal mal 636 za prepucat :naughty:

Objavljeno
Haha, v v totem Mariboru se pa že z eno pupo neki dogovarjam, tak da pridem kej naokol :worship: Boš pa di dal mal 636 za prepucat :naughty:

brez problema :OK:

Objavljeno

Moja 1000.objava; tole bomo proslavili, s pirom :worship:

Objavljeno

Nisem jaz drogeraš in sem proti vsem vrstam droge.

ja čamči je tak sam na hard core stvareh...ono ga sploh ne prime več...hehe

Čamac, če že mora, konzumira le alkohol :)

haha najdlje od tega :D

haha, maš tam blizu kebapčija, drugač pa itak če bo naš lakom lačni čamči zraun, bo mel poln nahrbtnik hrane tak ko vedno, tak da se ne bat...če boš prijazen do njega ti bo mogoče celo dal en pajs od svojih 6 hamburegerjev in 10 kebapov, ki jih ima vedno pri sebi na zalogi ob vsakem trenutku... :D

hihi :P

poglejte ga branjevca, kako poceni robo hoče kupovat...samo da profitira haha

HAHAHAHAHAHAHAHA kje si to najdo, jaz sem zadnji, ki bi si kupil Probikerja ;)

Katerega zdaj to? Si dal več linkov menda...

Moja 1000.objava; tole bomo proslavili, s pirom :worship:

te že spet držimo za besedo :D

Objavljeno
Katerega zdaj to? Si dal več linkov menda...

te že spet držimo za besedo :D

Ja unga 750RR, ima pa za razliko od navadnega keihin frgazarje, pa tud ogenj gre iz auspuha, ko ga mal zaliva :worship:

Objavljeno

16-Feb-2008 (Sobota)

22:00 @ Klub Mc-Pekarna, Maribor ... Vstop prost

Koncert: MALO MORGEN (Slo), POGREŠANA KVALITETA (Slo) - old school hc punk

Mariborska četverica MALO MORGEN se bo po letu dni spet predstavila na MC-jevem odru. Za njimi je več kot 60 koncertov, z ostro muziko in besedili brez dlake na jeziku nas bodo vrnili v obdobje Nietov.

POGREŠANA KVALITETA: To so trije pubeci iz Koroške, ki igrajo punk-svojo glasbe. Na žalost so "internetno" še nedosegljivi. So pravzaprav prava osvežitev za recimo temu alternativno sceno v tej naši Sloveniji

Pr pogrešani kvaliteti igram js bobne ;)

Vabljeni! :beer2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!