Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 ajm a rič bič wannabe nina osenar :P
reesko Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 wannabe nina osenar :P vit a prfekt badi
_N3jC_ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 dons sva pa iz fuksijem vidla od grčarja punco :)
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Vsi se dobimo na MotoBoomu, pa gremo na klobasice pa pijaco :D :worship: Kawl pa je že na servisu pri kolegu, ki šravfa doma. Ta teden bo že fertik :naughty:
_N3jC_ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 In? :P :slap: no dobr usak ma svoj okus hehe
Matex_46 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 :slap: no dobr usak ma svoj okus hehe :kva1:
Rizla Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 eeeej mam eno prasanje... a so na cagivi v originalu nalepke cez lak al pod lakom? pa se to me zanima ce je kdo tuki iz lj k pozna ksnga k dela nalepke da bi mi naredu???
NejcZ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Pomoje da je lak čez nalepke da se dlje obdržijo.
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 nism še slišu ali pa vidu da bi bile nalepke z lakom kot je na plastikah polakirane :blink:
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) Taki pa zaslušjo milostni šus u glavo. Marsikdo ne ve, da so se take in hujše stvari dogajale pri nas pred 60 leti. Nacizem in komunizem sta pojma, vredna hude obsodbe. Je živel kle pri nas en partizan, za katerega so pravili tako grozne stvari, da se meni tukaj ne spodobi govort. Drugače pa mislim da je dosti lepših tem za obdelat kot pa da lepite sem take posnetke. To gledajo po mojem samo idioti. Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil DejaVu
Aless Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Vsi se dobimo na MotoBoomu, pa gremo na klobasice pa pijaco :D jaz se strinjam :D....tist tedn glih izpit dobim :P ...pa se registriran bo ze do takrat čestitke :P hvala
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) ekole sm pogledu moje gume so ble narjene (zadnja) prednje nism gledu... avgust 03... pa sm tud bral da če so 2 leti skladiščene primerno itd. ni nobene krize če se jih gor da... zdej so pa recimo še ene 2leti gor..ali pa še niso tok k bi ble sigurno znucane bolj kukr so... najbrž so ene 3-4 leta stale v kaki delavnici/ skladišču karkol... aja so pa še ful mehke in takoj postanejo mlačne... bomo vidl kak se bodo ogrevale poleti... zaenkrat pa ni pripomb... Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil JeRn3j
Čamac Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 ekole sm pogledu moje gume so ble narjene (zadnja) prednje nism gledu... avgust 03... pa sm tud bral da če so 2 leti skladiščene primerno itd. ni nobene krize če se jih gor da... zdej so pa recimo še ene 2leti gor..ali pa še niso tok k bi ble sigurno znucane bolj kukr so... najbrž so ene 3-4 leta stale v kaki delavnici/ skladišču karkol... aja so pa še ful mehke in takoj postanejo mlačne... bomo vidl kak se bodo ogrevale poleti... zaenkrat pa ni pripomb... skoraj 5 let stare gume so pomoje prestare za tak motor ;)
Gixxer Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 @jernej - jaz bi na tvojem mestu zamenjal. Ne bodi tak preprican, da ker postanejo mlacne, da tud drzijo vredu...zdaj se se da dobit relativno ugodon gume, pa menjaj. Ne sparaj pri stvari, ki je edini stik s podlago, pa se to samo na dveh mestih ;)
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Jest mam tud spredaj staro D207RR pa je še kar mehka na otip. Gume so zanič potem ko so res že plastične. Dokler mi namrzli cesti še v relativno velikem nagibu drži mislim da je v redu.
Igorr Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Marsikdo ne ve, da so se take in hujše stvari dogajale pri nas pred 60 leti. Nacizem in komunizem sta pojma, vredna hude obsodbe. Je živel kle pri nas en partizan, za katerega so pravili tako grozne stvari, da se meni tukaj ne spodobi govort. Drugače pa mislim da je dosti lepših tem za obdelat kot pa da lepite sem take posnetke. To gledajo po mojem samo idioti. Ojoj, kolega DejaVu, ne drzni si obsojati nečesa glede na govorice vaščanov, ki so po vsej verjetnosti bili pri tabelih in nikakor ne morejo objektivno oceniti situacije, v kateri so bili 50+ let nazaj.
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) skoraj 5 let stare gume so pomoje prestare za tak motor ;) se strinjam da niso nove ampak za začetek ko nebo nekih extremov bodo v redu. pravim pa da se bo poleti najbolje vidlo kako držijo ko bodo optimalni pogoji, ker zdaj ne vem še ali so ok ali ne. Saj pravim zaenkrat nimam komentarja... pri polnem pospeševanju ne zdrsavajo tko da tok slabe kot so na bile na rs ki niso :P tam so ble stare 6in 7 let gume ko sm jih menju :P @jernej - jaz bi na tvojem mestu zamenjal. Ne bodi tak preprican, da ker postanejo mlacne, da tud drzijo vredu...zdaj se se da dobit relativno ugodon gume, pa menjaj. Ne sparaj pri stvari, ki je edini stik s podlago, pa se to samo na dveh mestih ;) menjal bom ko bo potrebno sedaj še ni potrebe. Guma je še vedno guma in ni nič plastična kot tudi nima nobenega roba. to bo zaenkrat ok. Jest mam tud spredaj staro D207RR pa je še kar mehka na otip. Gume so zanič potem ko so res že plastične. Dokler mi namrzli cesti še v relativno velikem nagibu drži mislim da je v redu. o tem pravim... zaenkrat niso najboljši pogoji da bi res lepo vidu ali gume držijo ali ne... se bo kmalu videlo. Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil JeRn3j
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Ojoj, kolega DejaVu, ne drzni si obsojati nečesa glede na govorice vaščanov, ki so po vsej verjetnosti bili pri tabelih in nikakor ne morejo objektivno oceniti situacije, v kateri so bili 50+ let nazaj. Tudi če ni res je resnica, da so to na veliko počeli, o tem pričajo neštete priče in knjige. Sicer pa se mi zdi brezveze vtikati v politiko tukaj kjer ni mesto, če že v temi politiziranje pa tudi tam sem najraje tiho...
reesko Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 http://www.gaybanana.com/promo/orgullogay/...spx?promo=45%20 neki za matexa
Stroj Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Marsikdo ne ve, da so se take in hujše stvari dogajale pri nas pred 60 leti. Nacizem in komunizem sta pojma, vredna hude obsodbe. Je živel kle pri nas en partizan, za katerega so pravili tako grozne stvari, da se meni tukaj ne spodobi govort. Drugače pa mislim da je dosti lepših tem za obdelat kot pa da lepite sem take posnetke. To gledajo po mojem samo idioti. Dobr glede komunistov vem samo za povojne poboje.....vem pa da so nemci med vojno na primorskem v hiše strpali ljudi in potem zažgali hiše, nekje so imel tud mučilnico, kjer so obglavljali ljudi s pomočjo lopat itd.
Matex_46 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 http://www.gaybanana.com/promo/orgullogay/...spx?promo=45%20neki za matexa :worship: Carlos CABALLERO :worship:
Igorr Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Tudi če ni res je resnica, da so to na veliko počeli, o tem pričajo neštete priče in knjige. Sicer pa se mi zdi brezveze vtikati v politiko tukaj kjer ni mesto, če že v temi politiziranje pa tudi tam sem najraje tiho... Veš, v obrambo svoje zemlje in naroda, je človek primoran naresti marsikaj. Sploh pred sovražnikom, katerega eden izmed glavnih ciljev je čistka slovanstva.
norc 16 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 ekole sm pogledu moje gume so ble narjene (zadnja) prednje nism gledu... avgust 03... pa sm tud bral da če so 2 leti skladiščene primerno itd. ni nobene krize če se jih gor da... zdej so pa recimo še ene 2leti gor..ali pa še niso tok k bi ble sigurno znucane bolj kukr so... najbrž so ene 3-4 leta stale v kaki delavnici/ skladišču karkol... aja so pa še ful mehke in takoj postanejo mlačne... bomo vidl kak se bodo ogrevale poleti... zaenkrat pa ni pripomb... če mlečna lepo postaja se bo prav lepo skadilo od nje ob kakem krogi. priporočam daj gor nove gume.
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 če mlečna lepo postaja se bo prav lepo skadilo od nje ob kakem krogi. priporočam daj gor nove gume. :OK: pravim da zaenkrat je še in da za tole moje trenutno grobo pospeševanje bo ta dobra pol se bo pa kadilo v O B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se