Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Nejko je rek da mi časti pir v soboto, kk fajn :D

Mogoče se pa pridružiš eliti velikih. :evilgrin:

Objavljeno
Mogoče se pa pridružiš eliti velikih. :evilgrin:

Daj ugasni se raček.

Objavljeno
Pa nimam js kaj za dahat, ko sam itak ne, če ma kdo kda kaj pa ponudi taj ja, da bi pa sam kupo pa ne :grim

Najbol smešno je na tonskih vajah tote mariborčane poslušat: "dej fdari tam malo bol nooo" :lol1:

Nazadne ko smo bli v pekarni, ko sm mev tonsko z bobnami, mi je uni kuj neki nabijo, da je mogo 3x povedet predn sm ga zastopo :D

no no, vi korošci pa ste zadnji ki bi lahko se norčevali iz katerhikoli narečij...ker vi pa nea govorite, vi spuščate neke krike- take kot da bi glaževino goltali, zraun pa hteli himno pet... :D

pa kaj boš s skunkom, ti bom jst prnesu en litr šmrjokla, pa če te ne bo drug dan dost glava bolela ti bom pa še dva deci žvepla not zlil, boš mislu da ti hirošime rušijo v glavi :D

hehe, eh nisn jaz več v formi, nevem zakaj nisi na piknik prišo, da bi mi bil sparing partner hehe...ostali so kar nekam hitro krepnili...zaj pa že dugo nisn pil neke in nisn pripravljen natkake podvige :D

Objavljeno

Ne gre, off button ne dela.

Objavljeno
Ne gre, off button ne dela.

tebi ne samo off button da ne dela, mam občutek da so tut ostale funkcije šle k rakom žvižgat... :D

Objavljeno

To pa samo zato, ker imaš večjega. :rolleyes:

Objavljeno

Tu se trudim pisat nekako slovensko :D

Je pa ja zanimivo po Koroško tovčt :D

V soboto zutra prvo froštih pol se grmo škijat, ižino požrem si hvače pa srajco spglam pol bo pa ž tk cajt za u maribor jt, pa še dola krga stegnemo pa zašpilamo mavo pa bo to to :OK:

Objavljeno
To pa samo zato, ker imaš večjega. :rolleyes:

manjvrednostni kompleks je jeba ja :D

Objavljeno
no no, vi korošci pa ste zadnji ki bi lahko se norčevali iz katerhikoli narečij...ker vi pa nea govorite, vi spuščate neke krike- take kot da bi glaževino goltali, zraun pa hteli himno pet... :D

hehe, eh nisn jaz več v formi, nevem zakaj nisi na piknik prišo, da bi mi bil sparing partner hehe...ostali so kar nekam hitro krepnili...zaj pa že dugo nisn pil neke in nisn pripravljen natkake podvige :D

hehehe saj jaz tut ne.....pred novim letom sem bil na eni fešti v študentskem na bežigradu....pol litra redbullvodke pa litr pa pol čistga kuhanga (brez vode) iz buteljk, pa je bil blackout :whistle: baje sm slonel na štoku od vrat pa kr enkat naravnost nazaj na glavo padu :lol1:

Objavljeno
Tu se trudim pisat nekako slovensko :D

Je pa ja zanimivo po Koroško tovčt :D

V soboto zutra prvo froštih pol se grmo škijat, ižino požrem si hvače pa srajco spglam pol bo pa ž tk cajt za u maribor jt, pa še dola krga stegnemo pa zašpilamo mavo pa bo to to :OK:

al pa tota: moj atan pa ma avtana klijana :D

Objavljeno
manjvrednostni kompleks je jeba ja :D

Jep, za vse ste krivi večjeokurčeni.

Objavljeno

K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D

Objavljeno
hehehe saj jaz tut ne.....pred novim letom sem bil na eni fešti v študentskem na bežigradu....pol litra redbullvodke pa litr pa pol čistga kuhanga (brez vode) iz buteljk, pa je bil blackout :whistle: baje sm slonel na štoku od vrat pa kr enkat naravnost nazaj na glavo padu :lol1:

te si bil pa poredkan

koci ti povem kakšen si ti: v svojem priimku, namesto J, daj G... :lol1:

Objavljeno

Tiha voda vejke grabne dieva so morn'e od ledi

rženi kroh pa mavo mošta cievo nuoč zdrži. :OK:

Objavljeno
K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D

pa še takšen ko sem prej omeno...namesto j, g :D

Objavljeno

ko cgan hahaha, huda :worship:

Objavljeno

Pol pa terc pa gmajtn :D

Objavljeno
Pol pa terc pa gmajtn :D

daj prevedi te svoje hieroglife v gajico, da bo še kdo razen tebe to razumel

Objavljeno
daj prevedi te svoje hieroglife v gajico, da bo še kdo razen tebe to razumel

lahko še v cirilico:

пол па терц па гмајтн :D

Objavljeno (popravljeno)

To je tipično koroško, ko je kdo vesel, da mo rečeš ... Pol pa terc pa gmajtn .......... recimo nejko je dobo nov zobni aparat (tračnice-železnico-AJZNPON po koroško :P) ..... Pol pa terc pa gmajtn ... gmajtn=vesel :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

in kaj to pomeni v slovenščini terc pa gmajt

ok gmajt si povedal, kaj pa je terc

ajznpon pa tudi pri nas rečemo

Objavljeno (popravljeno)
ajznpon pa tudi pri nas rečemo

ajzngart pa v lord of the rings rečejo :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Aja še terc je problem ... ja hmmmmm pač ... matr si terc=budalo, tele :D

Objavljeno

razcvjetat će mu se šupak, i to jako boliii hahahahahahahhaahah

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!