Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Sploh ni napačna. Meni je všeč.

P.S.: Fingi, a za 500EUR si prodal?!

500 je on dal, da so mu jo vzeli :D

Objavljeno

No, Nejko... lej, k si meu ti Jawo, oz. jo maš še te čis tnoben ni jebou, pa je java 1000x grša od tele Supercity.

Men motorčk ni tok slb. Pa tud, ušeč mi je k je velika... Sej, načeloma me ne moti če pljuvate po nej, tud nobenmu ne zamerm če...

samo, mejte v mislih da je motor iz leta 1991, pa poglejte kva je že meu use takrt...tud oblikovan je supr za tista leta.

Drgač pa ja, za 500€ sm zaribano prodau :rolleyes:

Objavljeno
No, Nejko... lej, k si meu ti Jawo, oz. jo maš še te čis tnoben ni jebou, pa je java 1000x grša od tele Supercity.

Men motorčk ni tok slb. Pa tud, ušeč mi je k je velika... Sej, načeloma me ne moti če pljuvate po nej, tud nobenmu ne zamerm če...

samo, mejte v mislih da je motor iz leta 1991, pa poglejte kva je že meu use takrt...tud oblikovan je supr za tista leta.

Drgač pa ja, za 500€ sm zaribano prodau :rolleyes:

haha, za jawo sem sam pravil da je gnusoba od gnusobe, tak da mi ni treba govorit...jaz pač povem moje mnenje kaj...jawa je grda ko prasica, sej zato pa jo mam še samo za po blatu, ta cagiva pa je poleg tega da je še grda navadn klump ki nonstop crkuje :D

Objavljeno
Sploh ni napačna. Meni je všeč.

P.S.: Fingi, a za 500EUR si prodal?!

kaj voziš ti raček?

Objavljeno
kaj voziš ti raček?

hahahahahahahahahha

najjači podpisssssssssssssssss

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA, NI GA JAČEGAAAAAAAAA NA CELEM FORUMUUUUUUUU UMIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM HAHAHAHAH

Objavljeno (popravljeno)

yamaha YZF-R 125 je 4 VALJNA!!!! :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: če ne vrjamete pejte pogledat na: motocenterlaba.com take napake si pa res nebi smel privoščit!!

Popravljeno . Popravil JFinK
Objavljeno (popravljeno)

alo dečki zdaj sem nekaj iskal me je zanimalo nekaj v zvezi s temi triki, skoki dvoranskimi motocross pa to in vpišem v google ---> fmx in grem pod slike... poglejte kaj je našlo prvi zadetek, prvo sliko haha :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)
kaj voziš ti raček?

Moped. Pa ti?

Popravljeno . Popravil Racon
Objavljeno
yamaha YZF-R 125 je 4 VALJNA!!!! :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: če ne vrjamete pejte pogledat na: motocenterlaba.com take napake si pa res nebi smel privoščit!!

Okeeej, sej to vemo in je blo o tem že preveč govora :whistle: :whistle:

Objavljeno
Moped. Pa ti?

potovalnik

Objavljeno
potovalnik

Super.

Objavljeno

ti si grdi raček :D

Objavljeno
ti si grdi raček :D

okej

Ti si pa nedoraselksvojimletom Nejkoo.

Objavljeno
Okeeej, sej to vemo in je blo o tem že preveč govora :whistle: :whistle:

pol se pa opravičujem...nism vedu, k nism prebral vsega sranja... :yawn:

Objavljeno

Vozim zaenkrat skoraj nič ker sem v fazi nakupa naslednjega motorja pa še sezona ni... Ko mi paše pa se že zapeljem vseeno s čem se vedno najde kakšen motor pri hiši :) Upam da ti čimprej povem kaj vozim, se pravi da čimprej nekaj kupim zase :)

Alo Nejkoo temu grdemu račku bi jaz dal onega KTM-a v roke pa s selotejpom gas na ful navil pa zalepo, pomoje bi mu pene šle iz ust od straha :P

Objavljeno
okej

Ti si pa nedoraselksvojimletom Nejkoo.

kaj bi rad, sej pa sn skor 1.90 vlki...sn kar dobro zrasel za svoja leta :D :whistle: :lol1:

Objavljeno
Vozim zaenkrat skoraj nič ker sem v fazi nakupa naslednjega motorja pa še sezona ni... Ko mi paše pa se že zapeljem vseeno s čem se vedno najde kakšen motor pri hiši :) Upam da ti čimprej povem kaj vozim, se pravi da čimprej nekaj kupim zase :)

Alo Nejkoo temu grdemu račku bi jaz dal onega KTM-a v roke pa s selotejpom gas na ful navil pa zalepo, pomoje bi mu pene šle iz ust od straha :P

kaj peneee iz ust, vse telesne tekočine bi se iz njega izcedile pomoje :D

Objavljeno
kaj peneee iz ust, vse telesne tekočine bi se iz njega izcedile pomoje :D

forum ni bil ustvarjen zato, da bi se žalil pa podcenjeval...............................................................................................................................................

Objavljeno
forum ni bil ustvarjen zato, da bi se žalil pa podcenjeval...............................................................................................................................................

ti pa tiho ziznik, če ne razumeš heca :D

Objavljeno
kaj bi rad, sej pa sn skor 1.90 vlki...sn kar dobro zrasel za svoja leta :D :whistle: :lol1:

Ja, za 98 let si kar vlki. Samo žal ne duševno.

Objavljeno

Dajmo še malo jokcati in jambrati.

Objavljeno
Dajmo še malo jokcati in jambrati.

kup motor pa tih bod :)

Objavljeno

Da se vam da...ponovno :)

Namest, da bi se za peer2peer zmenil se tle kregate pa zmerjate...Ni kej,čudna bitja :D

Objavljeno (popravljeno)

alo pubeci, eden od prvih mam doma zadnji del knjige harry potter- svetinje smrti v slovenščini...komaj čakam da jo začnem brat :OK:

heriii je najjačiiiiiiii

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!