Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ej aless a si ti drugač cbrko že prodau?

Objavljeno
eh bom rajš tiho :)

ti pa sam to povem :) da se glih tak furam kot si se ti z javo fural...

ko pa bom js mel kaj bolšega pa vrjemi da se bom js tut bolše fural... :rolleyes:

:worship:

ja niso smeli preminjat odmičnih gredi se mi zdi, morale so biti original kot na serijskem 1098, sam kaj grejo potem prasci pri dučetu nardit :whistle: na trg dajo 1098 R, ki ima športne odmične gredi (skonstruirane za SBK in nato vgrajene v serijski motocikel), tako da zdaj se tudi oni veselo furajo v SBKju z 100ccm več in športnimi odmičnimi :headbang: mafija makaronarska goljufiva, da jim jebem vse polžke, špagete, svedrčke in široke rezance .........plus to da na račun V2 agregata (ki seveda meri največ 50% širine inline 4 agregata) dobijo veliko boljšo vodljivost motorja, ker je cel motor potem ožji..........to se men zdi bedarija, omejitev je 1000ccm in nemaš da goljufaš, pa lahko narediš V8 mašino, inline 4, wankel al pa V2, 1 liter je meja in tega bi se moral vsi držat....pa bi tako tut testeninarji kmal začel delat inline 4 al pa V4 (ajde V4 že ima aprilia in vsaka jim čast :worship: )

real :worship:

Objavljeno

hvala vsem

B) :grim

sam ročko še zameni drugač je pa res lepa barva...tiste fletne velik nardijo :OK:

dobim rocko od njega se,....pa se par stvari...

mislim da si napačen link dal :D

---------------------------------------

čestitke aless pa varne km, ker dosti hih ziher ne bo....

prodaja pa to :D

ta se ne bo kmal prodal....razn ce da kdo lep kupcek €€€

hahaha :lol1: prvi je pa ducati pa vsi vemo da je podn od podna :) vidim da se je spet začelo ker motor je jači, bo treba spet mal pobude dat za marof al pa grobnik B)

aja aless, čestitke :worship: gremo čim prej en krog

bomo sli ja...samo na izpit je treba pocakat

ej aless a si ti drugač cbrko že prodau?

v petek ja.... :D ...sem mislo da bom en cajt brez,pol pa si tega pokazal

Objavljeno

ker vem da vas je na tem forumu kar nekaj ki simpatizirate z naciji, čeprav ne vete kaj sploh to pomeni, si poglejte ta posnetek, kaj delajo naciji enim imigrantom, isto kot bi nekateri od vas tudi čefurjem...kao bi...pa se še enkrat zamislite kaj in koga podpirate...

http://www.flurl.com/item/Executed_Immigra...gestan_u_270459

ta post leti predvsem na onega ljubljančana- ki je sicer malo na forumu, upam da bo videl

Objavljeno
ker vem da vas je na tem forumu kar nekaj ki simpatizirate z naciji, čeprav ne vete kaj sploh to pomeni, si poglejte ta posnetek, kaj delajo naciji enim imigrantom, isto kot bi nekateri od vas tudi čefurjem...kao bi...pa se še enkrat zamislite kaj in koga podpirate...

ta post leti predvsem na onega ljubljančana- ki je sicer malo na forumu, upam da bo videl

to mi je že čamac prej dau...to je đeri bl tak..to je zanjega :worship:

Objavljeno
to mi je že čamac prej dau...to je đeri bl tak..to je zanjega :worship:

ti si bolan totalno bolan...

če sovražm čefurje še ne pomen da bi jim glave rezov ...

Objavljeno

Ogabno...nevem kak so lahk nekateri tak primitivni. Upam da so jih dobli.

Objavljeno

ne vem kak sploh lahko sovražite neke ljudi nasplošno... razumem da sovražiš določeno osebo, ker ti je prizadejala nekaj žalega, ampak kr cele skupine (no, to je malo lažje, kakšne naciste ni težko sovražit ampak drugače mislim no... ) , narode in podobno pa mi ni jasno... saj niti nimate toliko opravka z njimi pa ponavadi najbolj sovražijo takšni, ki jim nihče ni storil žalega...

jaz osebno ne sovražim nikogar, sploh pa se trudim ljudi ocenjevat individualno po njegovem značaju in lastnostih, ne pa kr neke stereotipe pa posploševat na več ljudi... vedno se v skupini najdejo dobri in slabi :)

Objavljeno

:headbang: :headbang: :headbang: omg kaj to delajo :headbang: :headbang: :headbang:

Drgač pa ne vem, brezveze se kregat zarad tega, koga kdo sovraži.

Vsak ma svojo predstavo pa razloge za in proti, tko da, se mi zdi da je najbolj da se takih pogovorov tukej izogibamo, čene bo samo kreganje....

Objavljeno
ne razumem...

gremo v kratkem na marof ja, če bo vse po sreči ;)

z varaderko? :P

Objavljeno
z varaderko? :P

joj kak smešno, a misliš da ne bom kupil motorja al kaj?

Objavljeno

jst sm bolan...no BOLNIK prosm zadrž se

Objavljeno

Sicer ma pa en v slovenj gradcu nove gixere za 7700, 2007 letnik. So pa uvoženi, sam majo baje vse papirje.

Objavljeno

ja ne res kaj jih bo brez prodaju, kdo bo pa kupu nov motor brez papirjev

Objavljeno (popravljeno)

Pravim zarad cene. 7700 za novega pa res ni velik denar. Ne glede na to, da je uvožen. Pravim pa zarad teh homologacij in vsega boga kar spada zraven uvoza, kar bi naj blo pošlihtano. Ne pravim da ga drugi prodajajo brez papirjev :D.

Popravljeno . Popravil R1FREAK
Objavljeno
Pravim zarad cene. 7700 za novega pa res ni velik denar. Ne glede na to, da je uvožen. Pravim pa zarad teh homologacij in vsega boga kar spada zraven uvoza, kar bi naj blo pošlihtano. Ne pravim da ga drugi prodajajo brez papirjev :D.

v slo ma mislim da AK al nekak tak je trgovina...cist nove slovenske za 7999€

ej aless a drugač za tole r6ko si vedu k si kupvov je tud dost ugodno, pa še enkrat si reku da si jo želiš :)

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1877587#

aja pa kaj maš to v žmigovcih neki modrga?

sem vedel ja....samo je do jutri rezervirana,dosti km ma,draga je,pa se 25kW nima...drugac sem jo pa mislo it gledat,pa tud r6 sem mel v nacrti za kupit,...samo je pac ta prso vmes....v zmigavcih pa mam modre zarnice al nekak tak,kolko sem ga razumel,ko mi je reko

Objavljeno

tisto v žmigavcih pa so žarnice :D ki so modrikaste in svetijo oranžno(rdeče)

Objavljeno

Taki pa zaslušjo milostni šus u glavo.

Objavljeno
Taki pa zaslušjo milostni šus u glavo.

ne to, ampak mučenje po obrokih

Objavljeno
v slo ma mislim da AK al nekak tak je trgovina...cist nove slovenske za 7999€

sem vedel ja....samo je do jutri rezervirana,dosti km ma,draga je,pa se 25kW nima...drugac sem jo pa mislo it gledat,pa tud r6 sem mel v nacrti za kupit,...samo je pac ta prso vmes....v zmigavcih pa mam modre zarnice al nekak tak,kolko sem ga razumel,ko mi je reko

mah sej če mene vprašaš je suzuki velik bolš za vozt...sm pelu tanovo r6 zanč pa mi ni uredu drža...velik bol udobna na gsxu .) drugač mi je pa r6 ful lepa :D

Objavljeno
mah sej če mene vprašaš je suzuki velik bolš za vozt...sm pelu tanovo r6 zanč pa mi ni uredu drža...velik bol udobna na gsxu .) drugač mi je pa r6 ful lepa :D

meni je belo-rdeca divja....pelo je se nisem(bi jo pa 1x)...sem pa dans cbr1000rr :P

Objavljeno

tud jst k sm pelu đerijevo rs-ko mi je bla skret za vozt...

ampak jst sm navajen svojga mitota biu..in vrjamem da se tud njegova ubistvu zdej bivša rs-a pelje isto kot mito...sam pač jst nism navajen tkoda ne morm govort...ti si pa lih tko na svojga navajen in se ti drugi zdijo okorni za vozt...

a 25kw že maš? :P (blokado in izpit mislm:D)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!