_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 alo daj povejte nekaj, mislite da bi na tehničnem me zajebavali za akrapota ker nimam nobenih papirov, al ne delajo panike s tem, ker se mi namreč ne da onega orginalnega kurca gor davat- ker ma nikakav zvok :D
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 alo daj povejte nekaj, mislite da bi na tehničnem me zajebavali za akrapota ker nimam nobenih papirov, al ne delajo panike s tem, ker se mi namreč ne da onega orginalnega kurca gor davat- ker ma nikakav zvok :D odvisno kam greš...jaz sn naredo tehničnega brez da mi je karkoli od štroma delal :P pač poznam unga tm...pejd nekam k nekdo koga pozna pa bo ane :D
Matex_46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 odvisno kam greš...jaz sn naredo tehničnega brez da mi je karkoli od štroma delal :P pač poznam unga tm...pejd nekam k nekdo koga pozna pa bo ane :D :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 aha, veze so itak zakon ja, sploh policijske hehe... drugač pa sn včere že kupo lepo 3 litre motula 300V 5W-40 , piše pa na zadnji strani- za dirkalno uporabo hehehe, tak da neomo letos neke motročiča šparali kaj se obratov tiče... đeri, matex, vidva vidim da sta tak perajt na sezono, moj gre nasledn tedn na servis, pol v marcu nekje pa še registracija in po novo gumo- in že lahko pičimo za začetek kako izi turco do obale hehe...
Matex_46 Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 aha, veze so itak zakon ja, sploh policijske hehe... drugač pa sn včere že kupo lepo 3 litre motula 300V 5W-40 , piše pa na zadnji strani- za dirkalno uporabo hehehe, tak da neomo letos neke motročiča šparali kaj se obratov tiče... đeri, matex, vidva vidim da sta tak perajt na sezono, moj gre nasledn tedn na servis, pol v marcu nekje pa še registracija in po novo gumo- in že lahko pičimo za začetek kako izi turco do obale hehe... pošteno pošteno, bomo v kratkem letel mal do obale :grim , samo da temperature še mal narastejo :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 pošteno pošteno, bomo v kratkem letel mal do obale :grim , samo da temperature še mal narastejo :OK: jaz računam nekje v začetku- do sredine aprila bi že moglo bit vreme okol 15- 18 stopinj konstantno...vsaj pr nas, na obali bo verjetno ta čas malo hladneje nekaj časa- ker je morje mrzlo od zime in posledično tudi ohlaja ozračje, sej drugač pa nas bojo naše mašince ogrele hehe
JFinK Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 jaz računam nekje v začetku- do sredine aprila bi že moglo bit vreme okol 15- 18 stopinj konstantno...vsaj pr nas, na obali bo verjetno ta čas malo hladneje nekaj časa- ker je morje mrzlo od zime in posledično tudi ohlaja ozračje, sej drugač pa nas bojo naše mašince ogrele hehe vremenoslovc en, :P drgač pa vidm, da ti predavanje kr gre ja... :book: ;) :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 vremenoslovc en, :P drgač pa vidm, da ti predavanje kr gre ja... :book: ;) :lol: nič nisn vremenoslovc, ampak je to splošna izobrazba...drugač pa kako predavanje?
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 @ matex- sej je lepi motor pa vse, samo tiste žmigavce že menjaj enkrat, ker maš take ko jaz na jawi, đeri ti pa tote enduro gume :D ma v redu so đeri ti maš pa res take gume da bi se jst rajš sam po feltni vozu k s temi gumami fuj fej fuj :BUA: al pa po njivah pravš :lol1: :lol1: :lol1: ja in pol je meni troso zadnič kako so qualifirke nena vredi, on pa s temi d-208 hard enduro :D to pa ne vem če sm kdaj reku đeri prav da so gume "dunlop mx1-challenge" najbolše za njegovo umazano ninjo :naughty: eni se vozmo in ne pucamo cele dneve ;)
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) al pa po njivah pravš :lol1: :lol1: :lol1: eni se vozmo in ne pucamo cele dneve ;) al pa z novimi gumami po plastikah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti se sam voz :kva2: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil reesko
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 al pa z novimi gumami po plastikah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti se sam voz :kva2: vozm vozm B) pa tud po plastikah je treba drgač sm pa mal zajebu ker gume še 200km niso mele prevoženih pa še niso ble top top B)
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 vozm vozm B) pa tud po plastikah je treba drgač sm pa mal zajebu ker gume še 200km niso mele prevoženih pa še niso ble top top B) B)
JFinK Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 nič nisn vremenoslovc, ampak je to splošna izobrazba...drugač pa kako predavanje? predavanje o tistmu morju, pa segrevanju ozračja...sej nism mislu nč zlobnga s tem... :winkiss:
Čamac Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Evo čamac, če boš kej kupvou, kle maš žalostno usodo mojega kwaka, je že porihtan :worship: pa akrapo ror mam doma še za njega: kawl ma hvala lepa, ni mi všeč sploh, iščem RS 250, danes sem imel noro priložnost, ki sem jo opazil šele po šihtu, ko je bil motor že v par urah prodan... Če ne bi šel na šiht zjutraj, doma gledal avtonet, bi zdaj že mel motor :cry: :cry: :cry: :cry: Do konca me je zdaj to potrlo...
Čamac Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Evo mene norca, zjutraj ne bi šel delat, bi šel na avtonet, našel ta motor in takoj letel po njega, ker pa nisem zanj vedel, sem šel delat in motor je v par urah bil prodan... KLIK Tip nujno rabo denar in motor je bil prodan za 1.100 € Ma vse skup mi je že dopizdlo, nimam sreče, še malo pa bom prodal vso opremo in vse in si šel po nek cross motor pa še po možnosti supermoto kolesa zraven pa se bom celo leto naganjal po pohorju po gozdovih pa kakšnih fajn zavitih cestah... Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil Čamac
R1FREAK Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Pomoje se splača še malo potrpet, zdaj jih bo pomoje še več ko se začne sezona in lahko vsak malo dvigne ceno. Kaj pa je z tistima 2 na avtonetu, 2000 in 01 letnik?
Čamac Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Pomoje se splača še malo potrpet, zdaj jih bo pomoje še več ko se začne sezona in lahko vsak malo dvigne ceno. Kaj pa je z tistima 2 na avtonetu, 2000 in 01 letnik? ena je že po slikah tolko zjebana (tista z arrowi in 37000km brez žmigavcev, brez nalepk,... ) da niti nisem klical, druga pa me sicer mika ampak bom še malo počakal, ker se mi zdi nekoliko dosti 2.800€ za tak motor, čeprav je najbrž ta lepo ohranjen pa malo km ima :) Menjat bi blo treba gume, izpuhov tudi ne najdem nikjer drugje kot novih na ebayu (okrog 500€), še najbrž kakšne malenkosti in nanese krepko čez 3.500 € kar pa je zelo veliko za neko 01 RS-ko... Bom še premislil glede tele ja, ker drugače mi je všeč, morda se splača dat malo več, če bo motor dobro laufal :) Saj z generalko pa zobniki, ketno bi moral imeti drugače še kakšnih 6.000 km mir pomoje :) Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil Čamac
R1FREAK Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Če je moja švoh nemščina kolko tolko zastopla tale oglas, mislim, da ma odstranjene katalizatorje: ebay pa še en 3 4 Če ti kaj pomaga pol ni problema :D Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil R1FREAK
Čamac Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Hvala, ampak prvo bom potreboval motor :)
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 Hvala, ampak prvo bom potreboval motor :) a uno kanto si že prodou al kaj?
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 đeri, fafex pa ostale lublanske kurbe...nej en dons pele f toti maribor :P
Čamac Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) a uno kanto si že prodou al kaj? varadero? ne :) Nisem še dobil kurčevih papirjev đeri, fafex pa ostale lublanske kurbe...nej en dons pele f toti maribor :P jutri morem bit na avtobusu za na delo ob 5.05 meni nea paše danes, če pa pridete pa bom prišel sigurno ven ja :) Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 varadero? ne :) Nisem še dobil kurčevih papirjevjutri morem bit na avtobusu za na delo ob 5.05 meni nea paše danes, če pa pridete pa bom prišel sigurno ven ja :) če bi prišli..ampak itak veš da najbrž ne bomo te jaz ne bi spusto domof ;) bi biu kar do 5.05 vune
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 jutri morem bit na avtobusu za na delo ob 5.05 meni nea paše danes, če pa pridete pa bom prišel sigurno ven ja :) brez skrbi ne pridemo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se