Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

mislim da si napačen link dal :D

---------------------------------------

čestitke aless pa varne km, ker dosti hih ziher ne bo....

prodaja pa to :D

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno (popravljeno)
čestitam za mopeka :) vlk varnih pa lepih kilometrov ;)

em

mi posodi kdo kaj dnara :D ??

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1904195#

tole bi me tak melo ne :D

kaj boš te s tem, se hočeš ubit al kaj

teli zejčiči nekaj kopirajo zadek od ninje 03/04 mater jim vidim hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Aless, se z moje strani čestitke :worship:

res je lep :wub:

V logatcu sm že ene parkrat vidu eno NSR 125, sicr ne dons, a je kdo iz tukej?

Pa eno novo Varadero 125cc sva srečala, a je kdo od tle? Taka temno rdeča? tud v logatcu če se ne motm. Al je bla pa vrhnika :hmm:

Objavljeno

ti pa raje pojdi svoj "pridelek" polizat..pa prej ananas pojej ;)

Objavljeno

---------------------------------------

čestitke aless pa varne km, ker dosti hih ziher ne bo....

prodaja pa to :D

em ne ne pravi link je :D

kaj boš te s tem, se hočeš ubit al kaj

zakaj bi se pa ubil s tem ? :)

Objavljeno
ti pa raje pojdi svoj "pridelek" polizat..pa prej ananas pojej ;)

ti pa si ga raje odmakni od ust za več kot 10cm , da neboš bruhal

Objavljeno
em ne ne pravi link je :D

zakaj bi se pa ubil s tem ? :)

ker tak divje voziš :D

Objavljeno
ti pa si ga raje odmakni od ust za več kot 10cm , da neboš bruhal

da nena boš prej ijo na kebap :P

Objavljeno (popravljeno)
ker tak divje voziš :D

eh bom rajš tiho :)

ti pa sam to povem :) da se glih tak furam kot si se ti z javo fural...

ko pa bom js mel kaj bolšega pa vrjemi da se bom js tut bolše fural... :rolleyes:

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno

jaoo kak mi lušte delate s totimi motori

Objavljeno
drgac pa v SBKu pa GPju pa to, pa ste kr vi kawasaki riderji na azdnem mestu med japanezerji, tak da jaz nebi bil tak glasn :D

ce smo pa realni, pa je tak vse isti k... :D pac kaj ti ej bol vsec...

hahaha :lol1: prvi je pa ducati pa vsi vemo da je podn od podna :) vidim da se je spet začelo ker motor je jači, bo treba spet mal pobude dat za marof al pa grobnik B)

aja aless, čestitke :worship: gremo čim prej en krog

Objavljeno
hahaha :lol1: prvi je pa ducati pa vsi vemo da je podn od podna :) vidim da se je spet začelo ker motor je jači, bo treba spet mal pobude dat za marof al pa grobnik B)

aja aless, čestitke :worship: gremo čim prej en krog

ne razumem...

gremo v kratkem na marof ja, če bo vse po sreči ;)

Objavljeno
hahaha :lol1: prvi je pa ducati pa vsi vemo da je podn od podna :)

to pa je tudi res :D samo meni se se vedno ne zdi fer, da ma ducati teh 100ccm vec, pa tudi ce kao pravijo da ma neke "blokade", oz. da necesa niso smeli spremenit, saj nevem tocno kaj je blo. Saj samo zaradi tega zmaguje, drgac tak nebi :)

Objavljeno
to pa je tudi res :D samo meni se se vedno ne zdi fer, da ma ducati teh 100ccm vec, pa tudi ce kao pravijo da ma neke "blokade", oz. da necesa niso smeli spremenit, saj nevem tocno kaj je blo. Saj samo zaradi tega zmaguje, drgac tak nebi :)

Če je opazno, da je močnejši od konkurence ga lahko dodatno obtežijo,mensezdi :hmm:

In mislm, da se bo ravno to zgodil,v SBKju seveda to.Je pa tko, da prej so lahko velik več mašine spremenil,zdej pa naj nebi več tok posegal v mašino,kolkr vem :hmm:

Objavljeno

zavist je grda stvar

Objavljeno
zavist je grda stvar

Obsedenost tudi

Objavljeno

ja niso smeli preminjat odmičnih gredi se mi zdi, morale so biti original kot na serijskem 1098, sam kaj grejo potem prasci pri dučetu nardit :whistle: na trg dajo 1098 R, ki ima športne odmične gredi (skonstruirane za SBK in nato vgrajene v serijski motocikel), tako da zdaj se tudi oni veselo furajo v SBKju z 100ccm več in športnimi odmičnimi :headbang: mafija makaronarska goljufiva, da jim jebem vse polžke, špagete, svedrčke in široke rezance .........plus to da na račun V2 agregata (ki seveda meri največ 50% širine inline 4 agregata) dobijo veliko boljšo vodljivost motorja, ker je cel motor potem ožji..........to se men zdi bedarija, omejitev je 1000ccm in nemaš da goljufaš, pa lahko narediš V8 mašino, inline 4, wankel al pa V2, 1 liter je meja in tega bi se moral vsi držat....pa bi tako tut testeninarji kmal začel delat inline 4 al pa V4 (ajde V4 že ima aprilia in vsaka jim čast :worship: )

Objavljeno
Obsedenost tudi

Jep, sploh obsedenost s pljuvanjem Ducatija, ane?

Objavljeno
zakaj vraževerja...drugač pa toti novi suzukiji so lepi ja, napram starim, samo vseeno so še vedno le suzukiji hehe...na repu vseh japanezerov :D

Sorodnik se je že pred leti ubil z gixerjem 600 pa se pač vedno spomnim tega ko vidim kakega. Sicer res oprana ideja ampak pač tak je :D. Ne sej drugač je mašinca pa pol, sam za mene je r6 kraljica klase :). Ninja ga pa tak pocufa :naughty: .

Objavljeno
Jep, sploh obsedenost z Ducatijem, ane?

:yes: Ker so ducatiji oh in sploh tok dobri da to presega vse meje....

Objavljeno
:yes: Ker so ducatiji oh in sploh tok dobri da to presega vse meje....

Ni treba ravno popravljati mojih postov, OK?

V originalu sem napisal...

Jep, sploh obsedenost s pljuvanjem Ducatija, ane?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!