D_u_H_e_C Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ven0m & tomazin tut z moje strani happy b-day ;)
reesko Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 hvala vsem. oglaste se na per :P vse vse vse kar si želiš hihi :P ugl. da boš bl pridn k si biu do zdej :evilgrin:
north Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=FI1wvJ5co-c :naughty: :naughty:
Matex_46 Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 vse vse vse kar si želiš hihi :Pugl. da boš bl pridn k si biu do zdej :evilgrin: želim enako
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Venom pa Tomazin use najboljše obema pa da se hit vidm na cesti :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Fric Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Ja vse najbolše vsem slavljencem pa lepo rajajte na zabavah hohoho :krneki: Matex kaj zdej si najdu ta kluč??? Če greš kej mimo ledine se ustavi.
Matex_46 Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Ja vse najbolše vsem slavljencem pa lepo rajajte na zabavah hohoho :krneki: Matex kaj zdej si najdu ta kluč??? Če greš kej mimo ledine se ustavi. Mam kluč, se bomo zmenil, bom naokol kej prletu.
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ven0m & tomazin vse najboljše :yea1: :beer2: ven0m: :004 :004 :004
RHonda Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Se je že začelo- problemi :slap: Kwak je danes spustil olje, stara mašina je potrebna servisa. Sm kar vedu da me kej takega čaka :closedeyes:
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Se je že začelo- problemi :slap: Kwak je danes spustil olje, stara mašina je potrebna servisa. Sm kar vedu da me kej takega čaka :closedeyes: najbrž sam dihtunga... nič resnega :unsure: upej
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 aja še tok da vam povem ker ste prej pluval čez moje gume sm mal se pozanimu... cene so okoli 350€za obe2 baje da so to ene najboljših gum od dunlopa boljše naj bi bile samo še neke GP pitaj boga kuga priporočljive so tako za cesto kot pisto... se ne pregrejejo, segrejejo se hitro, na pisti naj bi držale ko lepiu, odličen oprijem naj bi bil tudi v mokrem asfaltu... so pa baje d207 obične polom... aja primerjajo jih pa z BT kami ... uglavnm use kar sm najdu so bile same + stvari tko da prosim se vzdržite teh komentarjev ... vsaj ti nejko ker te gume naj bi bile 2x bolše od tvojih kurčevih qulifajrc :winkiss: s fafexom sva zasedena dons :winkiss: ja meni pa je reko kolega od kolega znanec da so moje qualifirke najjače, nove stanejo 400 evrov, pa baje bolše za na pisto kot supercorse...đeri the mechanic, ne sekaj bedarij s totimi gumami, raje se zapelji en krog po makadamu, da pridejo v svoje domače okolje .) :D haha đeri ne nabijaj o 350€, že po obliki porfila se vid da to ni guma za na pisto, profil ima tak da odriva vodo, sploh pa si pogledal kok je ta guma stara :? pomoje mora bit že kar ker te dunlop sportmax so stare serije gum, pa kater model je sploh to :? reesko, zakaj pa ti ne nažicaš avta doma pa potem daš đeriju da pele :P tako je, se enkrat le moram s tabo strinjati kocigan :D Se je že začelo- problemi :slap: Kwak je danes spustil olje, stara mašina je potrebna servisa. Sm kar vedu da me kej takega čaka :closedeyes: ja kaj pa si mislo, da bo 16 let stara kanta špilala ko nova al kaj...bodi srečn da je samo to, če bi mel kakega italijana tak starega bi ti verjetno med vožnjo kar vse razpadlo od mašine do plastik... :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 aja venom vse najbolše ja :OK: verjamem da si v tem trenutku že v plinasto/tekočem agregatnem stanju :lol1:
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ja meni pa je reko kolega od kolega znanec da so moje qualifirke najjače, nove stanejo 400 evrov, pa baje bolše za na pisto kot supercorse...đeri the mechanic, ne sekaj bedarij s totimi gumami, raje se zapelji en krog po makadamu, da pridejo v svoje domače okolje .) :D tako je, se enkrat le moram s tabo strinjati kocigan :D ja kaj pa si mislo, da bo 16 let stara kanta špilala ko nova al kaj...bodi srečn da je samo to, če bi mel kakega italijana tak starega bi ti verjetno med vožnjo kar vse razpadlo od mašine do plastik... :D men je pa od kolega kolega ki pozna enga ko gume dila reku da so te bolše od qulifajrc aja če pa daš gor qulifajrce za 400€ si pa mal nor glede supercorse pa spet mal strelaš mim ... to naj bi bile ene najbolših gum za cesto... drgač si pa mal smotan mi ratu zadne cajte :closedeyes: to tvoje žaljenje in strelanje u tri krasne je že mal mim ratal... okey neki je zajebancije ampak use ma neke meje... ti maš itak top top ninjo ane... sploh tista ko si prbiu da po 900km že obvladaš motor dost za po zadnjem itd. je bla tud lovska...
k0ci Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 đeri, nejko je vse skup napisal kot zajebancijo, tako da nič od tistega ni res glede njegovega obvladovanja motorja se pa kar strinjam z njim, je le mel jawo prej :lol1:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Aahahahaha jest bom napisov samo...here we go again :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 men je pa od kolega kolega ki pozna enga ko gume dila reku da so te bolše od qulifajrc aja če pa daš gor qulifajrce za 400€ si pa mal nor glede supercorse pa spet mal strelaš mim ... to naj bi bile ene najbolših gum za cesto... drgač si pa mal smotan mi ratu zadne cajte :closedeyes: to tvoje žaljenje in strelanje u tri krasne je že mal mim ratal... okey neki je zajebancije ampak use ma neke meje... ti maš itak top top ninjo ane... sploh tista ko si prbiu da po 900km že obvladaš motor dost za po zadnjem itd. je bla tud lovska... glej đeri the mechanic, če ne razumeš malo heca je tvoj problem...nevem kaj ti gre tisto štelanje fergazerja tak v nos, da vsak ki ti to omeni že takoj zameriš- tak ko takrat riskotu, pač si kiksno jebiga hehe, morš pač zaj to požirat, tak ko morn jaz svoj dual ignition od kocija na vsakem koraku, kjer je le možno, pa se nea neke pizdim brezveze pa zamer gojim... drugač pa tisto za po zadnjem, sn reko da po 900 km si že upam malo probavat po zadnji, ne pa da obvladam po zadnji...ne smeš obračat mojih besed... če je za tebe žaljenje če ti rečem the mechanic pol pa tut ne vem, bom si pa jaz zaj zmislo da sem užaljen če mi rečeš nejko haha...wtf...folk skulirajte se malo :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 đeri, nejko je vse skup napisal kot zajebancijo, tako da nič od tistega ni res glede njegovega obvladovanja motorja se pa kar strinjam z njim, je le mel jawo prej :lol1: jawo mam pa nadrkano v nulo hehe...to pa res lahko rečem...preseneti me še lahko edino tak, da belanca pri 90 kmh po gozdnicesti zašteka...kar se niti ne bi čudil :D
k0ci Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ej nejko (ne bit užaljen ker sem ti reku nejko, nejko :lol1: ) ampak saj te ne zajebavam skos, pač ko se mi sprdne te zatolčem pa mam mir :D drgač pa po zadnjem je najbol it takrat ko ne misliš da bo šlo, takrat ti adrenalin nabije do konca hehe :devil: vem za ene par takih delov ceste tukaj pri nas, ko pospešuješ iz ovinka pa ti sam balanca v roki ostane, je kr mal bedn filing k ne veš kaj bo pol ko se guma spet dotakne tal
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ej nejko (ne bit užaljen ker sem ti reku nejko, nejko :lol1: ) ampak saj te ne zajebavam skos, pač ko se mi sprdne te zatolčem pa mam mir :D drgač pa po zadnjem je najbol it takrat ko ne misliš da bo šlo, takrat ti adrenalin nabije do konca hehe :devil: vem za ene par takih delov ceste tukaj pri nas, ko pospešuješ iz ovinka pa ti sam balanca v roki ostane, je kr mal bedn filing k ne veš kaj bo pol ko se guma spet dotakne tal ti me kar zajebavaj, samo da neoš pol kocigan :D no dobro sej jaz še nea znam po zadnjem neke, malo probavam tak ko sn reko, sn pa tudi do zdaj enih 2 krat nezavedno bil na zadnji, enkrat sam, enkrat pa ko sn enga pelal, takrat si pa itak takoj na zadnji, da malo bolj odpreš...pol pa ni fajn hehe
Dolenc™ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Nisem čist vse prebral, ampak koker mi je ratal ko jerota jebete... D207rr je bolša guma od qualifier, je bolj športna verzija navadne d207(naslednik 208, potem qualifier), kao za pocest pa za na pisto. OZIROMA, je bila dobra guma, zdej je siguren že tolk v letih da jo nit v mikrovalovni ne segreješ več.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Nisem čist vse prebral, ampak koker mi je ratal ko jerota jebete...D207rr je bolša guma od qualifier, je bolj športna verzija navadne d207(naslednik 208, potem qualifier), kao za pocest pa za na pisto. OZIROMA, je bila dobra guma, zdej je siguren že tolk v letih da jo nit v mikrovalovni ne segreješ več. no torej so moje qualifirke v vsakem primeru bolše od đerijevih d207 iz leta 94 haha no sicer pa trenutno je samo na sprednji koli qualifirka, zadaj mam michelin pilot power od našega rejsera varaderota :D
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 gre kdo kam ven?? v mb ? :D meni je tak dolgčas doma da umiram pm :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se