kukec1 Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 joj nisi zanimiv, jaz sem jo že 2 × v angleščini prebral, zdaj jo že tretjič, ker mi je res full dobra, in si že predstavljam kakšen bo film... da nebo kdo resno vzel
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 joj nisi zanimiv, jaz sem jo že 2 × v angleščini prebral, zdaj jo že tretjič, ker mi je res full dobra, in si že predstavljam kakšen bo film... da nebo kdo resno vzel ja jaz sn v angleščini tretjo pa četrto prebral, nisn mogo čakat na tote naše prevode, zaj pa nekaj časa nisn niti razmišlo o heriju, zaj pa ga je seka domu privlekla, in se bom danes namesto učenja fizike, raje podal v skrivnostni svet čarovnij...uhuuuuu
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 alo pubeci, eden od prvih mam doma zadnji del knjige harry potter- svetinje smrti v slovenščini...komaj čakam da jo začnem brat :OK: heriii je najjačiiiiiiii ja ni kej... harry potter je res zlooooo zanimiu.....NOOOOOT!! :devil:
NejcZ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Men je pa ona Hermiona al kaj je simpatična :) Emma Watson :)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ja ni kej... harry potter je res zlooooo zanimiu.....NOOOOOT!! :devil: glej ti tudi nisi zanimiv, pa ti dovolimo da se oglašaš...sploh pa nevem kdo sploh si ti, in ti ne mislim več odgovarjat...na totem forumu je tolk nekih novih mladih kakecov, ki so 3 dni gor in so že kar nekaj glasni...ti si moraš najprej zaslužit, da se bom sploh začel kregat s tabo...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Men je pa ona Hermiona al kaj je simpatična :) Emma Watson :) ja ja ona mala je prava raketa, iz leta v leto smo jo lahko gledali kako dozoreva...in v sedmem delu bo končno godna za parjenje :OK:
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 glej ti tudi nisi zanimiv, pa ti dovolimo da se oglašaš...sploh pa nevem kdo sploh si ti, in ti ne mislim več odgovarjat...na totem forumu je tolk nekih novih mladih kakecov, ki so 3 dni gor in so že kar nekaj glasni...ti si moraš najprej zaslužit, da se bom sploh začel kregat s tabo... Jah, ti si legenda, ker si na forumu že od njegovega nastanka- leta 2001. Predlagam dodelitev posebnega statusa Nejkotu.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) Jah, ti si legenda, ker si na forumu že od njegovega nastanka- leta 2001. Predlagam dodelitev posebnega statusa Nejkotu. to nima veze- sicer sn jaz že bil prej, ampak z drugim nickom...gre se za to, da je tolko debat tu že poteklo in zajebancij, z staro gardo kot so ( reesko, jernej, matex, koci, duhec, kukec, grčar, čamac, roky, gixxer,...) in zaj mislite da bote tu neki zizniki lahko že kar pametovali, in sploh meni nekaj pisali, ki sn znan po tem, da sn sočne debate skoraj vedno zaključil kot zmagovalec (no dobro včasih sta me koci pa čamac v duetu potolkla- priznam)...ti pa si boš mogo najprej zaslužit z kakimi izvirnimi zaključitvami in posti, ki nas bodo nasmejali, da se boš lahko enakovredno vključil v pogovor z nami starimi nabijači...to velja seveda za to temo- ki je bolj al manj zajebancija...ja pa kaki procnti za opozorila bojo ti tud mogli pricurljat, ker vsak dober nabijač ma tud nekaj procentov opozoril- naprimer jaz, kar 80% :naughty: ...ki pa sem si jih prislužil večinoma tako, da sn določene osebke v besednem dvoboju popolnoma dotolkel, da niso več mogli druga kot tožit moderatorju Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil _Nejkoo_
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ja ja ona mala je prava raketa, iz leta v leto smo jo lahko gledali kako dozoreva...in v sedmem delu bo končno godna za parjenje :OK: hahahahaah :D Jah, ti si legenda, ker si na forumu že od njegovega nastanka- leta 2001. Predlagam dodelitev posebnega statusa Nejkotu. zakaj jebemo se vedno ti vtikaš s takšnimi bedarijami? kdo si sploh ti? mislim od kod si, s kom iz tega foruma se kaj dobite, pozabavate,... ?
NejcZ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ja ja ona mala je prava raketa, iz leta v leto smo jo lahko gledali kako dozoreva...in v sedmem delu bo končno godna za parjenje :OK: Pa to ti pravim :worship:
JFinK Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 glej ti tudi nisi zanimiv, pa ti dovolimo da se oglašaš...sploh pa nevem kdo sploh si ti, in ti ne mislim več odgovarjat...na totem forumu je tolk nekih novih mladih kakecov, ki so 3 dni gor in so že kar nekaj glasni...ti si moraš najprej zaslužit, da se bom sploh začel kregat s tabo... sej tud nism reku da sm zanimiu, pa teb tud nimam namen bit.... niti se NOČEM kregat... pa kdor je glasen ma kej povedat, nism tak kakec kot ti k še starost nočeš povedat... :fredy:
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Fantje, če bo vse po sreči ne bom več kmalu "off-topic" oziroma "član, ki ne spada v kategorijo 125-250 kubikov" ampak bom kmalu tukaj z razlogom :)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 hahahahaah :Dzakaj jebemo se vedno ti vtikaš s takšnimi bedarijami? kdo si sploh ti? mislim od kod si, s kom iz tega foruma se kaj dobite, pozabavate,... ? no o tem govorim, pač kar neki x osebek bo tu pamet solil za brezveze... mi se skoraj z večino tud tukaj osebno poznamo, zato tudi ni nobenih zamer, ko se včasih malo pohecamo...ti pa če ti kaj ne paše lahko zapustiš to temo, te neom nič pogrešal...
_luke_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ja ja ona mala je prava raketa, iz leta v leto smo jo lahko gledali kako dozoreva...in v sedmem delu bo končno godna za parjenje :OK: Hahahahah...godna za parjenje...ta je dobra :OK:
JeRn3j Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Fantje, če bo vse po sreči ne bom več kmalu "off-topic" oziroma "član, ki ne spada v kategorijo 125-250 kubikov" ampak bom kmalu tukaj z razlogom :) to boš dnar u luft poganju ja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 sej tud nism reku da sm zanimiu, pa teb tud nimam namen bit.... niti se NOČEM kregat... pa kdor je glasen ma kej povedat, nism tak kakec kot ti k še starost nočeš povedat... :fredy: jaz sem star 19, rojstni datum 6.12.1988...imam pa to prikrito zaradi drugih razlogov, ne zarad vas kakecov malih
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Fantje, če bo vse po sreči ne bom več kmalu "off-topic" oziroma "član, ki ne spada v kategorijo 125-250 kubikov" ampak bom kmalu tukaj z razlogom :) ju3 ima da zasmradiš cele pekre :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Racon je čist faca , pa ni lih en x y :winkiss: Saj nekej resnosti pokaže :worship: za razliko od enih :rolleyes: Se pa strinjam v tem da je tale tema čist... eh.. nič ne smeš resno pa osebno jemt :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 zame ste usi kr eni :yes: ti si pa pokakan pokakanec
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 to nima veze- sicer sn jaz že bil prej, ampak z drugim nickom...gre se za to, da je tolko debat tu že poteklo in zajebancij, z staro gardo kot so ( reesko, jernej, matex, koci, duhec, kukec, grčar, čamac, roky, gixxer,...) in zaj mislite da bote tu neki zizniki lahko že kar pametovali, in sploh meni nekaj pisali, ki sn znan po tem, da sn sočne debate skoraj vedno zaključil kot zmagovalec (no dobro včasih sta me koci pa čamac v duetu potolkla- priznam)...ti pa si boš mogo najprej zaslužit z kakimi izvirnimi zaključitvami in posti, ki nas bodo nasmejali, da se boš lahko enakovredno vključil v pogovor z nami starimi nabijači...to velja seveda za to temo- ki je bolj al manj zajebancija...ja pa kaki procnti za opozorila bojo ti tud mogli pricurljat, ker vsak dober nabijač ma tud nekaj procentov opozoril- naprimer jaz, kar 80% :naughty: ...ki pa sem si jih prislužil večinoma tako, da sn določene osebke v besednem dvoboju popolnoma dotolkel, da niso več mogli druga kot tožit moderatorju Na provokacije odgovarjam s provokacijami- ponavadi. Če želiš, si lahko to po svoje razlagaš tudi tako, da na hec odgovarjam s hecom.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Na provokacije odgovarjam s provokacijami- ponavadi. Če želiš, si lahko to po svoje razlagaš tudi tako, da na hec odgovarjam s hecom. no kakorkoli, jaz ti ne bom odgovarjal več, dokler si tega ne boš zaslužil .)
Roky Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Jah, ti si legenda, ker si na forumu že od njegovega nastanka- leta 2001. Predlagam dodelitev posebnega statusa Nejkotu. Nejko bo hmau imeu zlo posebn status hahahahaha,status Izključeni :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Na provokacije odgovarjam s provokacijami- ponavadi. Če želiš, si lahko to po svoje razlagaš tudi tako, da na hec odgovarjam s hecom. A ti še nis dojel, da morš Nejkota samo čimbolj žalt,zmerjat,whatever :D Ti sam pluvej po njemu...seveda v tej temi haha :D no kakorkoli, jaz ti ne bom odgovarjal več, dokler si tega ne boš zaslužil .) Hahaha kao hud :D :D :D
Igorr Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 no kakorkoli, jaz ti ne bom odgovarjal več, dokler si tega ne boš zaslužil .) No, zato pa pravim, da rabiš poseben status.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Nejko bo hmau imeu zlo posebn status hahahahaha,status Izključeni :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: keknem se jaz na to :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se