C4V4L13R Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 jst grem pa v portorož jutr na informativce pa bom cel dan dol :evilgrin:
Čamac Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 Jaz grem pa v Maribor na informativce pa bom cel dan dol.
NejcZ Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 Sam mora bit carsko da si na morju v šoli ane :) Celo leto kolkr tolko toplo, žurke svaki dan kjer češ, na plaži jebanje itd itd :D Nimaš bolšga
Schmid87 Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 js grem pa na šiht jutr, pa bom ceu dan tm :)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 Sam mora bit carsko da si na morju v šoli ane :) Celo leto kolkr tolko toplo, žurke svaki dan kjer češ, na plaži jebanje itd itd :D Nimaš bolšga ja- prav lep izgovor je, da kao tam študiraš...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 14, 2008 Objavljeno Februar 14, 2008 Indijanez kak se ti zdi Zeitgeist? mojsterski, sej glede marsičesa v tem filmu sn jaz že prej vedel da je ena vlka propaganda in zlagana stvar- vera je na prvem mestu in njene požrešne institucije, ki so skozi tisočletja prale možgane prebivalstvu in počele nič drugega kot čisto zlo, ter spodbujale k verskemu, rasnemu in še marsikateremu nasilju...presunilo pa me je to glede ameriške vlade, da je vse v bistvu zrežirala- in če pomislim sam pri sebi, bi temu verjel, prej pa nikakor ne bi pomislil o tem, da je lahko kdo tako krut, da na takšen način škodi lastnemu narodu, za ceno denarja...zdaj res vidimo da v svetu vlada denar, izključno denar in nič druga...tak da po eni strani razumem te razne subkulture (punkerje in podobno), da so se uprli temu zlaganemu in hinavskemu sistemu, ampak so pa šli že malo preveč v skrajnost...pa tudi tisto o poneumljanju ljudi z mediji, je resnično resnična zadeva...sicer pri nas še ni tako hudo, vendar se bojim da bo kmalu tako kot v ZDA, ko vidimo, da vlada noče razgledanih in izobraženih ljudi, kar jim pa zelo dobro uspeva...tudi o teh raznoraznih unijah, so zadeli žebljico na glavico, in prav zanimivo bo opazovat kaj se bo dogajalo s to neumno današnjo družbo skozi čas...tak da jaz pravim, folk, čitajte knjige, glejte dokumentarce, skratka bodite razgledani in izobraženi, da ne boste enkrat res tak ko ta neumna ameriška raja z opranimi možgani sedeč cele dneve za tv škatlo, gledoč debilne reality šove in podobno...sami vidite, da se ameriški način življenja seli k nam, počasi a vztrajno, tak da se ne podrejajte sistemu, mislite s svojo glavo, ne dovolite si biti ovce, skriti v povprečje...pa pogledajte si ta dokumentarec zeitgeist...mogoče vam bo nekaterim odprlo oči, da začnete drugače razmišljat kot ste doslej...jaz sem ob tem filmu dobil le še eno potrdilo, da se še dalje držim svojih življenjskih načel, ki so morda za nekatere družbeno odbijajoči in nesprejemljivi, vendar se na koncu izkaže da so pravi!!!
vRider Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Kawasaki japanska mašina :D OMG... :rolleyes:
ZaLLaR Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Kawasaki japanska mašina :D OMG... :rolleyes: :slap: :lol1: :lol1: :slap:
R1FREAK Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Kawasaki japanska mašina :D OMG... :rolleyes: HAHAHAHA keri opranci! Evo tu mate še eno tako malo bolj raziskano: Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil R1FREAK
RHonda Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Kawasaki japanska mašina :D OMG... :rolleyes: Sej ta movie je bil že ene parkrat kle na forumu objavljen...SE vidi, da so tudi jugovići za kawasaki :worship:
RHonda Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 HAHAHAHA keri opranci! Evo tu mate še eno tako malo bolj raziskano: Dokaj žalostno...za mene je bil legenda :worship:
frk Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 alo brodar nekaj mam za tebe :D jaz sem bil danes na homologaciji v mb. lahko greš ti z tvojo varadero tja homo naredit, nea rabiš v koper vozit.. papire pa dobiš že naslednji dan, al pa če prideš dopoldne jih lahko greš že zvečer dvignit.. www.rti.si
Noiser69 Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Pride pogrebnik domov, ves zmucen. Pa ga vpraša žena: "Zakaj si pa tako zmucen? Ste imeli dosti pogrebov?" Pa pravi pogrebnik: "Ne, samo enega." Ga žena vpraša: "Zakaj si pa potem tako zmucen?" "Ker smo pokapali neko tecno tašco, pa so ostali ploskali pa bili zelo veseli, tako, da smo mogli desetkrat ponovit!" :lol1:
RHonda Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Ej Abnormalen, kaj pomeni ''zildijan user'' ???
Noiser69 Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Ej Abnormalen, kaj pomeni ''zildijan user'' ??? Zildjian je firma za činele, višjega ranga ;) Uporablamo jih sami zvezdniki ... Travis Barker pa Js :P TRAVIS BARKER (moj bobnarski vzornik) ... det ma dnarja ko smetja ... lejte ker avto v ozadjo :naughty: " ZILDJIAN It is one of the world's largest manufacturer of cymbals, along with Paiste, Meinl and Sabian. At nearly 400 years old, Zildjian remains one of the oldest operating companies in the world." :winkiss: Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Uporablam pa tut te njegove palčke Aja ... ma pa kr vlko zbirko Cadillacov ... :worship: Eden izmed njih
Noiser69 Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 To morte videt ... vse njegove Cadillace :worship: :worship: :worship: :worship: KLIK Comment?
RHonda Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Tip je res majstore na kvadrat :worship:
Noiser69 Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Tip je res majstore na kvadrat :worship: No, zdej veš kaj je Zildjian? ;) Sem ti razjasno malo? :P Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil AbNormaln
JeRn3j Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 Tip je res majstore na kvadrat :worship: ej mene ne bo do srede doma če rabš denar reč bratu da ti da... sm jst z njim zmenjen da ti da če boš rabu pa mu jst pol vrnem :)
Grilzz Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Kupuje kdo avto? Mazda MX-5, 2001, 84k km. :topic: če je v tej temi topic sploh možen :rolleyes: Več info na ZS. Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil Grilzz
Gizmo_ Objavljeno Februar 15, 2008 Objavljeno Februar 15, 2008 hehe Nejkoo pa đeri a vi2 tut takle 2 valjnik vozta ????:whistle: :whistle: :whistle: (hehe) http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1885816
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se