Schmid87 Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 tomazin & ven0m vse najbolše :beer2: :grupni:Venom mwa :D tut z moje strani :P :004 :004 Mam kluč, se bomo zmenil, bom naokol kej prletu. js ga mam (še vedno) :evilgrin:
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Naša ugledneža... sinko...sej veš kaj je naš novi moto... sej bo nekaterim sploh pa matičkom še zelo žal... :) :) :) nejko je pa itak car...ma take provokativne..ampak to da si je še đeri k se je tko delu da ga ma rad odloču da ne bo več tako hinavski in mu je končno povedu svoje mnenje o njem...ijoooj nejko svaka ti čast...lisico si prelisičil... jebemo da pridem h tebi na inštrukcije za provokacijo :P no đeri obes se na moj priimk...sej druzga k to itak ne znata z bohom :worship: tu-je.si :worship: (p.s. đeri tako trdi ł priča da ga še najjači bosanđeri nena zastopijo) ajd đeri pa boh fafita mi ga zdej :worship: :closedeyes: :winkiss: :naughty:
Roky Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Pa dobr je fantje no, kva se vam je zadnje čase obrnil? K sm pršu na ta forum so nabijal Grčar,reesko,Jern3j,Matex...pa smo se eno zimo vsi res dobr razumel ni kej,svaka vam čast :worship: Potem ste se pa spravl na Grčarja,Sršeni so propadl in mam občutk, da se od takrat vsi neki non-stop kregate. Dejte se tisti, ki imate občutk,da gojite zamere oz. neizrečene besede do kogarkol izmed 125ke,dobte se nek na pjači pa se spluvite pa povejte si vse med seboj, kar si mate in zakoplte bojno sekiro.Sej veste,lepa beseda - lepo mesto najde. Namreč to nabijanje, ki je zadnje čase tukej ni več smešno,včas smo se velik bolj znal nasmejat (pa smo kšno odvetniško irency napisal,paj blo :) ), Grčar tud ne pride nč več pogledat na forum :( Uglavnm,dost dolgočasno je ratal tule, glede na to kako divje je blo svoje čase. Pa odjebite s tem zmerjanjem kdo je čefur pa kdo ni.Vse je v glav in mislm, da ma večino folka tuki razčiščeno, kar se tega tiče,kot, da je važn iz kje kdo prihaja,važn je kaj mu v glavi dogaja (neki podobnga Murat & Jose repata :) ) Njah, za dobro jutro vs morm mal skurcat :D
_luke_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Gre kdo dns na ride? Pravjo de bo toplo dns :worship:
NejcZ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Pri nas nej bi blo vse do 19 stopinj :kva2: 200,300 km sigurno danes, čeprov sm bolan hehe
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Pa dobr je fantje no, kva se vam je zadnje čase obrnil? problem je v tem ker sva se z đerijem odlično zastopla...sam ga je krneki zatrgal..on se je vame spotaknu..pol se je pa začel..so bli časi sva se z đerijem drkala en druzga...sam sm mislu da sva dala to čez...glede boha pa itak brez besed...pusti njega, saj ne ve kaj dela glede grčarja pa ne bom komenteru..sam se je odloču da se ne bo več z nami ukvarju...prej al slej bo nazaj pršu..verjem...
Ven0m Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) aja venom vse najbolše ja :OK: verjamem da si v tem trenutku že v plinasto/tekočem agregatnem stanju :lol1: ma takrat sm bil že u zraku...sj veš kako se pije...sam ne vem če še znaš?? :whistle: morm dele enkrat pridt gor te bom tak naklestu, nauš zase vedu. na vse se spravlam haha...poredn poba tale nejko ha, ga bo treba našeškat :lol1: :slap: se bi blo vse ok, samo tega mi ne morš ti govorit, ki tud nisi ravno biser komunikacije po forumu...haha...kaj zdaj maš one dneve ko se kesaš al kaj...kaj si se odločo da greš med menihe, al kaj te pere zadnje cajte? :D Haha ja sj pravam pomankanje krvi u alkoholu :D men je pa prow hudo k berem kok Nejko provocira in se vsi tak hitr neki pizdijo. K njemu je lih tole poanta da te zjebe :D ja sej valda, svašta majka rodi...sej vsakemu ki zasluži svaka čast, ampak sn še malo pod vtisom dogodkov par dni nazaj, ko pač gledaš iz druge perspektive, pa tudi če ti osebno nisi kupec, malo nervozn postaneš zraun v takih situacijah :D kaj hitro te roka zasrbi ja Nejko svašta majka rodi a para neče :D Gre kdo dns na ride? Pravjo de bo toplo dns :worship: Ja jz bom šel pomojem da si tole butasto zaprašeno bučo mal spiham. No ja kolkr se na moji supr madrfakn ekstra mega spešl edišn rs-ki da :P Drugače pa vsem hvala za čestitke. Nejko tebe bom pa u kratkem enkrat kresnu če ne s pijačo te bom pa u đunglo tja med tarzančke pikno :winkiss: :naughty: Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil Ven0m
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 evo če bo kdo kupu, že 25kW :OK: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1903835#
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 evo če bo kdo kupu, že 25kW :OK: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1903835# hjoooo kak bi to mene melo :D da bi mel dnar bi ga kr kupo :D
Ven0m Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 evo če bo kdo kupu, že 25kW :OK: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1903835# hm...mogoče pa res :unsure:
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ta je res opasn :D evo med tem pa med r6 se ne bi mogu odločt :P
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Pa dobr je fantje no, kva se vam je zadnje čase obrnil?K sm pršu na ta forum so nabijal Grčar,reesko,Jern3j,Matex...pa smo se eno zimo vsi res dobr razumel ni kej,svaka vam čast :worship: Potem ste se pa spravl na Grčarja,Sršeni so propadl in mam občutk, da se od takrat vsi neki non-stop kregate. Dejte se tisti, ki imate občutk,da gojite zamere oz. neizrečene besede do kogarkol izmed 125ke,dobte se nek na pjači pa se spluvite pa povejte si vse med seboj, kar si mate in zakoplte bojno sekiro.Sej veste,lepa beseda - lepo mesto najde. Namreč to nabijanje, ki je zadnje čase tukej ni več smešno,včas smo se velik bolj znal nasmejat (pa smo kšno odvetniško irency napisal,paj blo :) ), Grčar tud ne pride nč več pogledat na forum :( Uglavnm,dost dolgočasno je ratal tule, glede na to kako divje je blo svoje čase. Pa odjebite s tem zmerjanjem kdo je čefur pa kdo ni.Vse je v glav in mislm, da ma večino folka tuki razčiščeno, kar se tega tiče,kot, da je važn iz kje kdo prihaja,važn je kaj mu v glavi dogaja (neki podobnga Murat & Jose repata :) ) Njah, za dobro jutro vs morm mal skurcat :D jaz se z nobenim ne kregam Nejko tebe bom pa u kratkem enkrat kresnu če ne s pijačo te bom pa u đunglo tja med tarzančke pikno :winkiss: :naughty: pridi na en pijanski dvoboj z mano če upaš, samo povej kaki mesec dni prej, da jaz natreniram, ker zaj nisn glih nekle v formi :D
JeRn3j Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 glede grčarja pa ne bom komenteru..sam se je odloču da se ne bo več z nami ukvarju...prej al slej bo nazaj pršu..verjem... mah ne naredu ji bo otroka in se poroču pa bo zadeva zaključena :)
Gixxer Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 mah ne naredu ji bo otroka in se poroču pa bo zadeva zaključena :) kaj te ves :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 mah ne naredu ji bo otroka in se poroču pa bo zadeva zaključena :) bogi grči ja...škoda ga je :cry:
Ven0m Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) sj je bi prow legenda :D Sam škoda k je lih prvo že pošten zašlatu...pa jebiga :D ewo Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 sj je bi prow legenda :D Sam škoda k je lih prvo pošten zašlatu...pa jebiga :D kje pa piše da je ŽE :P
Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 evo če bo kdo kupu, že 25kW :OK: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1903835# ko se kje vidmo me spomni me da sem ti dolzn za :beer1: :D
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ko se kje vidmo me spomni me da sem ti dolzn za :beer1: :D kaj nej bi to pomenil? :P boš nabavu al kaj? :D
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ko se kje vidmo me spomni me da sem ti dolzn za :beer1: :D a ga greš kupt :whistle:
Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) a ga greš kupt :whistle: za to je ze malo pozno :P Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil aless
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) za to je ze malo pozno :P ja valda kr doma ga ma že :D Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil _N3jC_
Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) ja valda kr doma ga ma že :D ka bom pa cakal....ponavadi se mi vsi prodajo,... Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil aless
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 hahahah aless :D zdej sm se pa nasmeju :P čestitke lep je res :D :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se