Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
recite siiiiiiiiir :photo:

ćeez

Objavljeno
ćeez

Pizda ti smrdi iz ust.

Objavljeno
Pizda ti smrdi iz ust.

hahahahah :D :worship:

Objavljeno
hahahahah :D :worship:

no no.. "treznik" :D

Objavljeno
no no.. "treznik" :D

ma lih sm dam uletu :P

smo bli na "par" pijačkah :D

Objavljeno

ja, ona kitajska kopija, saj smo ze kr lep cas nazaj lepli neke linke :D samo tote spegle das stran, pa si zmago :D

Objavljeno

že na slikih če bol natančn pogledaš, vidiš da je to kr neki skup sestavlen, povečan mini moto, ko se pa dvakrat peleš pa začnejo deli stran letet :whistle:

Objavljeno

pa samo 4 prestave ma...kr neky :slap:

sam drgac pa za 1600€, malo sraufe zategnes pa to, pa je...gre pa glih tolko ko tomos SM, s prestavo majn, pa za pol cene :P

Objavljeno

USD vilce, 2 diska odspredaj, teža motorja 80kg (WTF?!)...

Sploh ni slabo. Če bi imel še peto prestavo, bi se ga kar splačalo kupit.

Objavljeno

Mene neki zanima! A samo men na vsake tok časa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) šteka al tud vm?

Objavljeno
pa samo 4 prestave ma...kr neky :slap:

sam drgac pa za 1600€, malo sraufe zategnes pa to, pa je...gre pa glih tolko ko tomos SM, s prestavo majn, pa za pol cene :P

pa vrjetn ma tist "krožn" menjalnik :D k 4t 125ccm kitajske krosle :D prva, druga, treta, četrta, ler, prva, druga.. :D lohk skos krožš.. :D hah

Objavljeno
Mene neki zanima! A samo men na vsake tok časa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) šteka al tud vm?

tut men šteka velikrat. kdaj ne naloži slikc.. kdaj use zmrzne.. :) pač je use u kurcu neki.

Objavljeno
tut men šteka velikrat. kdaj ne naloži slikc.. kdaj use zmrzne.. :) pač je use u kurcu neki.

Thx za dogovor. To sm prašu zato, k sm mel zadne dva tedna ene probleme z netom pa sm mislu, da zard tega.

Objavljeno
Slike za tiskat se delajo ve vektorski obliki, ne kot je to recimo jpg, al pa gif, pa te n00bovski formati :) Raje najdi doma na netu kak tutorial za Corela, pa sam naredi. Maš pa tudi pretvornike, tudi na netu, ki ti iz navadne slike naredijo vektorsko. Pa samo neseš ttja na USB-ju in prideš biustveno cenejs skoz :rolleyes: Če te dnar srbi.

No ja dnar... 50 al pa 100€ lih nebom dou za ene par nalepk ane heh:D:D... A pa ma slucajno kdo tuki ze na kompu te slike od nalepk za mitota?? hihi bi mi zlo prou prslo k js bi rd da so cimbol originalne pa tko...

Objavljeno

alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe

Objavljeno

No vidiš, to je mašina, ne pa ninja :krneki: Js sm pelu 525-ko, pa 250-ko 2t, pa je pomoje kr enak :rolleyes: Mislim 525 ma malček premoči zarad navora, trga pa oboje noro :worship:

Objavljeno
No vidiš, to je mašina, ne pa ninja :krneki: Js sm pelu 525-ko, pa 250-ko 2t, pa je pomoje kr enak :rolleyes: Mislim 525 ma malček premoči zarad navora, trga pa oboje noro :worship:

mah kurac oboje mora bit- ninja za poleti za na cesto- kroser pa za malo hladnejše dni, skratka vsakič ko se ti zlušta na motor, pa ko še za na cesto ni primerno...če to pa res trga gate kaj si fukjen...v bilokeri prestavi maš te samo dviguje hehe

Objavljeno (popravljeno)

Ja ja poznam filing.. :krneki: kolk prestav ma sploh to, js sm sam do 4-te pršu, pa še to nism u četrti mogu gasa navit k je tk letelo :rolleyes: Hehe, res.. da ti pride v vsaki prestavi!

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Ja ja poznam filing.. :krneki: kolk prestav ma sploh to, js sm sam do 4-te pršu, pa še to nism u četrti mogu gasa navit k je tk letelo :rolleyes: Hehe, res.. da ti pride v vsaki prestavi!

ja jaz sn tudi samo do četrte prišo, pa to komaj na začetek....v tretji sem na polno odprl pa sn mislo da bom poletel hehe...sej da bi bil na cesti ti pomoje nebi bil tak hudi filing, samo to ko se pa po kakem kolovozu pelješ s tako hitrosto pa prek onih luž in lukenj, pa ti adrenalin nabije do onemoglosti...

Objavljeno
Citiram riskota u petk...dons bomo jebal, pa magar babe. :D Men osebno se tale bl dopade

a to je pa tisti bor k ga vsak gozdar podre???

alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe

hehe pol praviš da leti?? Ga je zj en kolega ubavu čakam da bo dal za en krogc...:P

Objavljeno

a ti tudi vsak dan gledaš zadnjih 100 oglasov :D

nam tudi :D

jaja morma si krosko kupit čimprej res... ker to kako pa je zdaj ta motor delal, še zdaj se tresem jebemo :D

ja jaz sn tudi samo do četrte prišo, pa to komaj na začetek....v tretji sem na polno odprl pa sn mislo da bom poletel hehe...sej da bi bil na cesti ti pomoje nebi bil tak hudi filing, samo to ko se pa po kakem kolovozu pelješ s tako hitrosto pa prek onih luž in lukenj, pa ti adrenalin nabije do onemoglosti...

ja do katere pa bi ti rad prišo še naprej od četrte :lol1: saj jih nima več ;)

Objavljeno

Sem peljal hondo CR-250 v nedeljo. Ko daš na štandgasu gas se mu kar orng strga. Še mal gasa pa je na zadnjem. Men je to kar preveč brutalen odziv. Moraš prov po milimetrih dodajat gas da te ne vrže. Sam bi si raje omislil 125 2t, bolj kultivirana zadeva, gre pa isto sam da jo mal vrtiš...

Objavljeno
a ti tudi vsak dan gledaš zadnjih 100 oglasov :D

nam tudi :D

jaja morma si krosko kupit čimprej res... ker to kako pa je zdaj ta motor delal, še zdaj se tresem jebemo :D

ja do katere pa bi ti rad prišo še naprej od četrte :lol1: saj jih nima več ;)

aja to nisn vedo da jih majo 4...čeprav že to je preveč

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!