_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 tud jst k sm pelu đerijevo rs-ko mi je bla skret za vozt... ampak jst sm navajen svojga mitota biu..in vrjamem da se tud njegova ubistvu zdej bivša rs-a pelje isto kot mito...sam pač jst nism navajen tkoda ne morm govort...ti si pa lih tko na svojga navajen in se ti drugi zdijo okorni za vozt... a 25kw že maš? :P (blokado in izpit mislm:D) 25kW mam sam še izpita ne :D drugač pa k sm pelu od matexa rsko mi je biu tok u izi vodljiv motor...pol sm se pa pelu še iz rožletovmu mitotom, mi je je biu pa glede okretnosti za en drek...pa sm prvič pelu rsko in prvič mitota, pa nimam nč prot njemu :)
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 25kW mam sam še izpita ne :D drugač pa k sm pelu od matexa rsko mi je biu tok u izi vodljiv motor...pol sm se pa pelu še iz rožletovmu mitotom, mi je je biu pa glede okretnosti za en drek...pa sm prvič pelu rsko in prvič mitota, pa nimam nč prot njemu :) jah veš kako je... rs se lahko primerja z varaderotom po potovalnosti...mito je pa itak najjači :P pa nimam nč prot rs-i (pojejte me zdej ker sem se samo hecal :D )
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) jah veš kako je...rs se lahko primerja z varaderotom po potovalnosti...mito je pa itak najjači :P pa nimam nč prot rs-i (pojejte me zdej ker sem se samo hecal :D ) mah sej usakmu drugač odgovarja :) ej btw a si u fanu kej zalo treznu zanč haha Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil _N3jC_
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 mah sej usakmu drugač odgovarja :) ej btw a si u fanu kej zalo treznu zanč haha ej nism je treznu...hotu sm se ji pa vn smejat pa naju z gizmotom niso vn spustil :D mi se pa mormo zment da gremo 1x mal vn pa to hehe :D
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ej nism je treznu...hotu sm se ji pa vn smejat pa naju z gizmotom niso vn spustil :D mi se pa mormo zment da gremo 1x mal vn pa to hehe :D ja bo treba zdj u kratkm spet mal na pičke :D
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 ja bo treba zdj u kratkm spet mal na pičke :D bo treba mal ja heheh :D mal miške pogledat haha :D ne sej se bomo zmenil pa gremo vsaj na pjačo če ne druzga... sploh pa zdej k maš suziko boš pršu mal nakazat :P
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 bo treba mal ja heheh :D mal miške pogledat haha :D ne sej se bomo zmenil pa gremo vsaj na pjačo če ne druzga... sploh pa zdej k maš suziko boš pršu mal nakazat :P ma ni problema tko za v lj se bomo zmenil...z motorjem je pa do tebe dele brez izpita še mal predelč, še kkšn mesc pa prletim, sam kurac k si ti na pešhondi :grrr
JeRn3j Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) 25kW mam sam še izpita ne :D drugač pa k sm pelu od matexa rsko mi je biu tok u izi vodljiv motor...pol sm se pa pelu še iz rožletovmu mitotom, mi je je biu pa glede okretnosti za en drek...pa sm prvič pelu rsko in prvič mitota, pa nimam nč prot njemu :) pa to dobr veš da je napisu sam zato da bi me dražu itak se ve kako je vodljivost pri mitotu al pa rs ki ne vem zakaj še danes v 125 in 250 razredu furajo obliko stare rs ke... bo najbrž že neki na tem ane :) itak pa usi vemo da je štos ane ristić Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil JeRn3j
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 pa to dobr veš da je napisu sam zato da bi me dražu itak se ve kako je vodljivost pri mitotu al pa rs ki ne vem zakaj še danes v 125 in 250 razredu furajo obliko stare rs ke... bo najbrž že neki na tem ane :) itak pa usi vemo da je štos ane ristić haha pa kaj a sta vidva spet kej skregana...a nista bla že frenda spet .)
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 pa to dobr veš da je napisu sam zato da bi me dražu itak se ve kako je vodljivost pri mitotu al pa rs ki ne vem zakaj še danes v 125 in 250 razredu furajo obliko stare rs ke... bo najbrž že neki na tem ane :) itak pa usi vemo da je štos ane ristić če mislš da se mam še časa samo s tabo ukvarjat se motš... nism vozu velik rsk...edin na tvojo sm se spomnu zato sm reku...ampak očitno si slep pa nisi vidu da sm se hecu tist k sm reku da je vara pa rs isto.. mal manj se zapenjaj če bi se dalo ;) ne išči dlake v jajcu..
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 haha pa kaj a sta vidva spet kej skregana...a nista bla že frenda spet .) če ga vsak dan ne hvalš se takoj skrega...nč slabga mu nism reku..še več..sploh ga omenju nism...on se je vame spotaknu..pogreša očitno najina kreganja iz 125 časov... spešl kids vit spešl nids
JeRn3j Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 če mislš da se mam še časa samo s tabo ukvarjat se motš... okej pol ne omenjaj več moje rs ke... zmenjeno?! sploh me ne omenjat... piš kar češ čez use ampak mene ni tle zravn... bi biu veseu če bi šlo lahko hvala
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 jao jao mate probleme...polet smo se še tko lepo skup vozil hehe vidm da vas use neki tale zima daje pa resko je še brez motorja...sej bo bolš polet :naughty:
reesko Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Here we go again :smoke: sej si ti pobrisu najina kreganja v tomos temi...ON se je VAMe spotaknu..tko da krivec je ON itak pa en brez druzga gladko shajava tko da pač ignore pa je to to...tko se bova najrajš mela nočko**
_N3jC_ Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 kva se kregate...na en per pa bo :beer2: letim tud jst spat ajde
Roky Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 sej si ti pobrisu najina kreganja v tomos temi...ON se je VAMe spotaknu..tko da krivec je ON itak pa en brez druzga gladko shajava tko da pač ignore pa je to to...tko se bova najrajš mela nočko** Ja no čakej,valda sm pobrisov v temi, ki ni za to namenjena :) Sm tistle "here we go again" napisov bolj v hecu kot zares :) kva se kregate...na en per pa bo :beer2: :grim jest tud tko pravm, pa ne vrjamejo :D
Gixxer Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 Vsi se dobimo na MotoBoomu, pa gremo na klobasice pa pijaco :D
Noiser69 Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) Če bo šlo tk naprej ko je pa zej 3 dni blo ... bom pa umro predn bo konc počitnic :D ... noro je :OK: ___________________ Vglavnem pridem js v MB jutr :P ........ da dam svojo kozo poprajt Zvčr pa spt akcija pa pićkeeeeeeeeeeeee :P Nočkoooo***** Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil AbNormaln
Schmid87 Objavljeno Februar 24, 2008 Objavljeno Februar 24, 2008 za to je ze malo pozno :P čestitke :P
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 a še kšnmu jebe www.email.si men kr napiše da sm vtipkou narobn user/pass..
ZaLLaR Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Se opravičuje za :topic: LEV RAZTRGA KROTILCA (kdor ima slab želod odsvetujem ogled)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se