Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 hahahah aless :D zdej sm se pa nasmeju :P čestitke lep je res :D :worship: hvala.... pa divji je tud,samo ne tak ko 1000rr...sem mel priliko se pelat dans,tisto pa res se ni za pr 18ih met :P
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej svaka ti čast res je lep se vid da je suzuki :evilgrin: zdj pa ma da se dobiva enkrat spomlad da se dva ista suzukija skup peleta B)
Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej svaka ti čast res je lep se vid da je suzuki :evilgrin: zdj pa ma da se dobiva enkrat spomlad da se dva ista suzukija skup peleta B) normalno...bojo kr 3je....se norc :D Čestitke.Zdaj pa pamet v desno roko. hvala....pamet je treba v glavo dat :P....
JFinK Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 brez besed..... lep je, nimam kej rečt... :worship: :worship:
Igorr Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Tudi v glavo, ja. Ampak je res LEP v pravem pomenu besede... :worship:
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej kko pa to da ma modre feltne tale barvna kombinacija drugač tega nima serijsko...a jih je un sam pobarvu? pa a je motor padu na mestu k vidm da ma zlomleno sklopko pa mal podrsan blok motorja..
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 drugač pa letos sm naredu prvo eno mal daljšo turco...blo je celih 50km :D
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej orgazm ti si tak k en GP voznik..tko suh pa mejhn :P
Aless Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) ej kko pa to da ma modre feltne tale barvna kombinacija drugač tega nima serijsko...a jih je un sam pobarvu? pa a je motor padu na mestu k vidm da ma zlomleno sklopko pa mal podrsan blok motorja.. rocko naj bi zlomo un ko ga je uvozo,...bil pa je na desno stran malo paden,samo je popravleno,se na rocki vidi... feltne so pa verjetno dodatno ble ja Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil aless
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej orgazm ti si tak k en GP voznik..tko suh pa mejhn :P B) :grim rocko naj bi zlomo un ko ga je uvozo,...bil pa je na desno stran malo paden,samo je popravleno,se na rocki vidi...feltne so pa verjetno dodatno ble ja sam ročko še zameni drugač je pa res lepa barva...tiste fletne velik nardijo :OK:
ZaLLaR Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 aless res ful lep motor čestitke tud z moje strani. Zdej pa čim več prevoženih kilometrov z pametjo in ne z nesrečo.
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 matr je tok telih suzijev da si boste mogl hmal temo nardit...suzyke javite se :P
Gixxer Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 cuj ce majo oni zelenci svojo temo, bi jo mi res lahko meli ja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 za to je ze malo pozno :P ćestitam đastaboj, mater vas je zaj že totih novih suzukijev hehe... drugač pa da vam povem pubeci, ninja z stock rorom nima niti tak zanič zvoka, sicer je razlika z akrapotom več kot očitna, ampak vseeno ma bolši zvok ko nekateri drugi stock motorji se mi zdi...je pa to menjava za kratek čas, tolk da čez tehničnega pridem hehe, to nikakor ne bo ostalo gor....naj bolj me mika da bi mel kar brez bilokakega auspuha hehe, ker tisti zvoookkk pa je norrrrr, jaz sem misloo da se bo hiša podrla ko sem ga malo navil....pure hard core racing sound...to si pa glavni da se peleš po mariboru s tem, sej nevem če neom tega nardil, pol ko bom nazaj akrapota gor montiral hehe :D
R1FREAK Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Res lep bajk ja. Vas je že kr nekaj gixerašev :). Sicer pa ga nebi mel, že zarad vraževerja.
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Res lep bajk ja. Vas je že kr nekaj gixerašev :). Sicer pa ga nebi mel, že zarad vraževerja. zakaj vraževerja...drugač pa toti novi suzukiji so lepi ja, napram starim, samo vseeno so še vedno le suzukiji hehe...na repu vseh japanezerov :D
Gixxer Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) drgac pa v SBKu pa GPju pa to, pa ste kr vi kawasaki riderji na azdnem mestu med japanezerji, tak da jaz nebi bil tak glasn :D ce smo pa realni, pa je tak vse isti k... :D pac kaj ti ej bol vsec... Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil Gixxer
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) drgac pa v SBKu pa GPju pa to, pa ste kr vi kawasaki riderji na azdnem mestu med japanezerji, tak da jaz nebi bil tak glasn :Dce smo pa realni, pa je tak vse isti k... :D pac kaj ti ej bol vsec... nena palamudi :D Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil _Nejkoo_
payback Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 a se mogoc dons ker od tu pelo po mariboski v celju z novo rs-ko 125 pa meu modro usnjeno jakno???? :lol: O:-) :D
JeRn3j Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 aless četitke res je lep :OK: :OK: :OK: pa varno :OK:
Roky Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 aless čestitke še iz moje strani :OK: Dolenc !!!! :D Lahko bi za rokav pocukov,hehe.Je poj Fingi povedov, da si biu ti :) A je biu kdo izmed vas danes z eno CBR125 na ridah? :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se