Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Grah, krompir in zelnaste glave, pa začimbe in dišave, vse kar lepša nam življenje, vrtičkarji vrtičkarji
Objavljeno
no, pa mamo se izpit za avto :D :P

čestitke :OK:

Objavljeno
ok, zate in tvojo varaderko pa bomo dali naredit kamnito repliko marofa :whistle:

kje na marofu tu??

Objavljeno
K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D

podgurje raztura...to vm povem iz lastnih izkušn :worship: B)

Objavljeno (popravljeno)

no pubeci- zdaj sem razjasno glede mojga auspuha...nekaj cajta sem bil celo v dilemi- kaj pa če je ponaredek, glede na to da nimam nobenih papirjev o njem- sploh pa ko sem videl pri đeriju da ma tisto številko in vgraviran akrapotov logo na kapici odzadaj nad izpušno odprtino, kar pa jaz nimam...no zdaj sem pogledal na akrapovičevi strani in primerjal njihov open-line race slip on in ugotovil da je identičen mojemu- tudi brez kakršnihkoli vgraviranih logotov in številk...torej tako kot sem sklepal, imam open line verzijo akrapota, že v osnovi brez db killerja, zato tudi ne gre homologirat, đeriju pa naprimer gre...drugač pa me zdaj res zanima razlika brez ali z db killerjem- boma mogla z đerijem sprobat, ker ko smo bli pri njemu in je šaltal ninjo se mi je zdel isti zvok ko pri mojemu, ogenj pa tud seka obema hehe...boma mogla spomladi oba motorja skup pa sprobat- će seveda ne boš prej db killerja ven dal hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Potemtakem ima Đerijeva ninja še bolj pussy zvok?

Objavljeno (popravljeno)

haha :P

post-14178-1202913894.jpg

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno (popravljeno)

ja, ampak še vseeno 1000krat jači kot nek unknown dpr, narejen iz ribjih kosti, nekje v ugandi ali slonokoščeni obali

no verjetno pa se prisotnost tega db- killerja pozna predvsem na višjih obratih (kjer se moja itak tak dere da nea čujem niti vetra pri 200kmh hehe) , na nizkih obratih je pomoje isti kurac...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

DPM če že :D Drugače pa ni iz Ugande in podobno, ampak iz dežele, kjer se ustvarjajo najlepši in najboljši motorji, avtomobili, kjer nastaja in postavlja smernice svetovna moda, kulinarika itd

Objavljeno
DPM če že :D Drugače pa ni iz Ugande in podobno, ampak iz dežele, kjer se ustvarjajo najlepši in najboljši motorji, avtomobili, kjer nastaja in postavlja smernice svetovna moda, kulinarika itd

se vse strinjam, smisel za estetiko res imajo, ampak tu se pa zadeva konča...ko pa se začnemo pogovarjat o resnični kvaliteti, dolgotrajni funkcionalnosti in vsesplošni zanesljivosti ter primatu na področju strojništva in ostale tehnike, pa bomo oči vrgli na deželo vzhajajočega sonca, za same izpušne sisteme, ko smo ravno pri tem, pa kar pred domači prag... :yes:

Objavljeno

to je pomembno ne :D bajsi

Objavljeno
to je pomembno ne :D bajsi

hahahahahahhaahaah

Objavljeno

heh...jao kake mate vi :worship: :lol: O:-)

Objavljeno
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na zgornji strani
Objavljeno

:lol1: :kva2:

Objavljeno

Počasi se polni zbirka mojih pesmi ... a še kdo piše tu? (to sm že vprašo 1x) ;)

Objavljeno

Ajde napiši sem gor kakšen tekst da vidimo... Kakšnega aduta skrivaš v rokavu proti sistemu, itd

Objavljeno
K0cija bi tudi rad spoznal čimprej na kaki vožnji :D fajn pubec pa dokaj razglodan :D

uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D

Objavljeno

Pa niso same take čamac ;)

So tut pesniške ... ene pišem za bend ... ene pa za dušo ;)

Eni jih zastopijo, so jim všeč, spet drugi jih ne marajo :)

No ena izmed mojih prvih ;)

KLIK

Objavljeno
uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D

Pa letos še kej v naše konce prlet :evilgrin:

Objavljeno

uf na zbile pa itq mislim prit takoj ko dobim izpit

Objavljeno (popravljeno)

haha dobra ja :D pomojem je isti kurac oboje :P

aja fantki dans dobu K&N a ... zdej pa bo grmel ja :evilgrin:

no pa še novica dneva : DejaVu je dobil nov BOOOOOMBNIK... ampak dobesedno... usi toti naši akrapoti pa pičke materne se skrijejo ko tisto začne sekat :D

brez zajebancije jst sm skor na rit padu k je prasica zalavfala... boste vi vidla kaj pomen kawasaki old school :evilgrin:

post-10875-1202924964_thumb.jpg

post-10875-1202925012_thumb.jpg

:winkiss: noro noro noro dobr zvok... to je taprav old school zvok :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

KAWASAKI `92 750 RR

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
uf na zbile pa itq mislim prit takoj ko dobim izpit

Uuuu,toj pa lepo slišat :grim :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!