Čamac Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 evo jih lord of the rings pederčine hahahah umirammmhttp://www.youtube.com/watch?v=zVtXnFmUtOE...feature=related tale je boljša http://www.youtube.com/watch?v=pc2OJGAcvJ0
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 Grah, krompir in zelnaste glave, pa začimbe in dišave, vse kar lepša nam življenje, vrtičkarji vrtičkarji
Schmid87 Objavljeno Februar 12, 2008 Objavljeno Februar 12, 2008 no, pa mamo se izpit za avto :D :P čestitke :OK:
Breezer Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 ok, zate in tvojo varaderko pa bomo dali naredit kamnito repliko marofa :whistle: kje na marofu tu??
Breezer Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D podgurje raztura...to vm povem iz lastnih izkušn :worship: B)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) no pubeci- zdaj sem razjasno glede mojga auspuha...nekaj cajta sem bil celo v dilemi- kaj pa če je ponaredek, glede na to da nimam nobenih papirjev o njem- sploh pa ko sem videl pri đeriju da ma tisto številko in vgraviran akrapotov logo na kapici odzadaj nad izpušno odprtino, kar pa jaz nimam...no zdaj sem pogledal na akrapovičevi strani in primerjal njihov open-line race slip on in ugotovil da je identičen mojemu- tudi brez kakršnihkoli vgraviranih logotov in številk...torej tako kot sem sklepal, imam open line verzijo akrapota, že v osnovi brez db killerja, zato tudi ne gre homologirat, đeriju pa naprimer gre...drugač pa me zdaj res zanima razlika brez ali z db killerjem- boma mogla z đerijem sprobat, ker ko smo bli pri njemu in je šaltal ninjo se mi je zdel isti zvok ko pri mojemu, ogenj pa tud seka obema hehe...boma mogla spomladi oba motorja skup pa sprobat- će seveda ne boš prej db killerja ven dal hehe Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil _Nejkoo_
Čamac Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 Potemtakem ima Đerijeva ninja še bolj pussy zvok?
Noiser69 Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) haha :P Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil AbNormaln
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) Potemtakem ima Đerijeva ninja še bolj pussy zvok? ja, ampak še vseeno 1000krat jači kot nek unknown dpr, narejen iz ribjih kosti, nekje v ugandi ali slonokoščeni obali no verjetno pa se prisotnost tega db- killerja pozna predvsem na višjih obratih (kjer se moja itak tak dere da nea čujem niti vetra pri 200kmh hehe) , na nizkih obratih je pomoje isti kurac... Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil _Nejkoo_
Čamac Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 DPM če že :D Drugače pa ni iz Ugande in podobno, ampak iz dežele, kjer se ustvarjajo najlepši in najboljši motorji, avtomobili, kjer nastaja in postavlja smernice svetovna moda, kulinarika itd
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 DPM če že :D Drugače pa ni iz Ugande in podobno, ampak iz dežele, kjer se ustvarjajo najlepši in najboljši motorji, avtomobili, kjer nastaja in postavlja smernice svetovna moda, kulinarika itd se vse strinjam, smisel za estetiko res imajo, ampak tu se pa zadeva konča...ko pa se začnemo pogovarjat o resnični kvaliteti, dolgotrajni funkcionalnosti in vsesplošni zanesljivosti ter primatu na področju strojništva in ostale tehnike, pa bomo oči vrgli na deželo vzhajajočega sonca, za same izpušne sisteme, ko smo ravno pri tem, pa kar pred domači prag... :yes:
frk Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 DPM če že :D Drugače pa ni iz Ugande in podobno, ampak iz dežele, kjer se ustvarjajo najlepši in najboljši motorji, avtomobili, kjer nastaja in postavlja smernice svetovna moda, kulinarika itd to je pomembno ne :D bajsi
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 to je pomembno ne :D bajsi hahahahahahhaahaah
payback Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 heh...jao kake mate vi :worship: :lol: O:-)
Noiser69 Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na zgornji strani
Noiser69 Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 Počasi se polni zbirka mojih pesmi ... a še kdo piše tu? (to sm že vprašo 1x) ;)
Čamac Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 Ajde napiši sem gor kakšen tekst da vidimo... Kakšnega aduta skrivaš v rokavu proti sistemu, itd
k0ci Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D
Noiser69 Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 Pa niso same take čamac ;) So tut pesniške ... ene pišem za bend ... ene pa za dušo ;) Eni jih zastopijo, so jim všeč, spet drugi jih ne marajo :) No ena izmed mojih prvih ;) KLIK
Roky Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D Pa letos še kej v naše konce prlet :evilgrin:
k0ci Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 uf na zbile pa itq mislim prit takoj ko dobim izpit
JeRn3j Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) Potemtakem ima Đerijeva ninja še bolj pussy zvok? haha dobra ja :D pomojem je isti kurac oboje :P aja fantki dans dobu K&N a ... zdej pa bo grmel ja :evilgrin: no pa še novica dneva : DejaVu je dobil nov BOOOOOMBNIK... ampak dobesedno... usi toti naši akrapoti pa pičke materne se skrijejo ko tisto začne sekat :D brez zajebancije jst sm skor na rit padu k je prasica zalavfala... boste vi vidla kaj pomen kawasaki old school :evilgrin: :winkiss: noro noro noro dobr zvok... to je taprav old school zvok :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: KAWASAKI `92 750 RR Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil JeRn3j
Roky Objavljeno Februar 13, 2008 Objavljeno Februar 13, 2008 uf na zbile pa itq mislim prit takoj ko dobim izpit Uuuu,toj pa lepo slišat :grim :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se