Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
alo brodar nekaj mam za tebe :D

jaz sem bil danes na homologaciji v mb. lahko greš ti z tvojo varadero tja homo naredit, nea rabiš v koper vozit.. papire pa dobiš že naslednji dan, al pa če prideš dopoldne jih lahko greš že zvečer dvignit..

www.rti.si

kak pa sem zdaj vesel, ne morš verjet hvala dragemu bogu

Zildjian je firma za činele, višjega ranga ;)

Uporablamo jih sami zvezdniki ... Travis Barker pa Js :P

cymbals_medium.jpg

TRAVIS BARKER (moj bobnarski vzornik) ... det ma dnarja ko smetja ... lejte ker avto v ozadjo :naughty:

blink_drummer.jpg

" ZILDJIAN It is one of the world's largest manufacturer of cymbals, along with Paiste, Meinl and Sabian. At nearly 400 years old, Zildjian remains one of the oldest operating companies in the world."

:winkiss:

saj lahko ma dnara kolko hoče samo ko ga vidim kaki je propalica mi slabo postane

Objavljeno (popravljeno)
saj lahko ma dnara kolko hoče samo ko ga vidim kaki je propalica mi slabo postane

Če bi ženo vidu... bi tut ti z veseljem tko zgledu :whistle: :whistle: :whistle:

hehe

drgač pa ja blinki so ql :) :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno
Če bi ženo vidu... bi tut ti z veseljem tko zgledu :whistle: :whistle: :whistle:

hehe

drgač pa ja blinki so ql :) :evilgrin:

in ti misliš da bi on mel tako ženo če ne bi imel tolko dnarja :slap:

Objavljeno
in ti misliš da bi on mel tako ženo če ne bi imel tolko dnarja :slap:

Ja najbrž je nebi meu sam useen....

......ga ma, ženo pa tut precej zanimivo :evilgrin: :evilgrin:

tota pa je že malo preveč modra :unsure:

Pa 2 valja ma no, to je čist special edition :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
Ena prošnja..... ma kdo kako dokumentacijo za 4.predmet poklicne mature??? rad bi videl kak zgleda

????

Objavljeno

kak to misliš?? kak zgleda izdelek??

pri nas na gradbeni...če izbereš nizke gradnje. morš projektirat del trase ceste....

to se naučiš večina v 4 letniku.. zahteva se dosti preračunavanja in risanja, zato imaš navoljo 5 ur se mi zdi..

visoke gradnje, pa imaš črtno skico oz oskubljen tloris, in morš naristat, tloris pritličja, mansarde, osrešja, 2 prereza, to je to se mi zdi v glavnem komplet načrt....

tak da mogoče pri vas kakšno vezje narisat al pa inštalacijo za hišo.. nwm kaj se sploh učite pri storki na seršu....

zakaj pa nisi raje seminarske naredo??

Objavljeno

En moj kolega je danes (glih kar je kupil cbr 600FS '2002') na piru reku: boli me kurac za vse življenje do zdaj in potem, glavno da JE MOTOR. Se strinjam :worship:

Objavljeno (popravljeno)
kak pa sem zdaj vesel, ne morš verjet hvala dragemu bogu

keri to, oni sončni? :lol1:

En moj kolega je danes (glih kar je kupil cbr 600FS '2002') na piru reku: boli me kurac za vse življenje do zdaj in potem, glavno da JE MOTOR. Se strinjam :worship:

kaj to je ta bobnar ko je hozi slike prlepo??? :lol1:

@ hozi: če misliš prit ju3 oz. danes v maribor, povej kdaj misliš prit, da se dobimo pa gremo na kakšen pir, aja pa prej me pokliči, da neom brezveze hodo, pa mi povej kdaj boš tam: 031 867 003... bom mogoče celo kaj green peacea zraun prneso :D

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Nejkooooooooo .... noroooooooo dans se ga čaga naprej !!!!!!!!!!!!!!!

Sm glih v formi ................. sm ga pil do 5h zjutro zej sm se naspav .... dans pa na novo ......... v MB :grim

Treba ga lomiiiiiiiiiitttttt ....

MB ... here we come :D :D :D

Okol 6h, 7h bomo mi v MB ....... :P

Objavljeno (popravljeno)
kak to misliš?? kak zgleda izdelek??

pri nas na gradbeni...če izbereš nizke gradnje. morš projektirat del trase ceste....

to se naučiš večina v 4 letniku.. zahteva se dosti preračunavanja in risanja, zato imaš navoljo 5 ur se mi zdi..

visoke gradnje, pa imaš črtno skico oz oskubljen tloris, in morš naristat, tloris pritličja, mansarde, osrešja, 2 prereza, to je to se mi zdi v glavnem komplet načrt....

tak da mogoče pri vas kakšno vezje narisat al pa inštalacijo za hišo.. nwm kaj se sploh učite pri storki na seršu....

zakaj pa nisi raje seminarske naredo??

ker rabmo pri 4em predmetu met izdelek....in dokumentiran more bit....zdaj pa jaz glih nisem nek strokovnjak za dokumentacije,..tak da bi rabo eno,da vidim kak zgleda pa da bi potem vedel kaj v svoji napisat

WTF :eek:

Popravljeno . Popravil aless
Objavljeno
Nejkooooooooo .... noroooooooo dans se ga čaga naprej !!!!!!!!!!!!!!!

Sm glih v formi ................. sm ga pil do 5h zjutro zej sm se naspav .... dans pa na novo ......... v MB :grim

Treba ga lomiiiiiiiiiitttttt ....

MB ... here we come :D :D :D

Okol 6h, 7h bomo mi v MB ....... :P

ja doro ti me samo rufni, čeprav ob šestih še nea mislim ven hojit ker je prehitro, se čamac bo tui šou verjetno zraun, pa prijema tak ob kakih 9ih, 10 ih... :D

Objavljeno

Jov, vem da je prehitr ... sam mi mormo še tonsko nardit itd itd ;)

Prit kakih 9h, ker ob 10h že špilamo ... me pa ti poklici ko bos tam neki al :P

Objavljeno

Ej nejkoo ... dej ko bos uleto (bota uletela) ... prnsi 3 hamburgerje/kebabe zravn (kar pač bo) pa ti dam keš ... lahk gres lpo mimogrde po jesti pa nam prneseš :whistle: ... hvala da bos tk prijazn :OK:

Objavljeno
Ej nejkoo ... dej ko bos uleto (bota uletela) ... prnsi 3 hamburgerje/kebabe zravn (kar pač bo) pa ti dam keš ... lahk gres lpo mimogrde po jesti pa nam prneseš :whistle: ... hvala da bos tk prijazn :OK:

HA HA HA

Objavljeno

fantje, ima kdo od trkaja prvi album, v času enga diha, ......bi ga rabu pa ni nikjer več na netu za dobit :closedeyes:

Objavljeno
fantje, ima kdo od trkaja prvi album, v času enga diha, ......bi ga rabu pa ni nikjer več na netu za dobit :closedeyes:

jz mam cd...sam je problem k je ostal ujet v radio stolpu ker mi je skurl nek...in se ga ne da vn dobt :D

je pa not že ene 4 leta :D

Objavljeno

koci dobro fafa

Objavljeno

imam

Objavljeno
koci dobro fafa

na podlagi česa to menš??:P

Objavljeno

Js tud. Dobi se kje češ..

Objavljeno

pa sem preiskal vse strani v googlu k jih je najdu pa ni nobenga torenta

Objavljeno

Keri komad pa rabiš? Al vse..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!