_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 gre kdo kam ven?? v mb ? :D meni je tak dolgčas doma da umiram pm :D jaz grem mogoče, samo še ni ziher...kam greš ti?
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 folk skulirajte se malo :headbang: ti se mal skuliraj... bi biu že cajt... če res tko voziš kot pišeš pol sam upam da preživiš sezono :closedeyes:
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 jaz grem mogoče, samo še ni ziher...kam greš ti? mah nea še vem...če se bom s frendi kaj zmeno pol gremo vrjetno v samsaro pa to...ampak dvomim da bo kaj s tega ti?
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ti se mal skuliraj... bi biu že cajt... če res tko voziš kot pišeš pol sam upam da preživiš sezono :closedeyes: haha, in kdo bo to meni govoril..." no vidš tle pa ga jaz na polno odperam....no vidš tle pa spet na polno, najboljš je ko je dost folka in avtov, pol ga sploh rad odperam,....no tle ga spet na polno, čefurji s trdimi kurci stojijo,..." đeri sn mislo da si ti stari zajebant pa čagator, zaj pa vijim da vedno bolj neke glupe poste pišeš iz dneva v dan...pa ne uporabljaj teh zlajnanih stavkov, ko jih čuješ od starih moralizatorov, bodi te vsaj duhovit če ne druga... :D mah nea še vem...če se bom s frendi kaj zmeno pol gremo vrjetno v samsaro pa to...ampak dvomim da bo kaj s tegati? ne vem še, če me bo kdo kaj často, drugač tak ne :D :D
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) haha, in kdo bo to meni govoril..." no vidš tle pa ga jaz na polno odperam....no vidš tle pa spet na polno, najboljš je ko je dost folka in avtov, pol ga sploh rad odperam,....no tle ga spet na polno, čefurji s trdimi kurci stojijo,..." đeri sn mislo da si ti stari zajebant pa čagator, zaj pa vijim da vedno bolj neke glupe poste pišeš iz dneva v dan...pa ne uporabljaj teh zlajnanih stavkov, ko jih čuješ od starih moralizatorov, bodi te vsaj duhovit če ne druga... :D tisto je bla rs 125 sm tišu zmer kukr je šlo tukej je pa preveč divje... ne niso glupi sam mal mi greš na kurac ker se na use spravlaš kocija skos neki podjebavaš, duhca pa varaderota da sta rejcerja, name se skos spravlaš s tem fergijem, podjebavaš ybr rajderje, tomos riderje (by the way... tomos je biu men zelo všeč motor... nisi ga pomojem še vidu ne kaj šele gor sedeu in se peljal - meni je bil samo malo prevelik), da ne govorim spet o kakiih drugih skrajnostih tam v temi za "odrasle" ko podjebavaš use po vrsti... no ja fuck it... sej boš dojeu.... mogoče kdaj zavedaj se (no ja mogoče se boš) da s tem zelo slabo mečeš odnos na nas mlajše voznike 600ccm+ motorjev... Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil JeRn3j
_luke_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Eno neumesno vprašanje ... kako naj zapacam zamašek od zavornega oljčka (za zadnjo gumo) ker mi pušča in teče dol po nihajkah? Kit? Silikon?....nevem predlagjte!
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 tisto je bla rs 125sm tišu zmer kukr je šlo tukej je pa preveč divje... ne niso glupi sam mal mi greš na kurac ker se na use spravlaš kocija skos neki podjebavaš, duhca pa varaderota da sta rejcerja, name se skos spravlaš s tem fergijem, podjebavaš ybr rajderje, tomos riderje (by the way... tomos je biu men zelo všeč motor... nisi ga pomojem še vidu ne kaj šele gor sedeu in se peljal - meni je bil samo malo prevelik), da ne govorim spet o kakiih drugih skrajnostih tam v temi za "odrasle" ko podjebavaš use po vrsti... no ja fuck it... sej boš dojeu.... mogoče kdaj na vse se spravlam haha...poredn poba tale nejko ha, ga bo treba našeškat :lol1: :slap: se bi blo vse ok, samo tega mi ne morš ti govorit, ki tud nisi ravno biser komunikacije po forumu...haha...kaj zdaj maš one dneve ko se kesaš al kaj...kaj si se odločo da greš med menihe, al kaj te pere zadnje cajte? :D
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Eno neumesno vprašanje ... kako naj zapacam zamašek od zavornega oljčka (za zadnjo gumo) ker mi pušča in teče dol po nihajkah? Kit? Silikon?....nevem predlagjte! lahko silikon sam ne unega za šajbe skup dajat, ker ne pomaga pol kurca... kit je pa fajn zadeva ja...
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 na vse se spravlam haha...poredn poba tale nejko ha, ga bo treba našeškat :lol1: :slap: se bi blo vse ok, samo tega mi ne morš ti govorit, ki tud nisi ravno biser komunikacije po forumu...haha...kaj zdaj maš one dneve ko se kesaš al kaj...kaj si se odločo da greš med menihe, al kaj te pere zadnje cajte? :D ne nič me ne pere sam res kero koli temo odprem in vidm tvoje komentarje zmeri isto... jst sm najbolši, najmočnejši... vi usi jajca furat... noben ni pol tok dobr k jst... usi ostali motorji smrdijo itd. pa mi res ni všeč ker je pol povsod samo kreganje...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 ne nič me ne pere sam res kero koli temo odprem in vidm tvoje komentarje zmeri isto... jst sm najbolši, najmočnejši... vi usi jajca furat... noben ni pol tok dobr k jst... usi ostali motorji smrdijo itd. pa mi res ni všeč ker je pol povsod samo kreganje... sej sn reko, bo treba k menihom it, tam je mir in brez kreganja, samo žvrgoljenje ptičic poslušate in se v miru pogovarjate...ohh kakšna toplina... :lol1: drgač sn pa mislo da ti kapiraš višji humor, ampak ga očitno samo čamčy pa risko :D
Stroj Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 sej sn reko, bo treba k menihom it, tam je mir in brez kreganja, samo žvrgoljenje ptičic poslušate in se v miru pogovarjate...ohh kakšna toplina... :lol1: drgač sn pa mislo da ti kapiraš višji humor, ampak ga očitno samo čamčy pa risko :D Naša ugledneža...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Naša ugledneža... ugledno prefinjena bi reko lađar :D
Čamac Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Naša ugledneža... haha to te zgleda najbolj moti ha, nikoli ti ne bo šlo iz glave :D ugledno prefinjena bi reko lađar :D eee to je tooo, se vidi strojniki hitro pa prav razmišljajo :D p.s.: jaz bom tudi čez eno leto strojnik :P
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 haha to te zgleda najbolj moti ha, nikoli ti ne bo šlo iz glave :Deee to je tooo, se vidi strojniki hitro pa prav razmišljajo :D p.s.: jaz bom tudi čez eno leto strojnik :P pol boš pa takrat že starega prekaljenega strojnika fehtal za razne vaje in podobno ha...doro sej, liter motula ene vaje, pa je to to, neom bolj zahtevn :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 duhec faca si morn ti priznat.....hahahahahahahahahha še zaj ne morn k sebi od smehaaa hahahahahha zjokooooo se bom hahahahahha 1550 hahahahahahahah
frk Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 duhec faca si morn ti priznat.....hahahahahahahahahha še zaj ne morn k sebi od smehaaa hahahahahha zjokooooo se bom hahahahahha 1550 hahahahahahahah kaj samo jaz tega ne razumem al je še kdo taki tu?
Gixxer Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 kaj samo jaz tega ne razumem al je še kdo taki tu? duhec je dal na avtonet oglas za svojo NSRko in je cena 1550€ ampak se vse prodajajo za taki dnar, oz. nekateri hocejo za 100x slabse met 1500€, tak da nevem kaj se smeji tak...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 duhec je dal na avtonet oglas za svojo NSRko in je cena 1550€ ampak se vse prodajajo za taki dnar, oz. nekateri hocejo za 100x slabse met 1500€, tak da nevem kaj se smeji tak... ne obmo komentirali več, da neomo kake škode duhecu delali :D nisn se mogo zadržat pač, višek je ipak višek :lol1:
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 duhec faca si morn ti priznat.....hahahahahahahahahha še zaj ne morn k sebi od smehaaa hahahahahha zjokooooo se bom hahahahahha 1550 hahahahahahahah in kaj je tebi tu smešnega? glej nejko zaj počasi mam te pa že tut js pun kurac v živo si faca, prek neta se pa mal preveč frajera pičiš :) če vsi tak cene napihujejo nevem zakaj je še nebi js
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 in kaj je tebi tu smešnega? glej nejko zaj počasi mam te pa že tut js pun kurac v živo si faca, prek neta se pa mal preveč frajera pičiš :) če vsi tak cene napihujejo nevem zakaj je še nebi js ja ja sej prav, ampak nisn se mogo zadržat no jebiga...sma vidla z čamacom pred dnevi še nekaj podobnega v tem stilu pa se nisn zaj mogo zadržat...prave face ste eni, samo pazit morte edino, da kaki ko od daleč pride, ni preveč močn in razjarjen potem....pol se slabo piše :D no, dajte zaj pa vsi po nejkotu vdarit v en glas, prav uživam ob tem :D
Aless Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) zaka pa neb smel dat 1550€ cene...prej sem neke gledal rske...pa majo 50ke ceno tud 1600€ :eek: oz vsaj ena je mela,ker sem na hitro pregledal....mislim,kdo bo dal taki dnar za 50ko :slap: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil aless
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) zaka pa neb smel dat 1550€ cene...prej sem neke gledal rske...pa majo 50ke ceno tud 1600€ :eek: iz vsaj ena je mela,ker sem na hitro pregledal....mislim,kdo bo dal taki dnar za 50ko :slap: ja sej valda, svašta majka rodi...sej vsakemu ki zasluži svaka čast, ampak sn še malo pod vtisom dogodkov par dni nazaj, ko pač gledaš iz druge perspektive, pa tudi če ti osebno nisi kupec, malo nervozn postaneš zraun v takih situacijah :D kaj hitro te roka zasrbi Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil _Nejkoo_
Kleemen Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 Živijo klapa :OK: Že ene dobre pol leta me ni blo to, pa sm pršu mal okol pogledat kaka je situacija... Aja, če koga zanima nakup Yamahe ybr 125 naj se javi mu jo poceni zdilam.. Res pa je da nimam neke sile, ker dobim komi junija izpit za 25kw in tudi enega "neziher" kupca že mam, ampak vseeno me zanima če je keri zainteresiran in če kdo kupuje YBR naj se prosim javi..lahko tudi ZS.. LP, Klemen
k0ci Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 tisto je bla rs 125sm tišu zmer kukr je šlo tukej je pa preveč divje... ne niso glupi sam mal mi greš na kurac ker se na use spravlaš kocija skos neki podjebavaš, duhca pa varaderota da sta rejcerja, name se skos spravlaš s tem fergijem, podjebavaš ybr rajderje, tomos riderje (by the way... tomos je biu men zelo všeč motor... nisi ga pomojem še vidu ne kaj šele gor sedeu in se peljal - meni je bil samo malo prevelik), da ne govorim spet o kakiih drugih skrajnostih tam v temi za "odrasle" ko podjebavaš use po vrsti... no ja fuck it... sej boš dojeu.... mogoče kdaj zavedaj se (no ja mogoče se boš) da s tem zelo slabo mečeš odnos na nas mlajše voznike 600ccm+ motorjev... eh men je to itak sam zajebancija, naj me podjebava kok hoče, sej jst ga itq nazaj pa smo vsi srečni in veseli :D Eno neumesno vprašanje ... kako naj zapacam zamašek od zavornega oljčka (za zadnjo gumo) ker mi pušča in teče dol po nihajkah? Kit? Silikon?....nevem predlagjte! ja silikon pa razmaži čisto na tanko tam kjer naj bi dihtalo, vzami pa tisti rdeči silikon, ki je doporen do 300 st.......sicer teh 300 st lih ne rabiš, je pa ql ker če je na bencin odporen potem bo verjetno tudi na zavorno olje
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 23, 2008 Objavljeno Februar 23, 2008 eh men je to itak sam zajebancija, naj me podjebava kok hoče, sej jst ga itq nazaj pa smo vsi srečni in veseli :D :yes: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se