Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

frk, vse najboljše :beer2:

Objavljeno
frk, vse najboljše :beer2:

x2 :beer2: :grupni:

Objavljeno
aja.. js nism vidu niti enga :D

lasko-celje-sentjur jih je blo ko mravl :whistle: sm v sentjurju neka gas nabijo pa je z ene ceste prletu polcaj me mnda hotu ustavt sam sma ze bla bl k ne skp ko je mahu pa nism nc ustavu..sou kr naprej :ninja:

Objavljeno
lasko-celje-sentjur jih je blo ko mravl :whistle: sm v sentjurju neka gas nabijo pa je z ene ceste prletu polcaj me mnda hotu ustavt sam sma ze bla bl k ne skp ko je mahu pa nism nc ustavu..sou kr naprej :ninja:

aja.. v šentjurju sm tut biu.. ko je bla proti teharjim taka gužva, ko sm zaviju iz štor.. pa sm pol se tja raj pelu.. pa tut nism vidu nobenga.. sej bolš da ne, ko se nikjer ne pelem po omejitvi :lol:

Objavljeno

A je že kdo srečal v Celju ene 80 let staro babo ziher, v belem Cliotu? Baba je zmešana, nevem kaj še dela na cesti :headbang: Ravno ji ne gre, speljevala je vedno z polnim gasom da so gume cville, ko se je zelena prižgala je blo treba še ene 15 sekund počakat da je speljala. In pol grema z kolegom za njo po mariborski, umirama od smeha :lol1: se peljemo, vidim semafor, se prižge rdeča luč, baba lepo pelje mimo ko da nebi blo nič. Potem pa sredi križišča ustavi na žlajf :lol1: Takrat sm pa umru hahha. No pol smo se ji usi umaknal za najmanj 10 metrov ko je iskala rikverc in dam tace bek če ni 10m rikverc vozla več k pol minute. No, ko se je prižgala zelena je še vedno stala ene 10 sekund, ji trobim, še vedno nič, pol pa z nenada.. sunkovito speljevanje :lol1: :slap: Pol pa res ne veš več ane :kva2:

Objavljeno
A je že kdo srečal v Celju ene 80 let staro babo ziher, v belem Cliotu? Baba je zmešana, nevem kaj še dela na cesti :headbang: Ravno ji ne gre, speljevala je vedno z polnim gasom da so gume cville, ko se je zelena prižgala je blo treba še ene 15 sekund počakat da je speljala. In pol grema z kolegom za njo po mariborski, umirama od smeha :lol1: se peljemo, vidim semafor, se prižge rdeča luč, baba lepo pelje mimo ko da nebi blo nič. Potem pa sredi križišča ustavi na žlajf :lol1: Takrat sm pa umru hahha. No pol smo se ji usi umaknal za najmanj 10 metrov ko je iskala rikverc in dam tace bek če ni 10m rikverc vozla več k pol minute. No, ko se je prižgala zelena je še vedno stala ene 10 sekund, ji trobim, še vedno nič, pol pa z nenada.. sunkovito speljevanje :lol1: :slap: Pol pa res ne veš več ane :kva2:

:lol1: je še nism sreču.. bom zj pazu na bele cliote, ko je zgleda res nevarna :lol:

dans pa nov rekord v max speed: 114,15km/h :kva2:

Objavljeno

Zadnjič je bla dobra ko si reku da si top speed za SKOR 1km/h izboljšu :lol1:

Kje pa si se pelu tok?

Objavljeno
Zadnjič je bla dobra ko si reku da si top speed za SKOR 1km/h izboljšu :lol1:

Kje pa si se pelu tok?

AC Žalec-Celje :D

Objavljeno

Zadnjič ko sma z onim šla domov sma bla v normalnem položaju pa je šlo nekje 88-93 :trance_33_sleep: Še dobr da je blo lih par avtov na avtocesti da nisma prevlke gužve delala.

Objavljeno
Zadnjič ko sma z onim šla domov sma bla v normalnem položaju pa je šlo nekje 88-93 :trance_33_sleep: Še dobr da je blo lih par avtov na avtocesti da nisma prevlke gužve delala.

ja se morš sklonat mal pa gre kr dost bol :whistle:

Objavljeno
nore hitrosti :kva2:

tisi pa raje hitro spremeni nick v varadero driver dokler je še prost :P

Objavljeno
tisi pa raje hitro spremeni nick v varadero driver dokler je še prost :P

:trance_33_sleep:

very funny... saj glede na to da ne najdem takšne RS 250 kot hočem, drugega cestaka pa nočem oziroma nimam dovolj denarja drugače bi kupil 749 Dark, me vse bolj mika da vse razprodam in si krupim Cross al pa Supermoto al pa tretja še najboljša opcija hard enduro in kolesa za sm ter kolesa za teren :)

Objavljeno
fse najbolše frkić...pridemo v petek ja :D

uu najjača čelada :lol1:

takšno sn jaz mel na skuterju pa še na cagivi nekaj časa :P

sem klical ja, papirjev nima ne torej ne gre registrirat, motor je pomoje vreden tega denarja in bi ga mel za pisto samo kurac potem spet nič nimam tak za vozit na pistah pa najbrž tudi ne bom toliko... bom premislil ;) čeprav potem bi lahko kupil cross in rs 250 pa nič ne bi imel tak za vozit po cestah ne... :) razen če ve kdo za kakšen geštel s papirji od RS 250?

Objavljeno

Evo...dons sm naredu prvih 40 (legalnih) kilometrov z dučetom... teče kot urca!! :naughty:

Objavljeno

nea laži, če mam jaz tako :lol1:

Objavljeno
nea laži, če mam jaz tako :lol1:

aja ti si Nejkač :D

Objavljeno
Evo...dons sm naredu prvih 40 (legalnih) kilometrov z dučetom... teče kot kurca!! :naughty:

verjamem ja :D

Objavljeno

sem klical ja, papirjev nima ne torej ne gre registrirat, motor je pomoje vreden tega denarja in bi ga mel za pisto samo kurac potem spet nič nimam tak za vozit na pistah pa najbrž tudi ne bom toliko... bom premislil ;) čeprav potem bi lahko kupil cross in rs 250 pa nič ne bi imel tak za vozit po cestah ne... :) razen če ve kdo za kakšen geštel s papirji od RS 250?

od 125ke ti lahko zrihtam

Objavljeno
od 125ke ti lahko zrihtam

saj sta različna geštela al ne? kak boš potem vse gor spravil? Za koliko pa?

Objavljeno
aja ti si Nejkač :D

kva pa teb špila :hmm:

Objavljeno

tomazin s kod si ti drgac???? :whistle: :krneki:

Objavljeno
saj sta različna geštela al ne? kak boš potem vse gor spravil? Za koliko pa?

številke samo da prebutaš iz enega na drugega

še ima kdo takšen problem da nemore na msn prit. trenutno

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!