Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Alo nejkooo ... js grem zej pocas v MB ... se vidimo :winkiss:

ja, sej verjetno bom kar sam prišo, ker oni debeluhar leni neke šunja....

Objavljeno

haha

Objavljeno

evo zaj sn glih nadrobil za dve petardi, samo po rizle še rem, pa bo veselo danes hozi...hehe

no woman no cry, no ganja no fly :zzz:

Objavljeno
evo zaj sn glih nadrobil za dve petardi, samo po rizle še rem, pa bo veselo danes hozi...hehe

Ti pridm jz pomagat tole skadit...je pravi veter klele, tko da se bo dal letet pomoj :D

Objavljeno
Ti pridm jz pomagat tole skadit...je pravi veter klele, tko da se bo dal letet pomoj :D

pr nas tud hehe...drugač pa če se komu da danes naj prije malo pred pekarno poglejat- klub mc, oz. indijanez...baje hozi časti pijačo za vse motosvetovce ki prijete tja dans ga gledat kak nažiga z bobni hehe...jaz pa za vse motosvetovce ki prijete častim green peace hehe...čamac debeli pa se bo raje doma nažiral z hamburgeri je reko

Objavljeno
pr nas tud hehe...drugač pa če se komu da danes naj prije malo pred pekarno poglejat- klub mc, oz. indijanez...baje hozi časti pijačo za vse motosvetovce ki prijete tja dans ga gledat kak nažiga z bobni hehe...jaz pa za vse motosvetovce ki prijete častim green peace hehe...čamac debeli pa se bo raje doma nažiral z hamburgeri je reko

kdo vse nastopa danes? mogoče pridem malo pogledat

Objavljeno
ja doro ti me samo rufni, čeprav ob šestih še nea mislim ven hojit ker je prehitro, se čamac bo tui šou verjetno zraun, pa prijema tak ob kakih 9ih, 10 ih... :D

nič ne pridema, jaz sem dans 2 uri spal pa jutri tudi se morem ob 5.00 vstat ker delam

šunja ja, ob 5 se more vstat

nehajjjj narkoman

ne bom še enkrat

Objavljeno

ĐERI zaradi tebe ugašam mobitel ko grem spat, ker dans bi me spet zbudil, čeprav sem bolj malo spal :D zdaj ko delam zgodaj več ne vklapljam telefona od večera do jutra zaradi tebe :D

Aja dečki kaj pa ti 2 ponudbi...

KLIK1

KLIK2

tista prva me nekaj muči za ta denar da bi jo raje kupil kot rs 250 zaradi manj šraufanja...

Objavljeno
kdo vse nastopa danes? mogoče pridem malo pogledat

nevem tota skupina v keri je abnormaln, pa še neki pankeri, jaz tak ne vem kdo so to, jaz pač malo grem poglejat ne...daj priji, pa če boš tam me rufni, ker bom sam šou, ker čamaca noče

Objavljeno
ĐERI zaradi tebe ugašam mobitel ko grem spat, ker dans bi me spet zbudil, čeprav sem bolj malo spal :D zdaj ko delam zgodaj več ne vklapljam telefona od večera do jutra zaradi tebe :D

KLIK1

KLIK2

tista prva me nekaj muči za ta denar da bi jo raje kupil kot rs 250 zaradi manj šraufanja...

Nevem zdej, sm najprej mislu de si starejši, ko sm vidu de voziš cbr 600....pol sm zvedu de sva letnik :OK: Zdej pa spet kupuješ nad 25kw? Ne razumem res...

Objavljeno
Nevem zdej, sm najprej mislu de si starejši, ko sm vidu de voziš cbr 600....pol sm zvedu de sva letnik :OK: Zdej pa spet kupuješ nad 25kw? Ne razumem res...

kaj za vraga ne razumeš? da mi ni za vozit 125 kubičnih prdalc ker ne letijo dovolj?

Objavljeno
nevem tota skupina v keri je abnormaln, pa še neki pankeri, jaz tak ne vem kdo so to, jaz pač malo grem poglejat ne...daj priji, pa če boš tam me rufni, ker bom sam šou, ker čamaca noče

saj te bom že najdo met tistimi darkeri :D

Objavljeno
nehajjjj narkoman

ne bom še enkrat

Dej se ne razburji ker škodi zdravju.

Objavljeno
saj te bom že najdo met tistimi darkeri :D

niso darkeri- pankeri so, pa jaz mam tui zaj irokezo- samo ne tak fejst hehe

Objavljeno
Fora je da mi delajo samo .net strani... in sm klicou na siol, so rekl da so oni spreminjal DNS pa ene stare ukinl, da so zdej sam ta novi, k majo na konc 13 pa 23. jest nej se pa jebem, pizda, k mam res ful pojma.

No, zdej sm še rutr resetriou na unmu knofu, reset, sm 10s držou k sm nek prebrau da kao čist resetiraš... mah, zdej mi pa sploh nkamr noče it prek rutrja, še v to osnovno stran od nega ne :wallbash: :rolleyes:

sam fora je k piše da za reset morš sam prtisnt, in piše tudi če držiš predolgo da se ruter čisto zresetira, tudi program al kaj je že nasneto not se zbriše, tako da morš pol dat na novo naložit software

KLIK1

KLIK2

to ja to, boš vsaj vidu kaj to pomeni imet pravi motor

Objavljeno
sam fora je k piše da za reset morš sam prtisnt, in piše tudi če držiš predolgo da se ruter čisto zresetira, tudi program al kaj je že nasneto not se zbriše, tako da morš pol dat na novo naložit software

A ti to resno :unsure: :unsure: :eek:

Ma fak... zato mi pa zde nč več ne dela :doze: :hmm:

Objavljeno

ja

sej to misliš ta ruter od iskre k ga dobiš od siola ko naročiš adsl ne

Objavljeno

Aja a veš kaj je tud možn da ti je šu rutar v kurac k sm slišu k dela mt na telekomu da majo tovarniško napako.

Objavljeno

Ne ne... mislm od Cnet-a router , CNIG904S, sam k po netu išem sploh ni nč od nega napisanga :rolleyes:

Objavljeno

Mah sej verjetn je na ist način narjen kt un od siola, jest mam unga črnga(sagem), ja če un knof dl kot 5 al 10s držiš zbrišeš software dol, za reset morš sam prtisnt.

Objavljeno
danes sem dobil mail od geiwiz.de, ojnica za aprilio rs250 pride 101,67 €, naj bi bila enake kvalitete kot original, kar poceni :D

kak si zdaj ti na to prišel da sprašuješ za ojnice po geiwizu :slap: a zdaj tudi ti misliš kupit rs 250? po možnosti zaribano? :P

Aja fantje kak naj pridem v kontakt s prodajalcem na bolhi, ki nima objavljene nobene kontaktne telefonske ali karkoli... zdaj sem mu preko bolhe kao poslal mail ampak nič ne odpiše... :huh:

Objavljeno

eh ne, samo pogledal sem pošto pa sem videl da so poslali, pač novost pri njih, ojnica za rs 250

Objavljeno
kak si zdaj ti na to prišel da sprašuješ za ojnice po geiwizu :slap: a zdaj tudi ti misliš kupit rs 250? po možnosti zaribano? :P

Aja fantje kak naj pridem v kontakt s prodajalcem na bolhi, ki nima objavljene nobene kontaktne telefonske ali karkoli... zdaj sem mu preko bolhe kao poslal mail ampak nič ne odpiše... :huh:

počakej dan ali dva :) mugoče bo odpisou :D

eh ne, samo pogledal sem pošto pa sem videl da so poslali, pač novost pri njih, ojnica za rs 250

k0ci, a zdj puslušaš kj trkaja? :D :music4: :music2: :music1: :music3:

Objavljeno

uh seveda, skos :D

hvala še enkrat :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!