Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ampak ta še vsaj super zgleda, ne pa kak gsxr pa kompanija tega letnika, da te srat prime

dejavu, naj ti lepo in dolgo služi, pa da ne bo okusila usode bivšega kwaka B)

Objavljeno

Tej pa tto pokažem ko sm jo pred 1 uro napiso ...

Tvoja Senca

Misel nate povzroča bolečino,

Ki ji ni videti konca in se veča.

Oči mi prikazujejo tvoje sence,

Ki neprestano kličejo njegovo ime.

Moj pogled se zmeraj ustavi tam,

Kjer solza potone v pozabo.

To je tam, kjer tvoje molčeče ustnice

Vabijo tišino na ples prevare

Luna počasi osvetljuje cesto,

Ki vodi v neskončno apatijo

In v neizmeren raj bolečnine,

Kjer se otroci počasi prebujajo v ta brezčuten svet

Harmonija prepevanja draži oblake,

Ki se skupaj s tabo kopljejo v reki ljubezni

In počasi kakor veterc,

bežijo novim spoznanjem naproti

Objavljeno

Skrivej to da nebo kdo kopiru :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D

hehe bomo šli ja- kaj štajerske, koroške so taprave hehe

@ dežavu, bravo majstore, te si pa res kupo toto staro pošast, komaj čakam da prideš v maribor in daš en krog hehe, da vidimo če je res taki bombnik

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
@ dežavu, bravo majstore, te si pa res kupo toto staro pošast, komaj čakam da prideš v maribor in daš en krog hehe, da vidimo če je res taki bombnik

Seveda, mal pa sm se zajebu k se morem zdele učit za zagovor pa mi misli skoz uhajajo sej veste kam. Drugač sem pa kar navdušen, posebej me je navdušila stabilnost motocikla in pa kako lepo vleče skoz vse obrate :worship: Pa zvok normalno, bom kakšen clip nalimal ob priliki.

Objavljeno
uh to pa obvezno, pa še modrega dirkača bova vzela zravn d bo mal kelnarce predstavu, da vidim če so tote štajerske res tok dobre :D

jajaja itak :D

Seveda, mal pa sm se zajebu k se morem zdele učit za zagovor pa mi misli skoz uhajajo sej veste kam. Drugač sem pa kar navdušen, posebej me je navdušila stabilnost motocikla in pa kako lepo vleče skoz vse obrate :worship: Pa zvok normalno, bom kakšen clip nalimal ob priliki.

uu čestitke, clip pa le čimprej da slišimo :D

Objavljeno

The three-date theory is getting old

everyone is getting left out in the cold

I wish it didn't have to be so bad

So I'll see you with another guy

who pretends not to hear you when you cry, oh yeah

I wish it didn't have to be so bad

Objavljeno

I love it when the kids come on over and I get, I have them suck and kiss my peepee tenderly and gently. I like it when the kids sit on my lap, and talk about unicorns and flowers and things like that. Maybe I'll even suck their blood. See ya kids jutri ;)

Nočkoooo

Objavljeno
I love it when the kids come on over and I get, I have them suck and kiss my peepee tenderly and gently. I like it when the kids sit on my lap, and talk about unicorns and flowers and things like that. Maybe I'll even suck their blood. See ya kids jutri ;)

Nočkoooo

meni pa je najbolša tota:

six six six, the number of the beast, sacrfice is going on tonight...muaahahahaha, iron maiden so najjači s totimi besedili satanovimi :worship:

al pa tota:

bring your daughter, to the slaughter haha, tota tui seka

Objavljeno

Jebote Metal :D

Itak je najbols ko ti ga 10 letni froc potegne ... paše k šus ;)

Lahko noč nejkooooooo pa prst v rit pa bolho v pomoč pa kurca na luč da ne bo koledar se prehitro premakno pa komarja ubi ker lahk žuželka nasede na mino

ADIJOOOOSSSS

Objavljeno
Jebote Metal :D

Itak je najbols ko ti ga 10 letni froc potegne ... paše k šus ;)

Lahko noč nejkooooooo pa prst v rit pa bolho v pomoč pa kurca na luč da ne bo koledar se prehitro premakno pa komarja ubi ker lahk žuželka nasede na mino

ADIJOOOOSSSS

ja volim jebati mladu djecu...a ti bobo, ti samo oćeš da se jebeš u čmar...a ja oću nešto divlje...tako ću tu pojebati, da će se ti razscvjetat šupak, i to jako boli, dal ti to znaš? ne znaš!...bobo smradee, skidaj gaćeee

Objavljeno

ROKY SI GA VALJA PO KOLUMBIJSKI KOKI

Objavljeno
ROKY SI GA VALJA PO KOLUMBIJSKI KOKI

:? :hmm:

Objavljeno

DejaVu, čestitke za pridobitev še z moje strani :yea1: :yea1: nej ti dobro dela, pa veliko srečnih km :yea1:

Objavljeno
:? :hmm:

ROKY IN NJEGOV KUŽA FLOKY SKUPAJ GRIZLJATA SMOKY

Objavljeno

čestitke!!! :OK: teli so glasni k svina :yea1:

kdaj dobimo zdj za pjačo :D haha

drga pa uživej pa po pamet :P

Objavljeno

Dejavu ... vlk varnih pa srečnih km ... Let the good times roll :worship:

Objavljeno
kdaj dobimo zdj za pjačo :D haha

Ja enkrat ko bo mal topleje se oglaste, bomo šli v en lokal kle k je bil Trubar rojen pa jest častim...Sej kako se do sm pride pa bom eno skico gor nalimu, za Ljubljančane bo kar blizu... Pa hvala vsem za čestitke :worship:

Objavljeno
Ja enkrat ko bo mal topleje se oglaste, bomo šli v en lokal kle k je bil Trubar rojen pa jest častim...Sej kako se do sm pride pa bom eno skico gor nalimu, za Ljubljančane bo kar blizu... Pa hvala vsem za čestitke :worship:

ne bi raje ti v maribor vleto- s totim bombnikom si v pol ure tu hehe :D

Objavljeno
haha dobra ja :D pomojem je isti kurac oboje :P

aja fantki dans dobu K&N a ... zdej pa bo grmel ja :evilgrin:

no pa še novica dneva : DejaVu je dobil nov BOOOOOMBNIK... ampak dobesedno... usi toti naši akrapoti pa pičke materne se skrijejo ko tisto začne sekat :D

brez zajebancije jst sm skor na rit padu k je prasica zalavfala... boste vi vidla kaj pomen kawasaki old school :evilgrin:

post-10875-1202924964_thumb.jpg

post-10875-1202925012_thumb.jpg

:winkiss: noro noro noro dobr zvok... to je taprav old school zvok :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

KAWASAKI `92 750 RR

:OK: čestitke :OK:

Objavljeno

alo re kdo na furo...tu pri nas že nekaj malo naletava sneg, to bi rad probo kak se je po snegu za furat...je kdo za akcijo??? :D

Objavljeno
alo re kdo na furo...tu pri nas že nekaj malo naletava sneg, to bi rad probo kak se je po snegu za furat...je kdo za akcijo??? :D

:worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

z sankami se idi vozit

Objavljeno (popravljeno)
z sankami se idi vozit

jaz sn reko da naletava sneg, ne da je snežni metež...

no drugač pa- poglejte nek srbski menu, strokovno preveden v angleščino hahahah, to pa pokam od smeha:

post-11619-1202993159_thumb.jpg

with acid milk hahahaha

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!