Igorr Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Nejko je rek da mi časti pir v soboto, kk fajn :D Mogoče se pa pridružiš eliti velikih. :evilgrin:
Čamac Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Mogoče se pa pridružiš eliti velikih. :evilgrin: Daj ugasni se raček.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Pa nimam js kaj za dahat, ko sam itak ne, če ma kdo kda kaj pa ponudi taj ja, da bi pa sam kupo pa ne :grim Najbol smešno je na tonskih vajah tote mariborčane poslušat: "dej fdari tam malo bol nooo" :lol1: Nazadne ko smo bli v pekarni, ko sm mev tonsko z bobnami, mi je uni kuj neki nabijo, da je mogo 3x povedet predn sm ga zastopo :D no no, vi korošci pa ste zadnji ki bi lahko se norčevali iz katerhikoli narečij...ker vi pa nea govorite, vi spuščate neke krike- take kot da bi glaževino goltali, zraun pa hteli himno pet... :D pa kaj boš s skunkom, ti bom jst prnesu en litr šmrjokla, pa če te ne bo drug dan dost glava bolela ti bom pa še dva deci žvepla not zlil, boš mislu da ti hirošime rušijo v glavi :D hehe, eh nisn jaz več v formi, nevem zakaj nisi na piknik prišo, da bi mi bil sparing partner hehe...ostali so kar nekam hitro krepnili...zaj pa že dugo nisn pil neke in nisn pripravljen natkake podvige :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Ne gre, off button ne dela. tebi ne samo off button da ne dela, mam občutek da so tut ostale funkcije šle k rakom žvižgat... :D
Igorr Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 To pa samo zato, ker imaš večjega. :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Tu se trudim pisat nekako slovensko :D Je pa ja zanimivo po Koroško tovčt :D V soboto zutra prvo froštih pol se grmo škijat, ižino požrem si hvače pa srajco spglam pol bo pa ž tk cajt za u maribor jt, pa še dola krga stegnemo pa zašpilamo mavo pa bo to to :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 To pa samo zato, ker imaš večjega. :rolleyes: manjvrednostni kompleks je jeba ja :D
k0ci Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 no no, vi korošci pa ste zadnji ki bi lahko se norčevali iz katerhikoli narečij...ker vi pa nea govorite, vi spuščate neke krike- take kot da bi glaževino goltali, zraun pa hteli himno pet... :D hehe, eh nisn jaz več v formi, nevem zakaj nisi na piknik prišo, da bi mi bil sparing partner hehe...ostali so kar nekam hitro krepnili...zaj pa že dugo nisn pil neke in nisn pripravljen natkake podvige :D hehehe saj jaz tut ne.....pred novim letom sem bil na eni fešti v študentskem na bežigradu....pol litra redbullvodke pa litr pa pol čistga kuhanga (brez vode) iz buteljk, pa je bil blackout :whistle: baje sm slonel na štoku od vrat pa kr enkat naravnost nazaj na glavo padu :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Tu se trudim pisat nekako slovensko :D Je pa ja zanimivo po Koroško tovčt :D V soboto zutra prvo froštih pol se grmo škijat, ižino požrem si hvače pa srajco spglam pol bo pa ž tk cajt za u maribor jt, pa še dola krga stegnemo pa zašpilamo mavo pa bo to to :OK: al pa tota: moj atan pa ma avtana klijana :D
Igorr Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 manjvrednostni kompleks je jeba ja :D Jep, za vse ste krivi večjeokurčeni.
Čamac Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 hehehe saj jaz tut ne.....pred novim letom sem bil na eni fešti v študentskem na bežigradu....pol litra redbullvodke pa litr pa pol čistga kuhanga (brez vode) iz buteljk, pa je bil blackout :whistle: baje sm slonel na štoku od vrat pa kr enkat naravnost nazaj na glavo padu :lol1: te si bil pa poredkan koci ti povem kakšen si ti: v svojem priimku, namesto J, daj G... :lol1:
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Tiha voda vejke grabne dieva so morn'e od ledi rženi kroh pa mavo mošta cievo nuoč zdrži. :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D pa še takšen ko sem prej omeno...namesto j, g :D
k0ci Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Pol pa terc pa gmajtn :D daj prevedi te svoje hieroglife v gajico, da bo še kdo razen tebe to razumel
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 daj prevedi te svoje hieroglife v gajico, da bo še kdo razen tebe to razumel lahko še v cirilico: пол па терц па гмајтн :D
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 (popravljeno) To je tipično koroško, ko je kdo vesel, da mo rečeš ... Pol pa terc pa gmajtn .......... recimo nejko je dobo nov zobni aparat (tračnice-železnico-AJZNPON po koroško :P) ..... Pol pa terc pa gmajtn ... gmajtn=vesel :D Popravljeno Februar 12, 2008. Popravil AbNormaln
k0ci Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 in kaj to pomeni v slovenščini terc pa gmajt ok gmajt si povedal, kaj pa je terc ajznpon pa tudi pri nas rečemo
Čamac Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 (popravljeno) ajznpon pa tudi pri nas rečemo ajzngart pa v lord of the rings rečejo :D Popravljeno Februar 12, 2008. Popravil Čamac
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Aja še terc je problem ... ja hmmmmm pač ... matr si terc=budalo, tele :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 ajzngart pa v lord of the ring rečejo :D evo jih lord of the rings pederčine hahahah umirammm http://www.youtube.com/watch?v=zVtXnFmUtOE...feature=related
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 razcvjetat će mu se šupak, i to jako boliii hahahahahahahhaahah
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se