reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 brez skrbi ne pridemo :) a nikakor ne bi avta mogu dobit?
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 aja še tok da vam povem ker ste prej pluval čez moje gume sm mal se pozanimu... cene so okoli 350€za obe2 baje da so to ene najboljših gum od dunlopa boljše naj bi bile samo še neke GP pitaj boga kuga priporočljive so tako za cesto kot pisto... se ne pregrejejo, segrejejo se hitro, na pisti naj bi držale ko lepiu, odličen oprijem naj bi bil tudi v mokrem asfaltu... so pa baje d207 obične polom... aja primerjajo jih pa z BT kami ... uglavnm use kar sm najdu so bile same + stvari tko da prosim se vzdržite teh komentarjev ... vsaj ti nejko ker te gume naj bi bile 2x bolše od tvojih kurčevih qulifajrc :winkiss: a nikakor ne bi avta mogu dobit? s fafexom sva zasedena dons :winkiss:
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 s fafexom sva zasedena dons :winkiss: :winkiss:
Roky Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 O kerih gumah je to govora?Pa si ti vse te lastnosti gum izrabu 100%? Men d208 držijo in na stezi in na cesti zadovoljivo,ni nobenih presenečenj,mogoče v mokrem, da se mal čut,drugač pa ni panike :)
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) O kerih gumah je to govora?Pa si ti vse te lastnosti gum izrabu 100%?Men d208 držijo in na stezi in na cesti zadovoljivo,ni nobenih presenečenj,mogoče v mokrem, da se mal čut,drugač pa ni panike :) D207 rr te mam gor na ninji pa so jih prej spluval tko češ da mam cros gume gor Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 haha đeri ne nabijaj o 350€, že po obliki porfila se vid da to ni guma za na pisto, profil ima tak da odriva vodo, sploh pa si pogledal kok je ta guma stara :? pomoje mora bit že kar ker te dunlop sportmax so stare serije gum, pa kater model je sploh to :? reesko, zakaj pa ti ne nažicaš avta doma pa potem daš đeriju da pele :P
reesko Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 reesko, zakaj pa ti ne nažicaš avta doma pa potem daš đeriju da pele :P valda ne bo fotr dau avta nekomu ki ga ne pozna...tko tud jst ne bi prčakvou da bi od đerija al pa bilokoga fotr dau men avto za vozt...tud sam ga ne bi hotu pelat tud če bi ga dau..
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) haha đeri ne nabijaj o 350€, že po obliki porfila se vid da to ni guma za na pisto, profil ima tak da odriva vodo, sploh pa si pogledal kok je ta guma stara :? pomoje mora bit že kar ker te dunlop sportmax so stare serije gum, pa kater model je sploh to :? reesko, zakaj pa ti ne nažicaš avta doma pa potem daš đeriju da pele :P tlele na motosvetu je bilo govora par let nazaj da naj bi ta guma zadna prišla 36.000BSIT... ampak to je bilo par let nazaj takrat naj bi bila tud btka 40.000... sej vem danes če bi bile e gume bi bile sigurno 350€ ... koliko so stare pa ne vem... nism gledov... ne vem zakaj pa povsod piše da so odlične za pisto... tud prejšni lastnik ni meu kj čez njih rečt... aja te gume so se pa že po grobniku vozle :) moje mislm Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 sem videl da so bile na pisti ja, zadnja se prav lepo modrikasto blešči ;) dej poglej na gumi DOT številko, pomoje so te gume ža kar en čas na tem motorju
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 sem videl da so bile na pisti ja, zadnja se prav lepo modrikasto blešči ;) dej poglej na gumi DOT številko, pomoje so te gume ža kar en čas na tem motorju aha to je res ja vem kako se gleda datume... sej pravm nism biu sploh pozorn... najbrž pa nekaj cajta so že saj naj se nebi neki velik furov tale prejšni :)
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 a tole ste vidl :) http://www.youtube.com/watch?v=aj1o8g07hJU
ZaLLaR Objavljeno Februar 22, 2008 Objavljeno Februar 22, 2008 a tole ste vidl :) http://www.youtube.com/watch?v=aj1o8g07hJU :OK: :lol1:
tomazin Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 :grupni: dans pa moj b-day :D :drunk:
Schmid87 Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Sm se nasmejov zdele :D haha :D a tole ste vidl :) http://www.youtube.com/watch?v=aj1o8g07hJU :worship: :worship:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 tomazin & ven0m vse najbolše :beer2: :grupni: Venom mwa :D
Noiser69 Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Vse naj naj vsem :OK: ____________ Matr je bla zakon noč :D zdej pa fino spat :D uzivite ... nockooooooooooooooooooo :zzz: :winkiss: :D
Ven0m Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 tomazin & ven0m vse najbolše :beer2: :grupni:Venom mwa :D Vse naj naj vsem :OK: hvala hvala :D roky rtmf mwaa mwaa... :winkiss:
NejcZ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 :grupni: dans pa moj b-day :D :drunk: vse najboljše :grim
Gizmo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Obema tud iz moje strani vse najnaj :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se