_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Sploh ni napačna. Meni je všeč. P.S.: Fingi, a za 500EUR si prodal?! 500 je on dal, da so mu jo vzeli :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 No, Nejko... lej, k si meu ti Jawo, oz. jo maš še te čis tnoben ni jebou, pa je java 1000x grša od tele Supercity. Men motorčk ni tok slb. Pa tud, ušeč mi je k je velika... Sej, načeloma me ne moti če pljuvate po nej, tud nobenmu ne zamerm če... samo, mejte v mislih da je motor iz leta 1991, pa poglejte kva je že meu use takrt...tud oblikovan je supr za tista leta. Drgač pa ja, za 500€ sm zaribano prodau :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 No, Nejko... lej, k si meu ti Jawo, oz. jo maš še te čis tnoben ni jebou, pa je java 1000x grša od tele Supercity. Men motorčk ni tok slb. Pa tud, ušeč mi je k je velika... Sej, načeloma me ne moti če pljuvate po nej, tud nobenmu ne zamerm če... samo, mejte v mislih da je motor iz leta 1991, pa poglejte kva je že meu use takrt...tud oblikovan je supr za tista leta. Drgač pa ja, za 500€ sm zaribano prodau :rolleyes: haha, za jawo sem sam pravil da je gnusoba od gnusobe, tak da mi ni treba govorit...jaz pač povem moje mnenje kaj...jawa je grda ko prasica, sej zato pa jo mam še samo za po blatu, ta cagiva pa je poleg tega da je še grda navadn klump ki nonstop crkuje :D
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Sploh ni napačna. Meni je všeč. P.S.: Fingi, a za 500EUR si prodal?! kaj voziš ti raček?
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 kaj voziš ti raček? hahahahahahahahahha najjači podpisssssssssssssssss HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA, NI GA JAČEGAAAAAAAAA NA CELEM FORUMUUUUUUUU UMIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM HAHAHAHAH
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) yamaha YZF-R 125 je 4 VALJNA!!!! :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: če ne vrjamete pejte pogledat na: motocenterlaba.com take napake si pa res nebi smel privoščit!! Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil JFinK
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) alo dečki zdaj sem nekaj iskal me je zanimalo nekaj v zvezi s temi triki, skoki dvoranskimi motocross pa to in vpišem v google ---> fmx in grem pod slike... poglejte kaj je našlo prvi zadetek, prvo sliko haha :D Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil Čamac
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) kaj voziš ti raček? Moped. Pa ti? Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil Racon
Gizmo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 yamaha YZF-R 125 je 4 VALJNA!!!! :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: če ne vrjamete pejte pogledat na: motocenterlaba.com take napake si pa res nebi smel privoščit!! Okeeej, sej to vemo in je blo o tem že preveč govora :whistle: :whistle:
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ti si grdi raček :D okej Ti si pa nedoraselksvojimletom Nejkoo.
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Okeeej, sej to vemo in je blo o tem že preveč govora :whistle: :whistle: pol se pa opravičujem...nism vedu, k nism prebral vsega sranja... :yawn:
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Vozim zaenkrat skoraj nič ker sem v fazi nakupa naslednjega motorja pa še sezona ni... Ko mi paše pa se že zapeljem vseeno s čem se vedno najde kakšen motor pri hiši :) Upam da ti čimprej povem kaj vozim, se pravi da čimprej nekaj kupim zase :) Alo Nejkoo temu grdemu račku bi jaz dal onega KTM-a v roke pa s selotejpom gas na ful navil pa zalepo, pomoje bi mu pene šle iz ust od straha :P
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 okej Ti si pa nedoraselksvojimletom Nejkoo. kaj bi rad, sej pa sn skor 1.90 vlki...sn kar dobro zrasel za svoja leta :D :whistle: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Vozim zaenkrat skoraj nič ker sem v fazi nakupa naslednjega motorja pa še sezona ni... Ko mi paše pa se že zapeljem vseeno s čem se vedno najde kakšen motor pri hiši :) Upam da ti čimprej povem kaj vozim, se pravi da čimprej nekaj kupim zase :) Alo Nejkoo temu grdemu račku bi jaz dal onega KTM-a v roke pa s selotejpom gas na ful navil pa zalepo, pomoje bi mu pene šle iz ust od straha :P kaj peneee iz ust, vse telesne tekočine bi se iz njega izcedile pomoje :D
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 kaj peneee iz ust, vse telesne tekočine bi se iz njega izcedile pomoje :D forum ni bil ustvarjen zato, da bi se žalil pa podcenjeval...............................................................................................................................................
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 forum ni bil ustvarjen zato, da bi se žalil pa podcenjeval............................................................................................................................................... ti pa tiho ziznik, če ne razumeš heca :D
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 kaj bi rad, sej pa sn skor 1.90 vlki...sn kar dobro zrasel za svoja leta :D :whistle: :lol1: Ja, za 98 let si kar vlki. Samo žal ne duševno.
JeRn3j Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Dajmo še malo jokcati in jambrati. kup motor pa tih bod :)
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 kup motor pa tih bod :) uf...ta je bla pa kr nizka!! :lol:
Roky Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Da se vam da...ponovno :) Namest, da bi se za peer2peer zmenil se tle kregate pa zmerjate...Ni kej,čudna bitja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) alo pubeci, eden od prvih mam doma zadnji del knjige harry potter- svetinje smrti v slovenščini...komaj čakam da jo začnem brat :OK: heriii je najjačiiiiiiii Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil _Nejkoo_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se