reesko Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Pizda ti smrdi iz ust. hahahahah :D :worship:
Schmid87 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 hahahahah :D :worship: no no.. "treznik" :D
reesko Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 no no.. "treznik" :D ma lih sm dam uletu :P smo bli na "par" pijačkah :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Wtf? http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1892822
Gixxer Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 ja, ona kitajska kopija, saj smo ze kr lep cas nazaj lepli neke linke :D samo tote spegle das stran, pa si zmago :D
Climber116 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 že na slikih če bol natančn pogledaš, vidiš da je to kr neki skup sestavlen, povečan mini moto, ko se pa dvakrat peleš pa začnejo deli stran letet :whistle:
Gixxer Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 pa samo 4 prestave ma...kr neky :slap: sam drgac pa za 1600€, malo sraufe zategnes pa to, pa je...gre pa glih tolko ko tomos SM, s prestavo majn, pa za pol cene :P
Igorr Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 USD vilce, 2 diska odspredaj, teža motorja 80kg (WTF?!)... Sploh ni slabo. Če bi imel še peto prestavo, bi se ga kar splačalo kupit.
ZaLLaR Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Mene neki zanima! A samo men na vsake tok časa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) šteka al tud vm?
Schmid87 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 pa samo 4 prestave ma...kr neky :slap: sam drgac pa za 1600€, malo sraufe zategnes pa to, pa je...gre pa glih tolko ko tomos SM, s prestavo majn, pa za pol cene :P pa vrjetn ma tist "krožn" menjalnik :D k 4t 125ccm kitajske krosle :D prva, druga, treta, četrta, ler, prva, druga.. :D lohk skos krožš.. :D hah
Schmid87 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Mene neki zanima! A samo men na vsake tok časa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) šteka al tud vm? tut men šteka velikrat. kdaj ne naloži slikc.. kdaj use zmrzne.. :) pač je use u kurcu neki.
ZaLLaR Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 tut men šteka velikrat. kdaj ne naloži slikc.. kdaj use zmrzne.. :) pač je use u kurcu neki. Thx za dogovor. To sm prašu zato, k sm mel zadne dva tedna ene probleme z netom pa sm mislu, da zard tega.
Rizla Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Slike za tiskat se delajo ve vektorski obliki, ne kot je to recimo jpg, al pa gif, pa te n00bovski formati :) Raje najdi doma na netu kak tutorial za Corela, pa sam naredi. Maš pa tudi pretvornike, tudi na netu, ki ti iz navadne slike naredijo vektorsko. Pa samo neseš ttja na USB-ju in prideš biustveno cenejs skoz :rolleyes: Če te dnar srbi. No ja dnar... 50 al pa 100€ lih nebom dou za ene par nalepk ane heh:D:D... A pa ma slucajno kdo tuki ze na kompu te slike od nalepk za mitota?? hihi bi mi zlo prou prslo k js bi rd da so cimbol originalne pa tko...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 No vidiš, to je mašina, ne pa ninja :krneki: Js sm pelu 525-ko, pa 250-ko 2t, pa je pomoje kr enak :rolleyes: Mislim 525 ma malček premoči zarad navora, trga pa oboje noro :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 No vidiš, to je mašina, ne pa ninja :krneki: Js sm pelu 525-ko, pa 250-ko 2t, pa je pomoje kr enak :rolleyes: Mislim 525 ma malček premoči zarad navora, trga pa oboje noro :worship: mah kurac oboje mora bit- ninja za poleti za na cesto- kroser pa za malo hladnejše dni, skratka vsakič ko se ti zlušta na motor, pa ko še za na cesto ni primerno...če to pa res trga gate kaj si fukjen...v bilokeri prestavi maš te samo dviguje hehe
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) Ja ja poznam filing.. :krneki: kolk prestav ma sploh to, js sm sam do 4-te pršu, pa še to nism u četrti mogu gasa navit k je tk letelo :rolleyes: Hehe, res.. da ti pride v vsaki prestavi! Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil NejcZ
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Ja ja poznam filing.. :krneki: kolk prestav ma sploh to, js sm sam do 4-te pršu, pa še to nism u četrti mogu gasa navit k je tk letelo :rolleyes: Hehe, res.. da ti pride v vsaki prestavi! ja jaz sn tudi samo do četrte prišo, pa to komaj na začetek....v tretji sem na polno odprl pa sn mislo da bom poletel hehe...sej da bi bil na cesti ti pomoje nebi bil tak hudi filing, samo to ko se pa po kakem kolovozu pelješ s tako hitrosto pa prek onih luž in lukenj, pa ti adrenalin nabije do onemoglosti...
Ven0m Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Citiram riskota u petk...dons bomo jebal, pa magar babe. :D Men osebno se tale bl dopade a to je pa tisti bor k ga vsak gozdar podre??? alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe hehe pol praviš da leti?? Ga je zj en kolega ubavu čakam da bo dal za en krogc...:P
Čamac Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Wtf? http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1892822 a ti tudi vsak dan gledaš zadnjih 100 oglasov :D Mene neki zanima! A samo men na vsake tok časa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) šteka al tud vm? nam tudi :D alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe jaja morma si krosko kupit čimprej res... ker to kako pa je zdaj ta motor delal, še zdaj se tresem jebemo :D ja jaz sn tudi samo do četrte prišo, pa to komaj na začetek....v tretji sem na polno odprl pa sn mislo da bom poletel hehe...sej da bi bil na cesti ti pomoje nebi bil tak hudi filing, samo to ko se pa po kakem kolovozu pelješ s tako hitrosto pa prek onih luž in lukenj, pa ti adrenalin nabije do onemoglosti... ja do katere pa bi ti rad prišo še naprej od četrte :lol1: saj jih nima več ;)
RHonda Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 alo pubeciii to pa je noro kaj dela ktm 525 SX...adijooo neee, v vsaki prestavi posebej mi je prišlo pomoje...s čamacom sma se že odločla, da do konca naslednjega leta mora bit nekaj takega v garaži... :OK: ...poleg cestakov seveda hehe Sem peljal hondo CR-250 v nedeljo. Ko daš na štandgasu gas se mu kar orng strga. Še mal gasa pa je na zadnjem. Men je to kar preveč brutalen odziv. Moraš prov po milimetrih dodajat gas da te ne vrže. Sam bi si raje omislil 125 2t, bolj kultivirana zadeva, gre pa isto sam da jo mal vrtiš...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 a ti tudi vsak dan gledaš zadnjih 100 oglasov :Dnam tudi :D jaja morma si krosko kupit čimprej res... ker to kako pa je zdaj ta motor delal, še zdaj se tresem jebemo :D ja do katere pa bi ti rad prišo še naprej od četrte :lol1: saj jih nima več ;) aja to nisn vedo da jih majo 4...čeprav že to je preveč
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se