JeRn3j Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 ???!!! Kaj hudiča naj bi to bilo? če se ne motim je enmu menjalna pizdarija na rs ki narazn padla pa je baha dou svojo zamisu kako zadevo rešt :P
Ven0m Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 evo sam za vas umetnija baha ta čista 10 ka :worship: :worship: :worship: HAHA ta je bla ubijalska ja.
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 jaz bom pa najverjetneje 1.pravo 2.uprava 3.kakšna biznis faqltičamuel je pravi maneken na svojih slikah aja :) a oš u žabarsko sql hodo? :D hm ja mogoče :) sj me nea mika tak fest zarad sql :) ampak maš v lj dosti več od študentskega živlenja kot pa v mbju :D
JeRn3j Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 aja :) hm ja mogoče :) sj me nea mika tak fest zarad sql :) ampak maš v lj dosti več od študentskega živlenja kot pa v mbju :D heh to pa ja :D
reesko Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 aja :) hm ja mogoče :) sj me nea mika tak fest zarad sql :) ampak maš v lj dosti več od študentskega živlenja kot pa v mbju :D žurl bi ga ti potepin mali ha
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 žurl bi ga ti potepin mali ha hja zdaj je treba dokler smo mladi :D sam sql bi itq bla na prvem mestu :D nareit bi mogo ne :D
_N3jC_ Objavljeno Februar 21, 2008 Objavljeno Februar 21, 2008 ej matex matr maš spucan motor :worship: glede na to kakšn je biu prej je zdj k iz trgovine :) sm gledu slike v galeriji motociklov k je dau jernej slike tvoje pa njegovge rakete...
Schmid87 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 evo sam za vas umetnija baha ta čista 10 ka :worship: :worship: :worship: hahaha! :D :worship: ???!!! Kaj hudiča naj bi to bilo? mojstrovina da šaltaš z roko :P jebačko :D haha
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) ej matex matr maš spucan motor :worship: glede na to kakšn je biu prej je zdj k iz trgovine :) sm gledu slike v galeriji motociklov k je dau jernej slike tvoje pa njegovge rakete... ja spucu ga je k prasec, gor so pa nove nalepke pa use... pa odkar je popravlen se še niti zapeljov ni... zato je pa res k da bi ga v trgovini gledu ja :D Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 in kje to vidte? :) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&start=1080 evo :)
Schmid87 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 lepe punce :) sam pr matexu so mal velki žmigovci :P hehe.. drgač sta pa oba lepa motorčka :wub: :worship:
RHonda Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Evo čamac, če boš kej kupvou, kle maš žalostno usodo mojega kwaka, je že porihtan :worship: pa akrapo ror mam doma še za njega: kawl
Igorr Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Evo čamac, če boš kej kupvou, kle maš žalostno usodo mojega kwaka, je že porihtan :worship: pa akrapo ror mam doma še za njega: kawl Kaj je pa bilo z njim? Padec?
Matex_46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 ej matex matr maš spucan motor :worship: glede na to kakšn je biu prej je zdj k iz trgovine :) sm gledu slike v galeriji motociklov k je dau jernej slike tvoje pa njegovge rakete... :OK: lepe punce :) sam pr matexu so mal velki žmigovci :P hehe.. drgač sta pa oba lepa motorčka :wub: :worship: se strinjam ja, res so hruške :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Alo ti ... dans se grem pihnt na irokezo spt :P Pa v pondelek prpelem motor na serivs v MB ;) na keri servis ga peleš? No pa še vam tukaj povem... IZOGIBAJTE se tega motorja: http://www.bolha.com/oglas2579674 Danes sva šla z Nejkotoom iz MB skoraj do Mirne na Dolenjskem (Slovenska vas) zastonj... No, šlo je nekaj časa in denarja :) Tako razjebanega motorja še svoj dan nisem videl... Ne bi rekel, da bi mi povedal to po telefonu, ampak mi je še zatrjeval da je vse v redu ko sem se hotel prepričati, da ne bom hodil zastonj dol... naj bi imel le neke praske po levi strani, vprašal sem kakšna sta ketna in zobniki in je govoril v redu in podobno... Pridema dol, motor KOMPLETNO V KURCU... ;) Popraskan, oziroma konkretno poškodovan po obeh straneh, čeprav je zatrjeval, da je zdrsnil samo na eno stran (?!), vse zarjavelo, oksidirano, kot da bi gledal motor iz 80-ih let, ki je do zdaj stal veni na dežju, ketna za katero je po telefonu govoril da je dobra je bila popolnoma zarjavela, hoda je imela MINIMALNO 10 centimetrov! Se grem vseeno zapeljat, po par deset metrih mi pade iz motorja ročica za prestavljanje tako da sem se v isti prestavi pripeljal nazaj... da mu jebem vse po spisku :headbang: mojstrski motor je bil haha, jaz sn samo čako, da bo vse skup razpadlo haha al pa una od nejkota: dual ignition :kva1: zihr ma on na ninji kapo od alfa romeo pa twin spark :lol1: ja haah, en kiks v 2 letih pa ga neoš pozabo, vi ostali jih mate že tolko da si jih bom na list začel pisat... HAHAHAHAHAH ki pa si ti 4 valve in line, ko bi rad probikera kupo hahaha Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil _Nejkoo_
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 @ matex- sej je lepi motor pa vse, samo tiste žmigavce že menjaj enkrat, ker maš take ko jaz na jawi, đeri ti pa tote enduro gume :D
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 đeri ti maš pa res take gume da bi se jst rajš sam po feltni vozu k s temi gumami fuj fej fuj :BUA:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 đeri ti maš pa res take gume da bi se jst rajš sam po feltni vozu k s temi gumami fuj fej fuj :BUA: ja in pol je meni troso zadnič kako so qualifirke nena vredi, on pa s temi d-208 hard enduro :D
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 đeri prav da so gume "dunlop mx1-challenge" najbolše za njegovo umazano ninjo :naughty:
Matex_46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 @ matex- sej je lepi motor pa vse, samo tiste žmigavce že menjaj enkrat, ker maš take ko jaz na jawi, đeri ti pa tote enduro gume :D č bo prehud zračni upor bom meju :lol1: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se