Ven0m Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 Jz sm bil pa učer po dolg cajtu tepen :D mau buške furam... :unsure: Sj maščevanje je sladko
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 Jz sm bil pa učer po dolg cajtu tepen :D mau buške furam... :unsure: Sj maščevanje je sladko kera je te bla jezna na tebe :D
NejcZ Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 A ste gledal Hribarja dans? Pri oni street sceni sm mislu da bom umru, zjoku sm se zravn :D :lol1:
Gixxer Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 CAGIVA MITO REPSOL :BUA: ji ne pase ta barva :nono:
_Fingi_ Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 Men tud ne potegne ta barvna kombinacija. Kvaj z vilcam,a se men sem zdi a ma res ene druge? :unsure: Hehe, pa đoli moto :D
Ven0m Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 kera je te bla jezna na tebe :D ma ne kr nek eni trije so se name spravl kao da sm jz nek pulover ukradu men pa nč jasn :D sj še zdej ne vem zkaj se je šlo bom u soboto zvedu bom pomoje dost pijan k mam roj. dan aja pa če bi se ga rad kdo napil lahk pride je dobrodošel :D
Roky Objavljeno Februar 17, 2008 Objavljeno Februar 17, 2008 Ta vikend sm v objektiv na `hitrco ujel Ven0ma :photo:
Schmid87 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Jz sm bil pa učer po dolg cajtu tepen :D mau buške furam... :unsure: Sj maščevanje je sladko js pa že zlooo doug ne :D in mi je prou fajn ^_^ razn občasno sm spenkan :P CAGIVA MITO REPSOL uf.. mitotu pa ne sede tale barva :closedeyes:
ZaLLaR Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Sam tale pijanček se ga je pa dobr skrivu. :naughty: Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil aljazz26
NejcZ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Amm, mogoče kdo ve če se da kje dobit kako 125-ko za par dni testno? :rolleyes: Kako Varadero bi recimo zlo rad probu al pa kej takiga.. Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil NejcZ
Rizla Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Mejbi bo tle mal vec odgovorou hehe:D...Am a mugoce kdo ve ke naj dubim nalepke za mitota? In sicer rabm uno k je obstrani CAGIVA, USAG, BREMBO pa se eno uno tamalo k pise MITO=):D
Kramp Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 nalepke za motorje stanejo okoli 100evrov(komplet) cenejša varianta pa je da najdeš modela ki izdeluje nalepke in ti jih naredi po naručilu!!!
Rizla Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 nalepke za motorje stanejo okoli 100evrov(komplet)cenejša varianta pa je da najdeš modela ki izdeluje nalepke in ti jih naredi po naručilu!!! ja sej sam kako pa mi jih bo on naredu ce so naleplene na motorju aaa???...kako bom js mere pa obliko od teh obstojecih nalepk pobrou??
Schmid87 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 ...kako bom js mere pa obliko od teh obstojecih nalepk pobrou?? s šublerjam jih zmer :D in boš vidu mere.. poj jih pa s telefonam slikej, da bo izdelovalec vidu kuko zgleda.. ti mu pa poj poveš mere :D hah
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Amm, mogoče kdo ve če se da kje dobit kako 125-ko za par dni testno? :rolleyes: Kako Varadero bi recimo zlo rad probu al pa kej takiga.. ja, pri meni, pa še nebom ti tak ful pod prste gledo, če boš jo ki malo čohno hehe
Ven0m Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ta vikend sm v objektiv na `hitrco ujel Ven0ma :photo: Ujoj to smo pa lih mal počival dopoldan...trdo delal celo noč. Pol pa smo šli mal popit k smo se naspal js pa že zlooo doug ne :D in mi je prou fajn ^_^ razn občasno sm spenkan :P Ma ja jz tut mislm da nism že en let po buč dobu :D Ta vikend pa je blo iz nenada...pa še zj ne vem zkaj točn
NejcZ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 ja, pri meni, pa še nebom ti tak ful pod prste gledo, če boš jo ki malo čohno hehe Od tebe na probo vzamem samo Ninjo :rolleyes: Šajtrgo že mam doma..
NejcZ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Kaj se pa ti smejiš? Si še na slabšem :krneki:
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Amm, mogoče kdo ve če se da kje dobit kako 125-ko za par dni testno? :rolleyes: Kako Varadero bi recimo zlo rad probu al pa kej takiga.. Jaz ti ne samo dam na testno, ampak celo prodam Varadero :) In to ne 125ko, ampak tisočko :) Motor KOT NOV :) ja sej sam kako pa mi jih bo on naredu ce so naleplene na motorju aaa???...kako bom js mere pa obliko od teh obstojecih nalepk pobrou?? :slap:
Rizla Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Jaz ti ne samo dam na testno, ampak celo prodam Varadero :) In to ne 125ko, ampak tisočko :) Motor KOT NOV :) :slap: no da slism tvoje menenje kako naj dubim tocno take nalepke kokr so zdej??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se