Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
zato ker se iz nekoga pac morejo norcevat...klasika, na katero se clovek sploh vec ne ozira :)

doro samo to ni norčevanje, to je resnica... :D

Objavljeno
zato ker se iz nekoga pac morejo norcevat...klasika, na katero se clovek sploh vec ne ozira :)

Norčevanje je vedno z razlogom, nikoli ne mlatimo prazne slame :P izjema je tisto z menoj in debelostjo :D

Smešno pa mi je zakaj si nekateri kupujejo cestake (najbrž zarad šminke) ker s tako vožnjo bi jim bolj pristajalo kaj bolj umirjenega pa še lepše bi sedeli in tako dalje... ne pa da se mučijo tako počasi na cestakih :) Saj tudi ti si ravno tak en Duhec :)

Objavljeno
Norčevanje je vedno z razlogom, nikoli ne mlatimo prazne slame :P izjema je tisto z menoj in debelostjo :D

Smešno pa mi je zakaj si nekateri kupujejo cestake (najbrž zarad šminke) ker s tako vožnjo bi jim bolj pristajalo kaj bolj umirjenega pa še lepše bi sedeli in tako dalje... ne pa da se mučijo tako počasi na cestakih :) Saj tudi ti si ravno tak en Duhec :)

emm te pa mi povej kak se naj nevem kak odlicno pelem, ce z motorjem nisn nareo niti 500km, al kolko jih pac je...prej sn pa vozo varaderota 125 haloo

Objavljeno

no pa tudi na tem je nekaj resnice---sej si danes si meril špreh v knjižnici pa smo vidli- sej drugič bom slikal pa pokazal še ostalim da vendarle je nekaj na tem hehe

Objavljeno
emm te pa mi povej kak se naj nevem kak odlicno pelem, ce z motorjem nisn nareo niti 500km, al kolko jih pac je...prej sn pa vozo varaderota 125 haloo

sej sm ti jst obljubil free lessons na marofu :D

Objavljeno

jop :D hvala :D

Objavljeno

ja jaz sn tui vozo še slabše ko varaderota, pa z ninjo tui niam kaj dost kilometrov več ko ti...pa sma šla zadnič, pa si nekam preveč šparal totega gikserčka, pa sploh niso bli kaki ovinki, tak da bi ga komot malo bolj prignal, da ne boš rekel da so ble gume krive...no sej itak vsak vozi kak mu paše, pač včasih se mormo malo norca delat- sej isto bi se lahko kaki matex al pa koci iz mene, če b šli na kake ovinke, pa ne bi blo zamere, samo ipak nekak spodobno pa se je le treba pelat hehe

Objavljeno

Nejkoo ma dosti manj prevoženih kot ti pa tudi jaz nimam ravno dosti kilometrov za sabo :) Pa baje je tudi jawa švignila mimo varaderota, ki gre konkretno bolj :)

no pa tudi na tem je nekaj resnice---sej si danes si meril špreh v knjižnici pa smo vidli- sej drugič bom slikal pa pokazal še ostalim da vendarle je nekaj na tem hehe

HAHAHA :D

ooo inštrukcije :naughty:

Objavljeno

Drugače pa nimam proti nobenemu nič, prav je, da ljudje vozijo različno in naj noben ne bo užaljen ali kaj podobnega ker ne mislim nič slabega :) Vsaka stvar je za nekaj dobra :)

Ti gixxer pa daj raje na youtube da slišimo akrapota :D

Objavljeno

Jah, Čamac in Nejkoo (on pa sploh) imata največjega. Ostali se lahko samo skrijete. :unsure:

Objavljeno
Jah, Čamac in Nejkoo (on pa sploh) imata največjega. Ostali se lahko samo skrijete. :unsure:

Priznam, nimam. :) Pa ne vem zakaj mene mešaš zraven, jaz nobenemu nisem rekel, da vozim boljše ali karkoli ;) Pač vsak naj vozi kakor zna :) Tudi jaz nisem dober :)

Objavljeno
Drugače pa nimam proti nobenemu nič, prav je, da ljudje vozijo različno in naj noben ne bo užaljen ali kaj podobnega ker ne mislim nič slabega :) Vsaka stvar je za nekaj dobra :)

Ti gixxer pa daj raje na youtube da slišimo akrapota :D

to si dobro povedo ja.. te razlike pa bodo prišle do izraza šele kasneje ko bojo eni stari 90let drugih pa bojo že 60let gnili v zemlji :D

Objavljeno
ja jaz sn tui vozo še slabše ko varaderota, pa z ninjo tui niam kaj dost kilometrov več ko ti...pa sma šla zadnič, pa si nekam preveč šparal totega gikserčka, pa sploh niso bli kaki ovinki, tak da bi ga komot malo bolj prignal, da ne boš rekel da so ble gume krive...no sej itak vsak vozi kak mu paše, pač včasih se mormo malo norca delat- sej isto bi se lahko kaki matex al pa koci iz mene, če b šli na kake ovinke, pa ne bi blo zamere, samo ipak nekak spodobno pa se je le treba pelat hehe

jop, pac niam takih jajc, da bi se tam po navadni cesti 205km/h pelo, pa kaj. ti pa tak kot si tud sam reko, ne znas prav nic drugega, kot se naganjat...pac si vec upas kot jaz, kar pa se ne pomeni, da tud bol obvladas motor...

pa doro saj seeno, bomo vidli konc sezone al pa pac poleti, kak bo kdo napredoval ali ne...

Objavljeno

valda, to pa je od svežega pohorskega lufta :lol1:

Objavljeno
to si dobro povedo ja.. te razlike pa bodo prišle do izraza šele kasneje ko bojo eni stari 90let drugih pa bojo že 60let gnili v zemlji :D

ti se boš oglašal, ti tudi ne šparaš najbolj, na ninji te še sicer nisem videl, sem pa te videl prehitevat v škarje v najbolj nepregledne ovinke z xt-jko ;) toliko o varnosti :) sem tudi s hondo enkrat ostal zadaj, res pa je da nisem poznal ceste pa zelo nepregledna je v škarje pa v ovinke pa ne bom prehiteval avtov na nepoznani cesti :) torej tudi jaz razmišljam na motorju in nisem zdaj nek norec kakor me hočeš prikazat

Objavljeno
valda, to pa je od svežega pohorskega lufta :lol1:

pravijo da je najbolje če ga daš v topel ovčji drek, baje pa je najboljši tisti, ki še ven z riti ni prišel B)

Objavljeno

Mislim pa da smo vsi tukaj veliki začetniki in komaj čakam, da se zberemo na kakšnem marofu in se gremo malo učit, nobenemu ne more škodit :) bomo spomladi probali kaj zorganizirat, a je prav?

Objavljeno

ok, zate in tvojo varaderko pa bomo dali naredit kamnito repliko marofa :whistle:

Objavljeno
jop, pac niam takih jajc, da bi se tam po navadni cesti 205km/h pelo, pa kaj. ti pa tak kot si tud sam reko, ne znas prav nic drugega, kot se naganjat...pac si vec upas kot jaz, kar pa se ne pomeni, da tud bol obvladas motor...

pa doro saj seeno, bomo vidli konc sezone al pa pac poleti, kak bo kdo napredoval ali ne...

ja itak da ne znam, ki bi pa te naj znal, s 1000 km vožnje s kavbojkami...no sej tak ko si reko- bomo tekom sezone šli na kake ovinke še kdaj, pa tud na dirkališče pa bomo tam malce tekmovali...no sej glavno pa je da mam vsi streho nad glavo in kaj za pod zob, reveži v afriki pa tekmujejo keri bo z boso nogo bolj daleč kamen brcno, tak da nima veze...jaz sn pa vedno bil norčav dečko in sn se rad norčeval in hecal (sej zato ko sn bil mali so me tud dostkrat narezali), tak da lahko vi tui malo kako sočno spustite na moj račun neom jezn...malo se je treba zajebavat, kaj boš te resn neke :D

Objavljeno

Nejko je rek da mi časti pir v soboto, kk fajn :D

Objavljeno
ok, zate in tvojo varaderko pa bomo dali naredit kamnito repliko marofa :whistle:

haha :D a misliš da bom jaz mel ta motor al kaj... čakam papirje da grem na homologacijo in gre v prodajo :) motor je p brezhiben in mislim da bi ga moral prodati brez težav... potem pa počasi rs 250 :)

Objavljeno
Nejko je rek da mi časti pir v soboto, kk fajn :D

ok, ti pa meni eno baklo...pa ne kakega domačega šita prosim- only skank :D

Objavljeno

Drogeraši :trance_33_sleep:

Objavljeno

Pa nimam js kaj za dahat, ko sam itak ne, če ma kdo kda kaj pa ponudi taj ja, da bi pa sam kupo pa ne :grim

Najbol smešno je na tonskih vajah tote mariborčane poslušat: "dej fdari tam malo bol nooo" :lol1:

Nazadne ko smo bli v pekarni, ko sm mev tonsko z bobnami, mi je uni kuj neki nabijo, da je mogo 3x povedet predn sm ga zastopo :D

Objavljeno

pa kaj boš s skunkom, ti bom jst prnesu en litr šmrjokla, pa če te ne bo drug dan dost glava bolela ti bom pa še dva deci žvepla not zlil, boš mislu da ti hirošime rušijo v glavi :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!