Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Nejko bo hmau imeu zlo posebn status hahahahaha,status Izključeni :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

A ti še nis dojel, da morš Nejkota samo čimbolj žalt,zmerjat,whatever :D Ti sam pluvej po njemu...seveda v tej temi haha :D

Hahaha kao hud :D :D :D

okej, hvala za nasvet :D

Objavljeno
keknem se jaz na to :D

Aj klobasa al omaka? :D ahahaha :D

lol,sorry,neki sm dobre vole haha :D

:004

Objavljeno

tako je, vendar mora biti izvirno, ne pa kar nekaj

Aj klobasa al omaka? :D ahahaha :D

lol,sorry,neki sm dobre vole haha :D

:004

golaž :D

Objavljeno
tako je, vendar mora biti izvirno, ne pa kar nekaj

golaž :D

Racon, k se bo irency oglasila v tej temi ti sam eno odvetniško usekej pa bo :D

O fuj :blink:

:D

Objavljeno

Na koncu se ga pa vsi skupaj napijemo :D Ipak mormo motoristi skup držat ;)

Objavljeno

še mal pa bo sezona :yea1:

gre kdo letos kej na slo. dan na grobniku?

Objavljeno (popravljeno)

da še jaz povem mojo današnjo zgodbico..

skratka bil sem v avtošoli da sem se prijavo za b. gospo ki dela v avtošoli sem še povprašal malo o a kategoriji kajti sem v takšni situaciji da dobim a25kw šele septembra. in gospa mi je razložla, ker imam opravljen izpit za a125ccm mi zadostuje, če opravim le prektični del izpita z močnješim motorjem, da dokažem da sem sposoben rokovat se z njim. zaj pa fuk je v tem, da ne morem tega prektičnega dela opravit prej, dokler komisijski center ne določi datuma od kdaj naprej se bo pričela sezona za izpite a kategorije se pravi, ko se bojo oni direktori na izpitnem zmislili da zaj pa bi lahko dečki z motori zopet izpite delali, bom lahko opravil ta prektični del. gospa na izpitnem centru mi je zaupala okvirni datum in je rekla v začetku aprila ali pa še malo pozneje..

se pravi da bo motor še nekaj časa stal v garaži oz. bo uporabljen le na kratkih relacijah(max. 30km)..

en dan več, ko se je nekaj zakompliciralo :D

Popravljeno . Popravil frk
Objavljeno

aja BTW a mogoče kdo ve kva ma capirossi to ene čudne rokavice

post-10671-1203542067_thumb.jpg

Objavljeno

zdaj ne vem ali ona nima pojma al kaj je, to kar si napisu ni možno,.......ta praktični del velja le v primeru ko hočeš pridobiti izpit za neomejeno

Objavljeno

To ma sam pomožno koleno, da ko zalaga do balance malo roko ven obrne da ve kje je :D

Objavljeno

kdaj pa bo? biv sm lani pa je blo fulll zakon

Objavljeno
kdaj pa bo? biv sm lani pa je blo fulll zakon

2.maja se mi zdi...

Objavljeno
2.maja se mi zdi...

:grim :grim

Bi blo fajn it mal pogledat O:-)

Objavljeno (popravljeno)

skratka bil sem v avtošoli da sem se prijavo za b. gospo ki dela v avtošoli sem še povprašal malo o a kategoriji kajti sem v takšni situaciji da dobim a25kw šele septembra. in gospa mi je razložla, ker imam opravljen izpit za a125ccm mi zadostuje, če opravim le prektični del izpita z močnješim motorjem, da dokažem da sem sposoben rokovat se z njim. zaj pa fuk je v tem, da ne morem tega prektičnega dela opravit prej, dokler komisijski center ne določi datuma od kdaj naprej se bo pričela sezona za izpite a kategorije se pravi, ko se bojo oni direktori na izpitnem zmislili da zaj pa bi lahko dečki z motori zopet izpite delali, bom lahko opravil ta prektični del. gospa na izpitnem centru mi je zaupala okvirni datum in je rekla v začetku aprila ali pa še malo pozneje..

se pravi da bo motor še nekaj časa stal v garaži oz. bo uporabljen le na kratkih relacijah(max. 30km)..

pomoje boš ti kar do septembra na kratkih relacijah - al pa da je kaki novi zakon veni...prvič čujem to da bi ti lahko, glede na to da še ni preteklo 2 let, kar dobil zdaj po enem letu in pol še za 25 kw...no jaz sem namreč moral čakat 2 leti in junija lani sn dobil za 25 kw...natanko po 2 letih kaj imam izpit za A kategorijo...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
2.maja se mi zdi...

jst bom po vsej verjetnostu šu mal pogledat :grim

Objavljeno
jst bom po vsej verjetnostu šu mal pogledat :grim

jaz pa ne

Objavljeno
jaz pa ne

fuck it then .)

Objavljeno
zdaj ne vem ali ona nima pojma al kaj je, to kar si napisu ni možno,.......ta praktični del velja le v primeru ko hočeš pridobiti izpit za neomejeno

saj jaz tud newem več kak je na stvari.. vprašal sem še tud ono gospo ko dela na izpitnem centru in mi je tudi ona zagotovila da zadošča le praktični del, da predčasno pridobim za a25kw..

če je to po zakonu možno ali ne mi po eni strani dol visi, samo da mi dajo toti štempl pa bo :D

Objavljeno

ja to maš prav sam bi bla pa jeba da bi se ti prjavu pa vse lepo naredu tisto uro vožnje pa vse, potem te pa na občini vpraša kako si ti to naredu da to ni možno in te lepo zavrnejo :doze:

Objavljeno
Pa ne no da boš RSV kupu :unsure: :trance_33_sleep:

Aaaa, lejte k je moja cagiva bišva gor :D haha, tud 1000km ni naredu :rolleyes:

Zadno luč je zamenou :D

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1895679#

Kr za 1000€ več prodaja :krneki: pa letnik ma napačn :rolleyes:

poklič ga, pa praš če je res letnik 98 :P pa kok je dou za zadno gumo :lol:

Objavljeno

Ne ... poklicou bi ga, če mi da ta star cilindr nazaj :unsure:

Objavljeno

jaz bi šel... bomo vidli kak bojo finance :)

preveč ti kompliciraš :)

saj je vedno mel takšne...

capirossi05gpbike.jpg

Objavljeno

alo tarzan ti še misliš it kaj žret predn grema...ker jaz bom zaj šou ker sn na faksu, če češ ti kake bone za bobra vzamem

Objavljeno
kup motor pa tih bod :)

uf...ta je bla pa kr nizka!! :lol:

:)

Objavljeno

capirossi ma take rokavice zarad poškodbe na zapestju. ma poškodvan scaphoid.. ena koščica v zapestju. in te rokavice preprečujejo da bi si spet kj na nov zlomu :) neki tazga nj bi blo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!