Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

album kompleten....sej če ne bo šlo drgač mi ga bo fifty poslal na msnju :worship:

Objavljeno
album kompleten....sej če ne bo šlo drgač mi ga bo fifty poslal na msnju :worship:

se že pošilja :D (res da bl počas.. pač siol) :D

Objavljeno

No dobr, če pa vama ne rata, pa ti js pošljem zvečer :krneki: heh. Men drgač ta Trkaj ni slab sploh.. eni komadi so mi ful dobri, enihpar pa krneki :D Ampka dobr, pač sam kulske poslušam.

Objavljeno
No dobr, če pa vama ne rata, pa ti js pošljem zvečer :krneki: heh. Men drgač ta Trkaj ni slab sploh.. eni komadi so mi ful dobri, enihpar pa krneki :D Ampka dobr, pač sam kulske poslušam.

jah toj zdj spet stvar okusa kaj je komu kulsko :D hehe

sj na njegovi novi plati je tut kr ene par dobrih komadov :) album rapostol.

še najbolši izmed vseh mi je 1 MF 2 :P

Objavljeno

Em, en uprašane mam... na siolu so baje DNS neki spreminjal al kaj jest vem, da je neki 13 pa 23, jest to pojma nimam. In morm zdej u routerju nastaut na novo... mam pa Cnet router, cnig904s je oznaka, če kej pomaga? samo ne najdem nobenga IP naslova, da pridem notr, ker navodil pa nimam.

A kdo lahko pomaga kej? :blush:

Objavljeno
Em, en uprašane mam... na siolu so baje DNS neki spreminjal al kaj jest vem, da je neki 13 pa 23, jest to pojma nimam. In morm zdej u routerju nastaut na novo... mam pa Cnet router, cnig904s je oznaka, če kej pomaga? samo ne najdem nobenga IP naslova, da pridem notr, ker navodil pa nimam.

uprašej še v tisti temu.. računalništvo. tm bi se vrjetn najdu kšn g33k :)

Objavljeno

Dej probi tegale 192.168.0.1

Objavljeno
uprašej še v tisti temu.. računalništvo. tm bi se vrjetn najdu kšn g33k :)

Hm, bom :)

Dej probi tegale 192.168.0.1

Nope :trance_33_sleep:

Objavljeno

Lahko maš različne, recimo

192.168.2.1

192.168.1.1

192.168.0.1

Js mam na vsakem ruterju drugačnega hehe :rolleyes: Potem maš pa pod možnosti za static ip verjetno, pa še nastaviš tam DNS serverje. Nič takega

Objavljeno

mogoče tole

post-9362-1203171948_thumb.jpg

Objavljeno

Ja,lahko pa tak nastaviš kot ti je k0ci pokazal. Samo potem moraš na vsakem računalniku to nastavit. Če pa v ruterju nastaviš pa potem ni treba nič na računalniku.

Objavljeno

najprej si tele dns serverje tako naštimaj, potem pa lahko z tistim IPjem ki ti ga je dal roky dostopaš do routerja

Objavljeno

Hm, K0ci, tm sm dau tist k si obkrožu enake številke...

pol sm pa v IE napisou tist IP k ga je dau Roky... pa mi napiše samo : Busy

pojma nimam :unsure:

Objavljeno

Potegn kabl za štrom vn z ruterja, dej nazaj not, pa k te poveže pejt na tisti ip :)

Objavljeno

Em, ja, zdej tko, sm se šele zdej spomnu, tiste DNSje iz kocijeve slike sm ke napisou, pa sm se zdej lepo povezou na net prek rutrja, čeprou nism u rutrju nč štimou... a to zdej samo na mojmu kompu dela, na ostalih pa ne?

Objavljeno (popravljeno)

Jap. Na drugih morš isto nastavt. Drgač pa v ruterju statične dns-je.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

OK, sm pršu v routr..

sam, zdej mam pa tm kao za prjavt se, čene lahko sam status gledam... pa kerkol geslo napišem notr, al pa tud če nč ne, se pol sploh noče naložit stran... prav da čaka :D

Objavljeno

admin/admin

admin/1234

Pa v tem stilu :)

Objavljeno

User's Main Menu

# Status

System Password

(default: admin)

tkole je... nker ni usernama treba pisat.... samo geslo, pa karkol napišem se mi kukr da prekine povezava, morm na nov rutr izklopt/uklopt, da dela...

Aja, pa, a je to to, k morm spremenit: Domain Name Server 193.189.160.11, 193.189.160.12 ??

Objavljeno

drgac pa btw...ce ti net dela, ne rabs spreminjat DNSjev...men redimo jih avtomatsko takoj ko se poveze

Objavljeno

Fora je da mi delajo samo .net strani... in sm klicou na siol, so rekl da so oni spreminjal DNS pa ene stare ukinl, da so zdej sam ta novi, k majo na konc 13 pa 23. jest nej se pa jebem, pizda, k mam res ful pojma.

No, zdej sm še rutr resetriou na unmu knofu, reset, sm 10s držou k sm nek prebrau da kao čist resetiraš... mah, zdej mi pa sploh nkamr noče it prek rutrja, še v to osnovno stran od nega ne :wallbash: :rolleyes:

Objavljeno

Veš kaj probi za minuto al pa dve iz štroma dt rutr pa prklop nazaj. Če ti nov delal pa poklič na siol pa jim tok časa tež da bodo poštimal to sm jest osebno naredu in zdej mi dela.

Objavljeno

Alo nejkooo ... js grem zej pocas v MB ... se vidimo :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!