Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Veš, v obrambo svoje zemlje in naroda, je človek primoran naresti marsikaj.

Sploh pred sovražnikom, katerega eden izmed glavnih ciljev je čistka slovanstva.

Se strinjam. Ampak po vojni je bla pa ena sama svinjarija kar so počeli. Drugače pa nisem ne na beli ne rdeči strani pa tudi zaključujem s to temo.

Zdej sam čakam kaj bo serviser sporočil za kawlna; lahko se zakomplicira tja do 600 eur ker potegne vse za sabo. Me kar mika da bi šel v temo ''žalosten sem''

Objavljeno (popravljeno)
Se strinjam. Ampak po vojni je bla pa ena sama svinjarija kar so počeli. Drugače pa nisem ne na beli ne rdeči strani pa tudi zaključujem s to temo.

Zdej sam čakam kaj bo serviser sporočil za kawlna; lahko se zakomplicira tja do 600 eur ker potegne vse za sabo. Me kar mika da bi šel v temo ''žalosten sem''

in kaj bi naj blo narobe??

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno (popravljeno)

Možne komplikacije z glavo, ventili, nekimi podložkami, vsa tesnila, ležaji skratka ko ima hudič mlade jih je veliko. Sem pa tudi sam kriv tako da ne bom reku kakšne gare sem kupil, saj v hladilniku ni bilo vode...Teli kawlni pa so bili zelo znani po tem, da se agregat rad pregreje.

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno

Aja btw, vozil sem od jern3j-a ninjo pa moram rečt da veliko bolj leti od sedmice. Mogoče do 8000 sicer ne ampak nad tem sem bil pa res zelo presenečen. Rabil bi tudi stabilizator saj ko tak fajn pospešuje mi je kar malo krmilo zanihalo.

Objavljeno (popravljeno)
Aja btw, vozil sem od jern3j-a ninjo pa moram rečt da veliko bolj leti od sedmice. Mogoče do 8000 sicer ne ampak nad tem sem bil pa res zelo presenečen. Rabil bi tudi stabilizator saj ko tak fajn pospešuje mi je kar malo krmilo zanihalo.

hehe to so pa naše ninje :OK: čuj, daj povej če se ti zdi kaka razlika med tisto ko si prej mel 98 letnik, in tole 04 letnik...nism namreč še vozo nobene ninje starejši letnik pa me malo zanima primerjava...drugač pa naj povem, da ninja letnik 05 še za odtenek bolj vleče se mi zdi...tak občutek sem vsaj jaz mel no...čeprav se mi je zdela bolj okorna kot 04, ma pa pospeške za odtenek se mi zdi še bolj brutalne...sej ma tud ene 5,6 konjev več

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

mah fukat al pa dnar nazaj

Objavljeno
mah fukat al pa dnar nazaj

Venom, ti maš 2 aprilie an? oz. eno za dele? A ta ma papirje? pa kok je od ne kej ostal še?

Objavljeno

Frk, vse najboljše :yea1: :yea1:

Objavljeno

Moja ninja 6 je imela z auspuhom 116 konj pri 12750, od jern3j-a pa ima 121 pri 13000 tako da neke velike razlike ni, razen da se njegova bolj zavrti. Je pa sedmica kot sem že rekel do 8, 9000 precej močnejša od obeh, pri 11500 130 konj vrh, pol pa itak ne veš ker gre bolj, ker samo zatuli in šaltaš gor. Mogoče pri šesticah dajo močan vtis višji obrati. Ko smo že v primerjavah naj povem da je bil SRAD 750 suzuki z yoshimuro (~140 hp) precej nadmočen od vseh teh, pa tudi težo ima precej majhno. Vrti se skoraj tako visoko kot 600. Lahko primerjam mogoče še hondo vfr-800 (v soboto peljal), ki do 8000 zelo leti (V-tec in V motor), pol pa nima kakšnega večjega izbruha moči :worship:

Objavljeno (popravljeno)
Venom, ti maš 2 aprilie an? oz. eno za dele? A ta ma papirje? pa kok je od ne kej ostal še?

mam ja

ma ne ubistvu ma papirje sam so hrvaški drugače ji pa nč ne manjka sam noče mi dat iskre.

Mislu sm jo met pa za piste sam kaj k noče dat iskre. Vs štrom dela use sam iskre pa ne da...cinšpula pa svečka je OK.

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
mam ja

ma ne ubistvu ma papirje sam so hrvaški drugače ji pa nč ne manjka sam noče mi dat iskre.

Mislu sm jo met pa za piste sam kaj k noče dat iskre. Vs štrom dela use sam iskre pa ne da...cinšpula pa svečka je OK.

Aja, je tok cela... sm mislu da si že tok z ne pobrau da ti je sam gištel pa vilce pa tak ustal :whistle: :whistle:

Sm meu v mislih neki podobnga k ti (piste) sam z drugo mašino :whistle: :whistle:

Objavljeno
Aja, je tok cela... sm mislu da si že tok z ne pobrau da ti je sam gištel pa vilce pa tak ustal :whistle: :whistle:

Sm meu v mislih neki podobnga k ti (piste) sam z drugo mašino :whistle: :whistle:

ja dj mi 500€ pa ti jo dam celo :D

Objavljeno

No sej te kej na MSNju kliknem, bova kkšno rekla, zdej pa letim na šiht :rolleyes:

Objavljeno
ja dj mi 500€ pa ti jo dam celo :D

keri letnik je mofa. drugače pa če kdo rabi vem za gištel z papirji od ene chesterdfildke

Objavljeno
keri letnik je mofa. drugače pa če kdo rabi vem za gištel z papirji od ene chesterdfildke

ne ga srat

Objavljeno
ne ga srat

haha

Drgač je pa 98 letnik Vale rossi replica.

Objavljeno

FRKEC vse najboljše :OK: Sem zjutraj bil še malo zaspan pa sem pozabo, potem pa te več nič nisem videl :P

Objavljeno

vse najboljše tud z moje strani

Objavljeno

ja hvala lepa vsem

brodar v petek častim

Objavljeno
ja hvala lepa vsem

brodar v petek častim

o.k. pride ns ene 10 komadov :OK:

Objavljeno

kak se pa dons policajom v celu zmesal...vsaka dva km je stau z radarjem al pa opazoval..pa take :( pa ne da bi enga ustavo jih je mu kr po ene5-6 :ninja: :slap:

Objavljeno
kak se pa dons policajom v celu zmesal...vsaka dva km je stau z radarjem al pa opazoval..pa take :( pa ne da bi enga ustavo jih je mu kr po ene5-6 :ninja: :slap:

hehe

Objavljeno

aja.. js nism vidu niti enga :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!