NejcZ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Naredi jih v Corel Drawu.. ti jih js nardim za dvojno ceno novih originalnih :naughty:
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 no da slism tvoje menenje kako naj dubim tocno take nalepke kokr so zdej?? 1.) kupiš originale - v Italiji komplet nalepk za cagivo mito --> 100 € 2.) daš jih delati nekomu, ki tiska nalepke :) Poslikaš, vse zmeriš in ti jih naredi točno take :) Za ne tako velik denar :) Pa kolikor vem, niti ne rabiš vseh ampak za teh par nalepk ne boš dal več kot 20 €
Gixxer Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 kje bi se dalo kupit carbon? V lističih al pa kaj drugega, za preoblect kaksno stvar... (predvsem tu na stajerskem koncu)
Rizla Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Naredi jih v Corel Drawu.. ti jih js nardim za dvojno ceno novih originalnih :naughty: ti ga lahko men sam mal za milano.... :naughty:
Prevtzer Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Kaj se pa ti smejiš? Si še na slabšem :krneki: :worship: matr si ga zabov
Kramp Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 ja sej sam kako pa mi jih bo on naredu ce so naleplene na motorju aaa???...kako bom js mere pa obliko od teh obstojecih nalepk pobrou?? rabiš samo sliko po kateri ti naredi nalepke sliko potegneš iz interneta ali pa sam napišeš mito ali karkoli že rabiš potem ti pa on na svojmu compu v programu ki ga ma za nalepke delat naredi velikost ki jo sam hočeš
NejcZ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Slike za tiskat se delajo ve vektorski obliki, ne kot je to recimo jpg, al pa gif, pa te n00bovski formati :) Raje najdi doma na netu kak tutorial za Corela, pa sam naredi. Maš pa tudi pretvornike, tudi na netu, ki ti iz navadne slike naredijo vektorsko. Pa samo neseš ttja na USB-ju in prideš biustveno cenejs skoz :rolleyes: Če te dnar srbi.
reesko Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 1.) kupiš originale - v Italiji komplet nalepk za cagivo mito --> 100 €2.) daš jih delati nekomu, ki tiska nalepke :) Poslikaš, vse zmeriš in ti jih naredi točno take :) Za ne tako velik denar :) Pa kolikor vem, niti ne rabiš vseh ampak za teh par nalepk ne boš dal več kot 20 € ko sem jaz iskal nekoga da bi mi naredo nalepke ni bilo nobenega tazga predloga...sn malo več dau...
biker125 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 rabiš samo sliko po kateri ti naredi nalepke sliko potegneš iz interneta ali pa sam napišeš mito ali karkoli že rabiš potem ti pa on na svojmu compu v programu ki ga ma za nalepke delat naredi velikost ki jo sam hočeš Nalepkarji že majo vsi skor da ti lahka kr poskenira!!! Ti naprimer če maš en bok ceu oz. nalepko, bok dol odšravfaš in mu neseš pol pa sam poskenira pa je nalepka u nulo!!! :winkiss:
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) @reesko: Jaz sem dal za cagivo nalepke delati v Ljubljano, še zdaj ne vem komu, jaz sem dal denar CarLazarju, on pa nama je naročil nalepke... Zdaj pa sem našel nekoga (pravzaprav ga je frk), ki se ukvarja z nalepkami in ga vedno pokličem, ko rabim kakšne nalepke in mi jih naredi :) Za hondo mi je naredil kar veliko (nekatere še imam zdaj doma, nekatare sem menjal in dal gor nove,... ) in vse skupaj ni prišlo čez 15 € Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil Čamac
biker125 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 @reesko: Jaz sem dal za cagivo nalepke delati v Ljubljano, še zdaj ne vem komu, jaz sem dal denar CarLazarju, on pa nama je naročil nalepke... Zdaj pa sem našel nekoga (pravzaprav ga je frk), ki se ukvarja z nalepkami in ga vedno pokličem, ko rabim kakšne nalepke in mi jih naredi :) Za hondo mi je naredil kar veliko (nekatere še imam zdaj doma, nekatare sem menjal in dal gor nove,... ) in vse skupaj ni prišlo čez 15 € Pa ma ta nalepke za rs 2003, kr js nimam na nobeni strani več nalepk, tak da mi jih nemore skenirat un kekec :rolleyes: !
Gizmo_ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ewo vm 2 jebaća iz Fana, petek (mal slaba slika) :alien1: A jih kdo prepozna??
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Pa ma ta nalepke za rs 2003, kr js nimam na nobeni strani več nalepk, tak da mi jih nemore skenirat un kekec :rolleyes: ! nima nobenih nalepk, ti jih poslikaj pa povej mere al pa jih najdi kje na internetu :) Ewo vm 2 jebaća iz Fana, petek (mal slaba slika) :alien1: A jih kdo prepozna?? moja pikca :D
Gizmo_ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 tale oranžn je hud k ps A ga poznaš mogoče... k hodu je po fanu tut bol k ps.. po useh štirih pa to... :unsure: :unsure: (jok3) haha @čamac.... vaš odgovor je praviln... za nagrado dobiš usazga za 24ur... use the time well :evilgrin: :evilgrin:
reesko Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 @ čamac sej najbrž si mi reku za nalepke sam sej veš kako ti mene zapostavljaš pa rabiš 120let d ami odpišeš..pa sm meu najbrž nalepke že narjene...
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 @ čamac sej najbrž si mi reku za nalepke sam sej veš kako ti mene zapostavljaš pa rabiš 120let d ami odpišeš..pa sm meu najbrž nalepke že narjene... haha prasec že spet začel s to bedarijo :D no, saj nisem jezen :rolleyes:
reesko Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 A ga poznaš mogoče... k hodu je po fanu tut bol k ps.. po useh štirih pa to... :unsure: :unsure: (jok3) haha pizda nevem..neki sm ga vidu ja..usakič z drugo prasičko :D
Gizmo_ Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 pizda nevem..neki sm ga vidu ja..usakič z drugo prasičko :D ne ne to ni biu ta, pomoje si se zmotu..... ta je biu skos sam pa do usake k je pršu je stran pobegnla... sam tipi so se nanga limal... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :winkiss:
reesko Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 ne ne to ni biu ta, pomoje si se zmotu..... ta je biu skos sam pa do usake k je pršu je stran pobegnla... sam tipi so se nanga limal... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: pa saj njemu je vseeno :P lukna je lukna :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :winkiss:
Stroj Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 pa saj njemu je vseeno :P lukna je lukna :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: Citiram riskota u petk...dons bomo jebal, pa magar babe. :D Men osebno se tale bl dopade
Stroj Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 To je že stara fora :krneki: Vem...sam tko je tud on u petk reku.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se