Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Nism vedu.. oni 250SX ma 5 baje kolkr sm ču pravt :krneki:

Objavljeno
a ti tudi vsak dan gledaš zadnjih 100 oglasov :D

...

Haha, ja :D zutri, pred šolo :whistle: :whistle: pa zvečer :rolleyes:

Objavljeno

Js tud pred šolo, pa ko domov pridem, pa zvečer tud :D Pa še vmes mogoče kdaj haha :worship:

Objavljeno
USD vilce, 2 diska odspredaj, teža motorja 80kg (WTF?!)...

Sploh ni slabo. Če bi imel še peto prestavo, bi se ga kar splačalo kupit.

pa wtf je tem kitajcom, zadaj so dal disk skor večji od prvih, pa še čeljust tako kot jo ima mito spredaj, spredaj pa so neke boge male čeljustke, ki se komaj skup držijo :headbang:

Objavljeno

@Fingi dans okol osmih zvečer se je mim naše bajte pelala pomoje da tvoja super city... ujeu sm une svetlo zelene feltne pa pol je dišala lepo :whistle: :whistle:

pa spredi je bla mal potolčena tko da.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

ni od nekje delč predvidevam... :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

Hehe :D fajn je vedt da zdej laufa :yea1:

Lepo prdi an :yea1: Hm, potolčena? misleš pr plastikah? jest sm takrt na hitrco neki za silo pokitou, tko da, možno da je pol on šu šeenkrat čez, sam ne vem zakaj še ni pobarvou :D

Objavljeno
Hehe :D fajn je vedt da zdej laufa :yea1:

Lepo prdi an :yea1: Hm, potolčena? misleš pr plastikah? jest sm takrt na hitrco neki za silo pokitou, tko da, možno da je pol on šu šeenkrat čez, sam ne vem zakaj še ni pobarvou :D

ne sej sm jo ful na hitr vidu sam desni bok se mi je zdel tko, neglih original.... je pa res da je blo ponoči, pa jst sm meu pivo ali 4 pod kapo :closedeyes:

prdela je pa fino, pa dišal je tudi za njo :evilgrin:

Objavljeno

ej roky a si ti kej placan da si mod?

Objavljeno (popravljeno)

ja, za vsak neprimeren post v določeni temi, ki ga zbriše, dobi od administratorja lupčka na ritko :D

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Lol,ne.Zakaj tak vprašanje?

A je mogoče mal sarkazma v temule vprašanju? :)

Objavljeno

najjača kletvica kaj sn jih kdaj čul: JEBEM TI TRI SILOSA ŽITA, ZRNO PO ZRNO, I U SVAKOM ZRNU PO TRI PIČKE MATERINE!!!!

hahahahahahahah, najjačaaaa

Objavljeno
najjača kletvica kaj sn jih kdaj čul: JEBEM TI TRI SILOSA ŽITA, ZRNO PO ZRNO, I U SVAKOM ZRNU PO TRI PIČKE MATERINE!!!!

:worship:

Objavljeno

una sara na prejsn stran ze zgleda vse pocen nrjen... pa spegle ma take ko da je avijon :headbang:

Objavljeno

No, za vse tiste, ki z menoj spremljate zadnjih 100 oglasov na avtonetu...

A je že kdo klical za tole?

APRILIA

Predvsem me muči tisto "prodam za vsako ceno" Kaj je hotel povedati s tem? A potem jo da za 2.000 € al kaj? :P Jo grem kr hitro ponj :D

Objavljeno

:worship: :lol1:

Objavljeno
Lol,ne.Zakaj tak vprašanje?

A je mogoče mal sarkazma v temule vprašanju? :)

ma ne ves zakaj ker mas dost dela s tem...

uni admini pa vrjem da nimajo zaston tega foruma.. tko da :worship:

Objavljeno
No, za vse tiste, ki z menoj spremljate zadnjih 100 oglasov na avtonetu...

A je že kdo klical za tole?

APRILIA

Predvsem me muči tisto "prodam za vsako ceno" Kaj je hotel povedati s tem? A potem jo da za 2.000 € al kaj? :P Jo grem kr hitro ponj :D

uf, lepa :rolleyes:

Objavljeno

Ne, ne načrtujem nakupa RSV. Link sem pa dal, ker če se prav spomnim, jo kupuješ ti in zdaj ne vem kaj je mislil s tem, da da za vsako ceno, to me je zmotilo in sem prilepil link... Imaš pa najbrž zdaj ti dobro priložnost za nakup :) Jaz načrtujem nakup RS 250 :P Zweitakt uber alles :D Sem pa tudi jaz gledal te RSV nekaj časa, ker majo dobre cene ampak bi raje mel eno lahkotno igračko kot pa tole z 220kg :) Čeprav so vozne lastnosti baje zakon :) Nova RSV pa mi je noro všeč, tisto bi pa takoj imel :D

Objavljeno (popravljeno)
Aaaa, lejte k je moja cagiva bišva gor :D haha, tud 1000km ni naredu :rolleyes:

Zadno luč je zamenou :D

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1895679#

Kr za 1000€ več prodaja :krneki: pa letnik ma napačn :rolleyes:

ojejej kakšno jajco pa si imel tole supercity, ne samo da je grda kot pes ampak je nasplošno en velik klump, dobro da si prodal :) Pa še barvna kombinacija je gnila da bolj bit ne more :) Brez zamere, saj si že prodal :) To pa še zastonj verjetno ne bi mel :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Pa ne no da boš RSV kupu :unsure: :trance_33_sleep:

Aaaa, lejte k je moja cagiva bišva gor :D haha, tud 1000km ni naredu :rolleyes:

Zadno luč je zamenou :D

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1895679#

Kr za 1000€ več prodaja :krneki: pa letnik ma napačn :rolleyes:

men je pa kr nekako lepa...res da ma grde starinske detajle (luči, pa spredna maska mal škilavo narjena...) sam kr lepo zgleda... :photo:

Objavljeno
men je pa kr nekako lepa...res da ma grde starinske detajle (luči, pa spredna maska mal škilavo narjena...) sam kr lepo zgleda... :photo:

grda je ko skozlan pasulj :D

Objavljeno
grda je ko skozlan pasulj :D

no no...tko zlo grda pa spet ni .) ... sej res ni najlepši motor(daleč od tega), pač je mal bl starinsko oblikovan, drgač zadn konc niti ni tko slab... B)

Objavljeno

Sploh ni napačna. Meni je všeč.

P.S.: Fingi, a za 500EUR si prodal?!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!