Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

malo morgen pridem na koncert :D

Objavljeno
:lol1:

hehe :lol: to ti je biu ucas avto :) (no sej je se dej)

Objavljeno

Vozi 200, pa še ma fore.. :krneki:

Objavljeno
Vozi 200, pa še ma fore.. :krneki:

:worship: :lol:

Objavljeno
hehe :lol: to ti je biu ucas avto :) (no sej je se dej)

a sma se midva mogoč srečala kak tedn nazaj na mariborski cesti? sma skup čakala v koloni.. :whistle:

Objavljeno
:lol1:

K bi se usaj zajebaval....

.....te pe čist resni :worship: :worship:

Objavljeno
a sma se midva mogoč srečala kak tedn nazaj na mariborski cesti? sma skup čakala v koloni.. :whistle:

em nwm... :lol: se nc ne spounem da bi kakiga tomosa sm vido :hmm:

Objavljeno
em nwm... :lol: se nc ne spounem da bi kakiga tomosa sm vido :hmm:

tu pr vojašnci sm se z enim naprej rinu pr rdeči luči med avti en s sivo hondo varadero pa za mano.. pol tam nek pr planetu sm ga pa zgubo uzadi ko sm šou naprej proti Vojniku.. pomoje si biu ti ko še nism vidu druge honde varadero 125 u celu :D

Objavljeno
tu pr vojašnci sm se z enim naprej rinu pr rdeči luči med avti en s sivo hondo varadero pa za mano.. pol tam nek pr planetu sm ga pa zgubo uzadi ko sm šou naprej proti Vojniku.. pomoje si biu ti ko še nism vidu druge honde varadero 125 u celu :D

a sivo si vido...k jst mam zlato tak da pomoje nism biu jst O:-) ker dan je pa blo to pa ura???.. k js sm se v petek vozo

Objavljeno
a sivo si vido...k jst mam zlato tak da pomoje nism biu jst O:-) ker dan je pa blo to pa ura???.. k js sm se v petek vozo

nwm točn al petek al četrtek.. ura pa tam okol 14.00 - 15.00 mislim da :whistle:

Objavljeno
no, pa mamo se izpit za avto :D :P

cestitam.... pa varno na cesti...

btw...kje je posnetek od akrapota? :D

Objavljeno (popravljeno)
cestitam.... pa varno na cesti...

btw...kje je posnetek od akrapota? :D

hvala

bos dobo taki posnetek, da se bomo sli 1x furat hehe :D

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

jst sm se tam pelo okol 16.15 pa se to sm pr vojasnc zavil prot cinkarni O:-) se ni pene ce se še nisma se še pa boma srecela :OK:

Objavljeno

hahahaha

drugač pa prijem jaz poglejat, kak ga houzi seka na bobne :D

Objavljeno
hvala

bos dobo taki posnetek, da se bomo sli 1x furat hehe :D

ce bom se mel motor komot :D

Objavljeno

hahaha :worship:

no, pa mamo se izpit za avto :D :P

congrats :P

Objavljeno
ce bom se mel motor komot :D

nevem če boš lahko držal tako oster tempo, sploh če bo šel še duhec zraun :lol1:

Objavljeno
nevem če boš lahko držal tako oster tempo, sploh če bo šel še duhec zraun :lol1:

HAHAHA :lol1:

Objavljeno

pa zakaj ga to hecate, k ma NSR al res tko počas voz :hmm: :D

Objavljeno

to tud mene zanima.

takrat je iz MB ja še tebe nejko zadi pelov pa ga nismo glih čakal :)

Objavljeno

zato ker se iz nekoga pac morejo norcevat...klasika, na katero se clovek sploh vec ne ozira :)

Objavljeno
to tud mene zanima.

Če se jaz prav spomnim sem Nejkoota peljal jaz :) Pa en izvoz sva mislila da grete tam pa niste šli pa sma se narobe peljala ampak sma potem prišla na staro cesto in vas lepo vse dohitela :) Cagiva res gre k burja :D

Aja Duhec... Hm NSR je itak največja jajca od 125k, hecamo pa ga ker vozi kot penzionist.

Objavljeno

neom zaj šimfo neke, ker to ni lepo, pač morš se prit pelat in doživet hehe...no mimogrede- jaz sem mel 1 tedn ninjo, in resnično sem se navajal na motor in vozil skrajno previdno- pa sma z čamacom kljub temu duheca in kukeca na vrhu mariborskega pohorja čakala skoraj 10 min...kukec kao ni mel bencina in ni mogo vozit bolj hitro duhec pa pač duhec ravno skoz ovinke hehe...duhec nea zameri se si faca drugač, samo voziš pa res počasi ko stara kura hehe...no sej to sn ti tak že povedo...ker če sn jaz totaln aberveznik na motoru te čakal gori te že bo nekaj res...lahko pa nas letos prepričaš v nasprotno, pa gremo gor na pohorje ko so zaprti ovinki in lahko s 125-ko še bolje odpelješ, pol pa se bom posipal s pepelom- možno da si mel le slab dan- ampak dvomim... :D

lahko čamac potrdi moje govorice :D

to tud mene zanima.

ne, jaz sn z čamacom se pelo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!